Detergent piatra Exterior

Afișez 1 - 12 din 13 rezultate

Solutie/Detergent Curatare Piatra, Pavaj, Beton Exterior, Granit, Travertin, Cleaner Pro, NanoMax

69,00 lei225,00 lei TVA Inclus

     Detergent Curatare Piatra pentru curatare profunda Nanomax Cleaner Pro curata piatra naturala, betonul si pavajul.

     Nanomax Cleaner Pro este un detergent special, bazat pe un acid natural concentrat, extrem de eficient în îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele de ciment, mortar, rosturi, tencuieli, pietre naturale sau artificiale.       Este ideal pentru fațadele clădirilor, plăcile de beton, plăcile de pavaj, suprafețele de piatră naturală, țiglele de lut și alte obiecte de lut; pentru îndepărtarea depozitelor de sare create ca urmare a eflorescenței. Îndepărtează mușchiul și ciuperca.       CARACTERISTICI:       Curăță suprafețele de pete și depuneri de calcar Îndepărtează mușchiul, lichenii și ciupercile. Ușor de aplicat.       APLICARE:       Aplicați Nanomax Cleaner Pro nediluat sau într-un raport de diluție de până la 1:5 pentru suprafețele ușor pătate. A se testa inainte pe o suprafata mica. Suprafețele noi de ciment trebuie lăsate să se maturizeze înainte de aplicarea detergentului.       Așteptați ca Cleaner Pro să acționeze asupra suprafeței timp de 2-3 minute. Îndepărtați reziduurile prin frecare cu o perie dură (nu utilizați perie metalică). După aplicare, clătiți cu multă apă. Pentru suprafețe extrem de murdare, repetați procedura în caz de necesitate.       Important: Produsul nu este recomandat pentru curățarea plăcilor decorative, orice tip de calcar și obiecte sanitare.       NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Soluție Nano pt Pete Ulei/Combustibili pavaj, beton, piatra, 750ml

145,00 lei685,00 lei TVA Inclus

       Soluția pentru pete de ulei NanoMax Oil Cleaner curăță petele de ulei de pe pavaj, beton, plăci de beton, ceramica, șapa și piatra naturală.

      Mod de utilizare:   Suprafața trebuie să fie uscată. În cazul unei murdării  proaspete, se recomandă absorbția petelor de ulei cu șervețele de hârtie înainte de folosirea soluției.
 •  Soluția trebuie agitată bine înainte de utilizare și aplicată pe zonele murdare.
 • Dupa aplicare, se formează un strat gros pe petele de ulei .
 • Se lasă să acționeze până când soluția formează o crustă albă și solidă.
 • Apoi se poate peria sau aspira ușor.
 • Pentru petele persistente, repetați procedura. Deșeurile conținând ulei trebuie eliminate conform reglementărilor în vigoare.

ATENȚIE:! Nu este potrivit pentru bitum, asfalt sau suprafețe vopsite. Consum: aproximativ 750 - 2250 ml/m2.

Solutie curățarea pete ciment și îndepărtarea reziduurilor de materiale de construcție, Residuum Cleaner, NanoPhos

69,00 lei225,00 lei TVA Inclus

  Solutie curățarea pete ciment

Residuum Cleaner, este o soluție nanotehnologica de curățare, cu acțiune rapidă și eficientă. Este ideal pentru curățarea resturilor de vopsea, rășină, rugină, ciment, clei, adeziv sau alte resturi organice de pe suprafețe cu rezistență chimică.     Poate fi folosit pentru îndepărtarea tencuielii, mortarului și a altor reziduuri bazate pe ciment.       Beneficii principale:
 • Îndepărtează resturile de vopsea și ciment;
 • Curată tencuiala, țiglă, plăcile ceramice, piatră naturală și cărămidă;
 • Elimina rugină și mucegaiul;
 • Preț avantajos.
      Aplicații:
 • Plăci ceramice;
 • Suprafețe din ciment;
 • Piatră sau suprafețe cu rezistență chimică.
      Indicații de aplicare: Aplicați Residuum Cleaner nediluat sau diluat până la max. 1:5 (pentru suprafețele ușor pătate). Lăsăți Residuum Cleaner sa acționeze maximum 3-5  minute. Îndepărtați murdăria cu o perie de paie sau cu un burete dur (nu folosiți bureți metalici!!).       La final, clătiți suprafață cu apă, din abundență. A se utiliza doar în spații bine ventilate.       Consum: Rată estimată de consum este de 1 litru la 6-8 mp, depinzând mult de proprietățile suprafeței pe care este aplicat produsul.       Siguranță și depozitare: Nociv, în caz de inhalare. Provoacă arsuri severe și leziuni oculare grave. După utilizarea produsului, spălați-va cu apă din abundență. Purtați echipament de protecție adecvat (mănuși, îmbrăcăminte, ochelari de protecție, protecția fetei).       ÎN CAZUL INHALĂRII: Mutați victima la aer curat și asigurați-va că respiră normal. Solicitați ajutor medical imediat.       Păstrați recipientul în spații bine ventilate. Păstrați recipientul închis ermetic.       Ambalare: Recipiente de 1L.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Solutie curatare rugina, nanotehnologie pentru îndepărtarea ruginii de pe orice suprafața, Nanomax, 1L

95,00 lei TVA Inclus

    Solutie curatare rugina, Nanomax Gel Rust Remover - Soluție nanotehnologica profesională pentru curățat rugina.

      Îndepărtarea ruginii este adesea dificilă: barele de oțel dezvăluite sub o grindă orizontală, suprafețele verticale de oțel sau chiar șuruburile vechi sunt rareori accesibile printr-un procedeu de îndepărtare a ruginii care scurge și care se scurge.      Nanomax Gel Rust Remover îndepărtează rugină eficient. În afară de acțiunea să că agent de îndepărtare a ruginei, ingredientele sale active ajută la transformarea ruginii într-o acoperire de fosfatare care creează un strat rezistent la coroziune timpurie.       Prin urmare, în afară de a fi un remover, previne, de asemenea, dezvoltarea timpurie a ruginei.       Nanomax Gel Rust Remover este de asemenea ideal pentru pregătirea suprafețelor de rugină pentru aplicarea vopselelor. Elimină petele de rugină pe beton, țiglă sau porțelan.   Beneficiile soluții pentru îndepărtarea ruginii Nanomax:
 • Compoziție extrem de eficientă care inactivează rugina și nu conține acid clorhidric;
 • Îndepărtează eficient rugina, în același timp pregătește suprafața pentru un tratament suplimentar (pentru aplicarea grund | sau vopsea).;
 • Previne coroziunea suprafețelor metalice, în timp ce oprește răspândirea ruginii 
 • Nu picură pe suprafețe verticale datorită compoziției sale de gel 
 • Elimină petele de rugină de pe ciment, gresie și porțelan. 
 • Ideal pentru eroziunea apei de mare. 
 • Capacitate de curățare profundă
 • Rată de consum redusă.
      Aplicare:  înainte de aplicare, suprafeța trebuie să fie curată, fără praf și alte reziduuri. Aplică Rust Remover Gel Desalin fără a-l diluat, folosind o pensula sau perie. Pentru materialele din fier lasati sa actioneze timp de minimum 1-2 ore iar pentru suprafete din piatra, beton, pavaj, etc, lasati sa actioneze timp de maximum 10-15 minute.  Apoi periaza suprafata folosind un burete mai tare sau o perie metalică.  Se clătește bine cu apă.  Dacă pată persistă, repetați procesul.        Consum specific: Depinde cât de murdară este suprafață       Ambalaje: 1 litru (cantități mai mari se pot aduce la comandă).
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Detergent Funigine si Grasimi Aragaz, Solutie Profesionala pentru curatarea aragazelor, cuptoarelor, gratarelor petelor de ulei de pe pavaj si piatra, Nanomax

25,00 lei140,00 lei TVA Inclus

      Detergent Funigine si Grasimi Aragaz. Pentru casa ta , pavaj, piatra, beton, grătare și cuptoare:

 • Curăță, dizolvă și îndepărtează uleiul, grăsimea, funinginea și resturile de alimente arse;
 • Eficiență înaltă;
 • Adâncime de penetrare și eficacitate datorita particulelor nano.
      Destinat: pavaj, beton, piatra naturala, aragazelor, cuptoarelor exterioare si interioare, șemineelor și vaselor.       Detergent de curățare: Potrivit pentru toate suprafatele din casa ta : pietrei, pavajului, betonului, cuptoarelor, șemineelor, aragazelor, vaselor, afumătoarelor etc. Are rolul de a dizolvă grăsimile, resturile de alimente arse și funingine.       Mod de utilizare: Aplicați o cantitate mică de produs pe suprafața, lăsăți timp de minim 5 minute să acționeze, ștergeți și clătiți cu apă.       Atenție! Nu se aplică pe suprafață încălzită! Nu utilizați pe suprafețe din aluminiu, cupru, vopsite sau care au fost tratate!        Agitați înainte de utilizare. Se recomandă să încercați mai întâi produsul pe o zona mai mică a suprafeței.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.       În caz de contact cu ochii: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă le purtați și sunt ușor de scos. Continuați să clătiți.       Avertisment: În caz de contact direct cu ochii poate provoca iritații grave. Pentru siguranță purtați mănuși de protecție/ îmbrăcăminte de protecție/ protecție pentru ochi/ protecție pentru față.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
     
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!  

Detergent Mucegai Pereti, Muschi, Eflorescenta Verde, NanoMax, 750 ml

49,00 lei TVA Inclus

  Detergent Mucegai Pereti:

      Un produs inovativ pe baza de apă care  îndepărtează mușchiul, lichenii și eflorescența verde (mucegaiul) de pe pereți.       Produsul nu necesită utilizarea de dispozitive speciale sau cantități mari de apă.       Îndepărtează perfect murdăria de pe trotuar, piatră naturală, cărămizi, clincher, fațada și beton. curățarea mecanică nu este necesară pentru a obține efectul cerut.       Beneficii:
 • Este preparat pentru a șterge mucegaiul verde și mușchii de pe copac;
 • Poate fi utilizat pe materiale;
 • Îndepărtează cu ușurință chiar și murdăria greu de îndepărtat;
 • Eficient și sigur pentru material;
 • Soluție ușoară și rapidă pentru problemele eflorescenței verzi.
  Garanția Nanomax: 100%
  Suprafețe curățate sau banii înapoi!

Detergent Nano Pietre Funerare, Solutie Profesionala pentru curatarea teraselor, monumentelor funerare, statuilor, Nanomax

25,00 lei TVA Inclus

  Detergent Nano Pietre Funerare:

 • Terase din Beton, marmură, granit;
 • Pietre funerare, statui;
 • Elemente din Ipsos;
      Pentru suprafețe de terasă sau monumente:       Destinat:  beton, terazzo, marmură, granit (pietre funerare, statui) și resturi (de ipsos-ciment)       Detergent de curățare profesional, eficient și concentrat pentru suprafețe de piatră, beton, terazzo, marmură, granit (pietre funerare, statui) și Ipsos. Conține particule active de nano-argint.       Mod de utilizare: Se diluează de la 50 la 200 ml la 10L de apă în funcție de gradul de murdărie (în cazul marmurei diluează 50ml la 10L de apă).       Se recomandă să încercați mai întâi produsul pe o zona mai mică a suprafeței.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.      Avertisment: Provoacă iritații grave asupra ochilor. Purtați mănuși de protecție/ îmbrăcăminte de protecție/ protecție pentru ochi/ protecție pentru față.       În caz de contact cu ochii: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă sunt existente. Continuați să clătiți.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!
 

Detergent profesional pentru geamuri si inox, Nanomax

25,00 lei35,00 lei TVA Inclus

    Detergent profesional pentru geamuri și sticlă:

 • Pentru geamuri și sticlă;
 • Ferestre;
 • Oțel inoxidabil;
 • Cristal;
 • Nu lasă pete sau dungi;
 • Oferă strălucire;
 • Eficientă și eficacitate mare.
      Detergent de curățare profesional pentru curățarea geamurilor, a oglinzilor, suprafețelor din cristal, emailate și elementelor din oțel inoxidabil. Îndepărtează eficient grăsimea și murdăria fără a lasă pete sau dungi.       Datorită propietăților antistatice, împiedică acumularea de praf.       Mod de utilizare a soluție:       Pulverizați pe suprafață dorită, ștergeți cu o cârpă uscată. Nu necesită pre-curățare. Agitați înainte de utilizare.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.       Avertisment: A se păstra departe de copii.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Detergent Nano Pardoseli gresie, piatra, concentrat, Nanomax

25,00 lei35,00 lei TVA Inclus

    Detergent Nano Pardoseli gresie:

 • Previne acumularea de praf și murdărie;
 • Antiaderent;
 • Eficientă și eficacitate mare;
 • Pătrunde în zonele greu accesibile.
      Detergent de curățare, hrănire și protecție profesională, este o solutie nanotehnologica de curatare, cu actiune rapida si eficienta pentru pardoseli.       Datorită proprietăților antistatice, împiedică acumularea de praf. Lasă podelele netede, nu alunecoase. Îmbogățește și păstrează culoarea naturală. Lasă un miros proaspăt de lungă durata. Conține particule active de nano-argint.       Mod de utilizare: Diluați 50-100 ml de produs la 10 L de apă, în funcție de cantitatea murdăriei. Agitați înainte de utilizare.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.       Ingrediente: Surfactanți neionici (<5%), agenți tensioactivi anionici (<5%), EDTA și sărurile sale (<5%), fosfonati (<5%), compoziții de parfum: limonen, linalool.       Avertisment: Provoacă iritații grave asupra ochilor. Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/protecție pentru ochi/protecție pentru față.       În caz de contact cu ochii: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă sunt existente. Continuați să clătiți.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Solutie Nano curățare pete si suprafețe sensibile din marmură, piatra, gresie, faianta sau portelan, Stain Cleaner, Nanomax 1L

139,00 lei TVA Inclus

      Solutie Nano curățare pete suprafete lucioase  – Detergent pentru curățarea petelor pentru suprafețe sensibile.

      Stain Cleaner  este un detergent ce nu conține substanțe chimice, special formulat pentru a curată suprafețele fine din Granit, Marmură, Porțelan, Gresie, Faianța, sau alte suprafețe polisate.

      Poate fi folosit și pe plăci ceramice colorate. Îndepărtează „gălbeneala” suprafețelor VECHI și îndepărtareaza chiar și petele accentuate de vin sau cafea. Datorită formulării eficiente, suprafețele nu își vor pierde din luciu, culoare sau textura după curățare.

      Beneficii ale soluției pentru curățare Nanomax:
 • Curată petele persistente și imprimate în suprafață; pete de cafea, vin din porii adânci ai suprafețelor, ulei, roșii și alte materiale organice;
 • Curată suprafețele îngălbenite de timp;
 • Nu conține acizi;
 • Ușor de aplicat.
      Rată de consum: 14-20 m2/L în funcție de gradul de absorbție al suprafețelor.        Indicații de aplicare pentru soluție de curățare:       Aplică Stain Cleaner direct pe suprafața pătată. Păstrează suprafața de aplicare umedă, prin plasarea unei bucați din bumbac sau pânză ALBĂ îmbibată, în prealabil, în Stain Cleaner.       Folosiți doar pânză și bumbac de culoare albă, pentru a evita pătarea inutilă a suprafeței! Nu călcati pe zona de aplicare și permite soluției să acționeze timp de cel puțîn 24 de ore.       Ambalaj: 1kg, 4kg și 30 kg. 
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Detergent Piatra Pete Agresive Cafea, Ceai, Urină, Repox PAC OXY 250G

69,00 lei TVA Inclus
      PAC OXY este un agent de curățare Piatra Naturala, Granit -  lichid, pe baza de apă.

      PAC OXY este o soluție adecvată pentru îndepărtarea petelor de origine organică (cafea, ceai, nicotină, urină etc.) și a urmelor provocate de petele ridicate sau de urmele de la îmbinări.         

      Produsul nu deteriorează suprafețele cu finisaj lucios.       Mod de aplicare:       Pentru a aplica PAC OXY, trebuie să turnați produsul pe pată și lăsați-l să acționeze pentru timpul necesar, care variază între câteva minute și aproximativ 12 ore cu o folie de plastic. La sfârșitul procesului, îndepărtați excesul cu o cârpă umedă și detergent neutru.       Randament: Nu se poate cuantifica randamentul în metri pătrați al PAC OXY, deoarece există diferite tipuri de suport, finisaje și pete prezente.       Materiale: Marmură, granit, piatră silicee, piatră calcaroasă, calcar, cuarțită, cărămidă arsă, beton       Instrumente: Cârpă din microfibră, recipient.

Decapant pentru inlaturarea vopselelor, Tratamentelor pe baza de Solvent si tratamentelor, Repox KLEN OFF 1L

125,00 lei TVA Inclus
      Este un agent de curățare, lichid, pe bază de solvent.        Formularea noastră este o combinație de solvenți adecvați pentru îndepărtarea tratamentelor anterioare și eliminarea reziduurilor de adeziv și cerneală ușoară.       KLEN OFF nu afectează luciul și nu lasă pete.       Mod de aplicare:       Aplicați KLEN OFF pe suprafață dorită folosind o cârpă, lăsăți produsul să acționeze câteva minute apoi frecați sau pulveriza       Pentru a aplică KLEN OFF, trebuie să folosiți o cârpă,  frecați sau pulverizați produsul, lăsand să acționeze câteva minute. Frecați cu o mașînă de curățat și aspirați cu un aspirator de lichid.              Este foarte important să purtați o mască de protecție și mănuși în timpul aplicării produsului.       Randament: Nu se poate da un randament efectiv deoarece depinde de tipul de suport.       Materiale: Marmură, granit, piatră silicioasă, piatră calcaroasă, calcar, cuarțit, cărămidă arsă, ciment.       Instrumente: Airless, cârpă din microfibră, tampon, mașînă de curățat, aspirator de lichid.