Afișez toate cele 5 rezultate

Lac TRANSPARENT Pavaj/Beton + Impermeabilizant Nano, Protectie Nano Hidrofoba, UV si Oleofoba, NanoMax

105,00 lei350,00 lei TVA Inclus

      Nanomax este Produs hibrid 2in1, care este o combinație perfectă de  lac si impermeabilizare . Vă permite să reîmprospătați culoare existenta oferind un efect de umed, satinat pavajului sau betonului.

      Contrar altor produse obișnuite, acest lac deține proprietățile corespunzătoare, datorită cărora produsele capătă rezistență la apă, ulei, radiații UV și alte condiții meteorologice negative.       Ascunde imperfecțiunile usoare, defectele și decolorarea. Crește rezistența la dezvoltarea mușchilor, ciupercilor și mucegaiului.       Culoare disponibilă : Transparent       Important! Produsul nu necesită diluare.       Se aplică în 2 straturi la diferență de 2-4 ore pe suprafață curată și uscată.       Grad de acoperire: 1L – 5 MP2/L/STRAT                                                5L – 30-35 mp2/STRAT

Garanția Nanomax: 100%

Suprafețe protejate sau banii înapoi!
            NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

SE AGITĂ BINE PRIN ÎNTOARCEREA BIDONULUI CU FAȚA ÎN JOS  ÎNAINTE DE APLICARE !

Impermeabilizant pt suprafete lucioase, Granit, Marmura, Travertin protectie pete ulei, apa, SurfaPore T,NanoPhos 1L

125,00 lei375,00 lei TVA Inclus

      SurfaPore™ T  Este un impermeabilizant pt suprafete lucioase care ofera Protecție împotriva petelor și impermeabilizare pentru marmură, granit și gresie porțelanată

      SurfaPore ™ T este un produs pe bază de apă modificat cu particule la scară nanometrică, care se potrivesc porilor unei suprafețe lustruite, pătrund și "umple" porii, care pot acumula murdărie. Aceste nanoparticule au capacitatea de a se autopolimeriza și de a crea o rețea impermeabilă de material inert.       După modificare, particulele de murdărie nu reușesc să pătrundă în micro-porozitatea suprafeței (marmură, granit sau gresie lustruită). Prin urmare, s-a atins un obiectiv important și adăugător de valoare: impregnarea permanentă a porilor, asigurând protecție împotriva petelor și curățare ușoară.       Pe lângă protecția împotriva petelor, designul molecular al nanoparticulelor SurfaPore ™ T induce o proprietate utilă adițională: fragmentul hidrofob, atașat în partea de sus a nanoparticulelor de bază, este responsabil pentru crearea unei straturi continue hidrofobe care protejează fiecare gresie.       Ideal pentru impermeabilizare și protecție împotriva petelor pentru suprafețe sensibile sau lustruite. Sigilează porii fără a forma un film, gresie porțelanată și alte suprafețe "non-absorbante".       CARACTERISTICI:       Cel mai eficient și bazat pe nanotehnologie. Durabil și rezistent la UV. Nu schimbă aspectul natural. Ușor de aplicat. Pe bază de apă. Economic. Aplicare:       Ideal pentru suprafețe sensibile sau lustruite, cum ar fi marmura și granitul.       Sfat de aplicare: Realizați o aplicare de test într-o zonă invizibilă a suprafeței. Înainte ca produsul să se usuce, îndepărtați excesul de material cu un șervețel uscat.       ATENȚTIE!!! Pe suprafețele care au fost aplicate pe produse de hidroizolație sau pe suprafețe deja modificate sau alt impermeabilizant, trebuie efectuată o aplicare de testare pe o suprafață mică înainte de aplicarea completă pentru orice problema de aderență.       Toate uneltele și echipamentele trebuie curățate imediat după utilizare cu un diluant, daca este cazul.       NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Intaritor pentru degradare sau macinare beton, Stabilizator, SurfaPore FX WB, NanoPhos 1L

155,00 lei TVA Inclus

      SurfaPore FX WB  Intaritor pentru degradare sau macinare beton, este un nano-material hibrid inovator, pe baza de apa, sporind proprietăţile din componenta materialului si facandu-l mai rezistent.

SurfaPore FX conține nanoparticule care fixează și se imbina împreună cu materialele de construcție, rezultând in intarirea si stabilizarea materialului
 •   100% reactiv - Intărește, densifică și impermeabilizează betonul, rezistând absorbției apei, prelungind durata de viață a acestuia.
 • Crește rezistența la abraziune - Leagă strâns betonul, reducând eflorescența betonului. Structură moleculară mică - Permite o penetrare mai profundă și o performanță crescută.
 • Oferă protecție sporită - Ca barieră hidrofobă pentru a preveni pătrunderea ulterioară a apei și a agenților agresivi solubili.
 • Reducesc intrarea apei - Intruziunea umidității și transmiterea vaporilor.
 • Nu modifică aspectul suprafeței - Suprafața tratată este naturală, lipsită de lipici și antiderapantă și se usucă complet clară.
 • Rezistență la creșterea organică - Muschi, mucegai, licheni, eflorescență și acumulare de murdărie.
 • 100% respirabil - Permite evacuarea umidității fără a afecta sigilantul.
 • Pe bază de apă - Formulă proprietară prietenoasă cu mediul înconjurător, fără miros, fără COV-uri.
 • Penetrație excelentă - În orice substrat de beton.
 • Îmbunătățește durabilitatea - Previne absorbția capilară a apei și a substanțelor agresive dizolvate în ea.
 • Finisaj natural plat - Nu schimbă aspectul suprafeței de beton.
 • Super stabil UV - Rezistent la radiații ultraviolete, nu se îngălbenește sau se decolorează.
 • Nu prezinta ingrediente organice și nici compuși rășinoși, asigură eficacitate pe termen lung și rezistență la intemperii.SurfaPore FX este o suspensie pe bază de apă cu nanoparticule funcționalizate. Datorită dimensiunii mici ale nanoparticulelor, adâncimea de penetrare poate ajunge la mai mult de 20mm (gresie poroasă).

      După aplicare, nanoparticulele pătrund în suprafata, se atașează chimic pe suprafata, formanand un strat protector. Prin urmare, ofera un aspect natural, permeabilitatea și porozitatea suprafețelor tratate rămân neafectate.

      SurfaPore FX creează o suprafață consistentă cu rezistență mecanică și durabilitate crescute. Ușurința de aplicare face ca SurfaPore FX să fie potrivit atât pentru protejare, cât și pentru repararea suprafetelor deteriorate.

      Utilizare recomandată: 

      Interior sau exterior uzat si suprafețe deteriorate ale clădirilor placate cu urmatoarele materiale: 
 • Ipsos sau tencuieli;
 • Se poate folosi ca primer pentru stratul de impermeabilizant sau vopsea.
 • Materiale cimentoase tip beton, ciment;
 • Nisip și pietre poroase;
 • Marmură;
 • Placi pe bază de argilă.

      Pregătirea suprafeței:  

      Toate suprafețele trebuie să fie curate, uscate și fără praf, ulei, grăsime și alte reziduuri străine. 

      Instrucțiuni de aplicare: 

      Inainte de aplicare, agitați bine produsul pentru omogenizare. Se aplica cu spray, pensula sau rola de burete. Nu se dilueaza. Se aplica folosind o perie, o rolă sau un pistol de pulverizare fără aer. Pentru suprafete absorbante se poate aplica in 2 straturi, al doilea strat se aplica la 15 minute dupa primul strat. Se inlatura excesul neabsorbit de suprafata dupa 20 minute de la aplicarea produsului.

      Rata de acoperire: 

      Rata estimata de consum este de 1 litru la 6-8 mp, depinzand mult de proprietatile suprafetei pe care este aplicat produsul, in functie de suprafata.          NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Aditiv Beton sau Mortar pentru consolidarea aderentei si elasticitatii, NanoPhos 4L

165,00 lei TVA Inclus

Aditiv Beton sau Mortar pentru consolidarea aderentei si elasticitatii

SurfaMix C este un aditiv pe baza de apă, fără latex, pentru mortarurile pe baza de ciment și ipsos, pentru tencuieli. Acest aditiv ce mărește aderența pe suprafețele de aplicare. Îmbunătățește elasticitatea și reduce fisurile, formarea și contractarea crăpăturilor care ar putea absorbi apă.       SurfaMix C este un aditiv ideal pentru zidăriile exterioare și interioare, mortarurile de reumplere și reparare, tencuielile fine și că agent de consolidare a aderenței materialelor folosite la fixarea plăcilor de gresie și faianță. Poate fi folosit că și amorsă pentru îmbunătățirea aderenței suprafețelor.       SurfaMix C îmbunătățește lucrabilitatea și mărește timpul de lucru al amestecului. Mai mult decât atât, reduce absorbția apei cu până la 70%.       SurfaMix C face că omogenizarea materialelor să se facă mai ușor, iar timpul de lucru să fie aproape dublu, făcând posibilă folosirea unor cantități mai mari de amestec și sporind lucrabilitatea.       Instrucțiuni de aplicare:       Amestecare: adăugați SurfaMix C direct în amestecul pe baza de ciment, în proporție de 5-10% din greutatea cimentului folosit și nu al amestecului total sau puteți adaugă 2,5-5 kg de SurfaMix C la fiecare 50 kg de ciment.       Adăugarea de SurfaMix C poate reduce sau elimina folosirea altormateriale de legătură (de exemplu,var) în amestec.       Aplicarea pe suprafețe:       Când se aplică un amestec pe baza de ciment pe o suprafață de betonexistenta, puteti măriți aderența folosind SurfaMix C aplicat fie utilizând un trafalet fie o pensula.       Suprafață pe care se aplică trebuie să fie curată și uscată. SurfaMix C poate fi diluat în proporție de 1:5 cu apă (o parte SurfaMix C și 4 părți apă).       Pentru rezistență maximă la apă, folosiți Nanomax Rock suprafețele de ciment întărit.

Soluție Impermeabilizare Caramida, Acoperis Tiglă, Argila, Ceramica Surfapore R, Efect Natural, NanoPhos

295,00 lei TVA Inclus

Soluție Impermeabilizare Caramida     

Caracteristici:
 • Respirabil, incolor și inodor;
 • Previne aparitia eflorescentei verzi, mucegai;
 • Nu formează peliculă și nu modifică aspectul suprafeței;
 • Protejează suprafața de mucegai;
 • Protejează împotriva fisurilor cauzate de îngheț;
 • Hidrofob cu triplă acțiune.

      SurfaPore R va protejeaza tigla de ceramica impotriva infiltratiilor de apa. Tiglele de ceramica de pe acoperis sunt protejate eficient de deteriorare si de inverzirea inestetica a mucegaiului. 

      SurfaPore R pastreaza estetica tiglelor din ceramica, protejandu-le impotriva apei si a imbatranirii.

      SurfaPore R a fost conceput pentru a se potrivi exact cu proprietatile structural ale materialelor pe baza de argila.

      Dupa aplicarea SurfaPore R, acoperisurile din ceramica resping apa si pot ramane uscate chiar si dupa ploaie. Prin excluderea apei va veti proteja de inverzire si crapare acoperisurile si suprafetele din argila, rezultat in urma inghetului.

      SurfaPore R este o emulsie pe baza de apa, compusa din nanoparticule, care are 2 regiuni moleculare:

a) Miezul particulelor Nanometrice, proiectat corespunzator pentru a se potrivi porilor unei suprafete din argila.

b) Legatura hidrofoba atasata deasupra miezului particulelor nanometrice, responsabile pentru crearea unui strat hidrofob continuu care acopera toti porii.

      Aplicație:
 • Pentru suprafete din lut si ceramica;
 • Placi ceramica;
 • Farfurii Cotto;
 • Multiple Tipuri de ceramică.

      Aplicare la suprafață: Suprafața trebuie să fie uscată și curată.

      Aplicați SurfaPore R folosind o pensula, trafalet sau un pistol cu pulverizare. Nu este necesară diluarea. Pe suprafete foarte absorbante, aplicati din nou in 3 ore.

      Aplicare prin scufundare: scufundați placa din argilă în SurfaPore R timp de 30 de secunde. În orice caz (fie ca este aplicare la suprafață sau prin scufundare) se testeaza pe o zonă mică inante de a incepe procesul complet.  maxima protectie este atinsă la 24 de ore după aplicare.

      Rata de consum estimată: 9-11 m2/L, in functie de gradul de absorbtie al apei.