Tratament Hidrofob pentru Auto

Afișez toate cele 7 rezultate

NANOWAX Ceara pentru masina Hidrofoba 750 ml

44,00 lei TVA Inclus
      Produsul se prezintă sub formă de cremă lichidă, care conține o ceară de carnauba durabilă și eficientă destinata pentru întreținerea și protejarea vopselei auto. Dupa tratament, se creează un strat protector pe suprafața masinii, protejând-o împotriva murdăriei, coroziunii, intemperiilor si a decolorarii.       Datorita formulei concentrate produsul este eficient si ajuta la eliminarea micro- zgârieturilor.

Beneficii ale cearei auto Nanomax:

 • Este eficientă pentru intreținerea și protejarea vopselei auto;
 • Creeaza un strat protector pe suprafața mașinii, protejând-o împotriva murdăriei, coroziunii, intemperiilor si a decolorarii;
 • Ajută la eliminarea micro- zgârieturilor.
      Unde aplicati?       Este recomandată pe suprafața mașinii.       Volum: 750 ml.       Mod de utilizare: Înainte de a folosi produsul, se spală bine și se usucă mașina, recomandabil cu NANOAUTO ACTIVEFOAM PRO. În continuare, se aplică prin pulverizare o cantitate foarte mică de solutie pe întreaga suprafață a mașinii și se intinde cu o laveta.       Pentru a obține si un efect lucios se ia o alta laveta curata si se lustruieste usor. Aveți grijă să nu se usuce produsul pe suprafață.

Recomandari pentru aplicare ceara auto NANOWAX:

 • Nu aplicați când mașină este expusă la razele solare;
 • Uscați complet mașină înainte de aplicare;
 • Nu folosti o lavetă muradara!
 • Folosiți o altă lavetă curată pentru lustruire;
 • Aplicați prin mișcări circulare.

Sealant Nanoauto dupa spalare, 750 ml, Nanoauto

45,00 lei TVA Inclus
      Acest produs este probabil cel mai simplu și rapid mod de a proteja vopseaua mașinii dumneavoastră cu un strat de protecție și auto-curățare pe baza de nanotehnologii. Pulverizator, pentru utilizare după spălarea autovehiculului în scop de eliminare a petelor de apă mai rapid.       Elimina petele și urmele de apă. Hidratează vopseaua în procesul de uscare aplicând și proprietăți hidrofobe.       BENEFICII:
 • Elimină petele și urmele de apă;
 • Hidratează vopseaua în procesul de uscare aplicând și proprietăți hidrofobe.
      Ușor de aplicat – doar se pulverizează pe mașină încă udă și se clătește cu apă curată apoi se se șterge cu mijloace obișnuite.

Tratament hidrofob impermeabilizare tapiterie din piele, NanoAuto, 500ml

125,00 lei TVA Inclus
      Un preparat excelent pentru protecția îmotriva petelor și a murdăriei de pe elementele de tapițerie din piele. Impermeabilizarea pielea și materialele asociate pielii.       Reîmprospătează culoarea și protejează împotriva impregnării.       Mulțumită nano-moleculelor creează un strat protector invizibil, de mai mulți nanometri, protejează împotriva decolorării, adăugând un efect hidrofob.       Datorită efectului hidrofob, atât rată de penetrare a umidității în pielea tratată sau tapetarie, cât și a altor impurități, de exemplu funingine sau cafea, va scădea considerabil.       Tratamentul este rezistent la uzură mecanică pentru aproximativ 12 luni (în funcție de gradul de utilizare).       Volum: 250, 500 ml.

Solutie pentru impermeabilizarea tapiteriei textile, NanoAuto 500 ml

125,00 lei TVA Inclus
      Un produs excelent pentru protejarea împotriva tuturor tipurilor de murdărie și pete de pe elementele de tapițerie și textile prin crearea unui strat hidrofob.            Soluție specială pentru impermibializarea elementelor textile din mașină ta. Grație moleculelor nanometrice se creează un<strong> strat protector invizibil</strong> în jurul fiecărei fibre.       Protejează împotriva decolorării materialului furnizând proprietăți hidrofobe.       Stratul nano protector previne murdăria pe suprafață aplicată și nu provoacă pete. Securizează protecția hidrofoba timp de 12 luni (în funcție de uzură materialului).       Datorită efectului hidrofob, atât rată de penetrare a umidității în textilele tratate sau tapetarie, cât și a altor impurități, de exemplu praf sau cafea, va scădea considerabil.       BENEFICII:
 • Formează un strat de acoperire subțire, aproape invizibil, în jurul fibrei;
 • Respinge apă;
 • Respinge substanțele uleioase;
 • Nu modifică culoarea materialului;
 • Creează un strat hidrofob.
      Volum: 500 ml.

Tratament anti-ploaie geamuri si parbriz Nanowiper 60 ml, NanoAuto

99,00 lei TVA Inclus
      NANOWIPER îmbunătățește vizibilitatea pe timp de ploaie, ajută la șofatul fără utilizarea ștergătoarelor și asigura protecție anti aburire!        NANOWIPER înalta sticlă la scala nanometrica. Particulele de Silani cu dimensiunea de aproximativ 4 nanometrii se atașează pe suprafață sticlei și asigură parbrizului proprietăți hidrofobice și oleofobice.       Mai mult, sticlă devine mai rezistență la aderarea insectelor și la poluare. Capacitatea de aderare este rezultatul unei reacții chimice, care asigura durabilitatea și stabilitatea aplicării stratului timp de aproximativ 12 luni.        NANOWIPER îmbunătățește confortul la volan și siguranță atât pe timp de vara, cât și pe timp de iarnă.

Tratament hidrofob (solutie anti-ploaie) geamuri Nanowiper, NanoAuto 30 ml

65,00 lei TVA Inclus
      NANOWIPER îmbunătățește confortul la volan și siguranță Dvs atât pe timp de vara, cât și pe timp de iarnă.       NANOWIPER este un produs durabil proiectat să creeze un strat protector geamurilor/parbrizului mașinii.       Sticlă este transformată în sticlă hidrofoba cu proprietăți excelente de respingere a apei, ploii, ninsorii.       Oferă protecție împotriva razelor UV neschimbând structura sticlei. Pe timp de iarnă ușurează curățarea și degivrarea geamurilor mașinii. Acționează foarte eficient făcând sticlă mai alunecoasă.       După tratament, apă care adera pe suprafață aplicată se scurge mai ușor, lăsând geamul curat.       Efectul de respingere a apei se obține datorită modificării chimice a particolelor aderențe și nu datorită efectului de acoperire.       Tratamentul aplicat corect durează aproximativ 12 luni sau 20.000 km.       Volum: 30 ml, 60 ml, 100 ml.

Tratament hidrofob geamuri 30ml + Spray Anti-aburire 100ml, NanoAuto

75,00 lei TVA Inclus
      NANOWIPER +SPRAY ANTIABURIRE îmbunătățește vizibilitatea pe timp de ploaie și ninsoare, reduce utilizarea ștergătoarelor și asigura protecție anti - aburire!       NANOWIPER este un produs durabil proiectat să creeze un strat protector geamurilor/parbrizului mașinii. Sticlă este transformată în sticlă cu proprietăți excelente de respingere a apei, ploii, ninsorii și a insectelor.       Oferă protecție împotriva razelor UV neschimband structura sticlei. Pe timp de iarnă ușurează curățarea și degivrarea geamurilor mașinii. Acționează foarte eficient făcând sticlă mai alunecoasă. După tratament, apă care adera pe suprafață aplicată se scurge mai ușor, lăsând geamul curat.       Efectul de respingere a apei se obține datorită modificării chimice a particolelor aderențe și nu datorită efectului de acoperire.       BENEFICII:
 • Pe timp de ploaie îmbunătățește acuitatea vizuală cu 34% și timpul de reacție cu 25%;
 • La viteze de peste 60 km/h picăturile de ploaie se îndepărtează fără utilizarea ștergătoarelor obișnuite;
 • Apă care apare de sub roțile celorlalte autovehicule nu înrăutățește vizibilitatea;
 • Absența efectului de film de apă;
 • Crește siguranță și confortul la volan;
 • Reduce utlizarea ștergătoarelor;
 • Ajută la îndepărtarea murdăriei, cum ar fi insectele, noroiul, praful, gheață și zăpadă.
      Tratamentul aplicat corect durează aproximativ 12 luni sau 20.000 km.       Produsul ANTIABURIRE protejează efectiv împotriva aburirii suprafețelor de sticlă la automobile. Produsul nu lasă nici o urmă pe suprafață de sticlă și durează până la 6 săptămâni.