Vopsea pentru acoperiș tabla

Afișez toate cele 3 rezultate

Vopsea Termoizolantă Acoperisuri, Nano SurfaPaint ThermoDry Roof

595,00 lei TVA Inclus

      SurfaPaint ThermoDry Elastomeric Vopsea Termoizolantă Acoperisuri - vopsea hidroizolanta elastomerică pentru acoperișuri.

Această vopsea este ideală pentru hidroizolarea suprafețelor orizontale, cum ar fi terasele, acoperișurile și balcoanele, inclusiv pentru acoperirea fisurilor minore. Poate fi aplicată pe diverse suprafețe precum beton, ciment, tigle de lut, cărămidă, mortar și membrane bituminoase (cu mozaic, dar fără aliaj de aluminiu).       Această vopsea se bazează pe o rășină polimerică, care conferă proprietăți elastomerice într-o gamă extinsă de temperaturi exterioare și o elasticitate de peste 350%.       De asemenea, acesta reprezintă elementul principal responsabil pentru crearea unei bariere impermeabile, chiar și sub apă sau zăpadă. Un alt beneficiu este capacitatea sa de a umple fisurile de până la 1.5 mm. Rășina polimerică servește ca matrice ideală pentru SurfaPore ThermoDry, care adaugă proprietăți termice acestuia.       Practic, stratul de vopsea SurfaPaint ThermoDry Elastomeric rămâne alb după aplicare, respingând murdăria și păstrând integritatea estetică inițială a suprafeței. Per total, combină funcționalitatea elementelor unice pentru a oferi un strat final inteligent ce protejează și economisește simultan energia.       Avantaje:
 • Contribuie la modernizarea energetică a clădirii, oferind economii de energie prin protecție termică, precum și o protecție ridicată împotriva ciupercilor și algelor;
 • Reflectă 94.7% din radiații;
 • Ideal pentru suprafețele cu fisuri mici de maxim 1.5 mm;
 • Are rezistență ridicată la radiații UV și o durată de viață lungă;
 • 100% acrilic și respirabil;
 • Oferă tracțiune sporită;
 • Oferă o acoperire excelentă, fiind în același timp ușor de aplicat;
 • Finisaj mat.
      Aplicații:       Ideal pentru suprafețe exterioare, precum acoperișuri bituminoase, pereți, zidărie sau beton, tigle metalice și alte locuri unde se aplică vopsele pe baza de apă și vopsele acrilice.        Potrivit pentru aplicarea în zidărie expusă la condiții meteorologice nefavorabile și pentru protecția suprafețelor deteriorate cu fisuri mici.       Capacitatea de acoperire: este de aproximativ +/-  4 metri pătrați pe litru/strat. Pentru suprafete absorbante, cement - recomandam sa aplicati 2 straturi si un primer pentru adeziune SURFAMIX P.  Se va astepta 3-4 ore pentru aplicarea celui de al 2 strat.     Pentru suprafețele din metal sau țiglă, se recomandă aplicarea Surfamix WB ca primer sau un alt primer compatibil. După aplicarea primerului, se va aplica un prim strat de vopsea nediluat și, după 24 de ore, un al doilea strat, aplicat într-o forma transversala.      Pentru această operațiune, puteți utiliza o pensulă de înaltă calitate, o rolă cu par moale sau un pistol de vopsit. Este important de menționat că perioada maximă de întărire a vopselei este de 7 zile.       Culoare: Alba. NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Vopsea Hidroizolantă/Impermeabilizantă Surfapaint AquaX, Interior/Exterior, Nanophos 10L

595,00 lei TVA Inclus

      Vopsea Hidroizolantă, SurfaPaint AQUA X, vopsea acrilică respirabilă care respinge apă. Functionabilă pentru interior și aplicare exterioară.

      SurfaPaint Aqua X este o vopsea acrilică pe bază de apă care oferă o protectie hidrofoba eficientă. Previne umiditatea din exterior catre interior,  reducând fisurarea și umflarea.       SurfaPaint Aqua X este ideal pentru aplicații pe clădirile din zonele urbane sau pe litoral, unde există niveluri crescute de umiditate. SurfaPaintAqua X este caracterizat avand proprietati rezistente la caldura.        SurfaPaint Aqua X:         Este o vopsea care respinge apă care protejează suprafața zidăriei în timp ce îi permite  respire. Deoarece respinge apa și reduce absorbția de apăaceastă previne defectarea prematură a vopselei și creșterea mucegaiului.        Suprafață este protejata eficient șiprin urmare, nu este afectată de intemperii sau factori exteriniSurfaPaint Aqua X își prezintă funcționalitatea pentru o perioadă lungă de timpprelungind durata de viață a suprafețeiVopseaua este albă și poate fi nuanțat cu culori pal.       Utilizare recomandată: Se aplică pe suprafețele exterioare, cum ar fi: pereți, zidărie, beton, gips-carton.        Beneficii: 
 • Rezistență la apă;
 • Vopsea termică;
 • Respirabilitate ridicată;
 • Aderența excelență;
 • Acoperire și opacitate ridicată. Reduce acumularea de praf;
 • Reduce creșterea mucegaiului;
 • Lavabilitate excelentă;
 • COV scăzut;
 • Prietenos cu mediul.
      Rata de acoperire:  10-12 m2/L.       Durata de acoperire: De obicei, 1 oră, în funcție de grosimea stratului. Temperaturi scăzute și umiditate ridicată va prelungi timpul de uscare.        Curățarea uneltelor: Toate uneltele și echipamentele trebuie curățate imediat după utilizare cu apă. 

Garanția Nanomax: 100%

Suprafețe protejate sau banii înapoi!
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!
 

Vopsea Poliaspartica Termoizolanta pentru protectie si izolarea acoperisului, SurfaDurTM R ThermoDry ,Nanophos 20L

2.950,00 lei TVA Inclus

      SurfaDur R ThermoDry este o Vopsea Poliaspartica Termoizolanta cu o formulă de acoperire inovatoare, monolitică, complet lipită, cu membrană aplicată lichid (LAM), potrivită pentru cele mai solicitante aplicății de impermeabilizare și acoperișuri.

      Bazat pe o tehnologie proprie de poliaspartică modificată, este o formulă de înaltă calitate (100% solide - fără solvenți).       Prin urmare, tot volumul aplicat este transformat în grosimea peliculei uscate, crescând eficiența costurilor aplicăției.       Structura principală a formulării componentelor poliaspartice modificată asigură valori extreme ale rezistenței la tracțiune, combinate cu elasticitate și rezistență de aderență excepționale la substrat.       SurfaDur R ThermoDry prezintă o rezistență unică la intemperii dure, chiar valori mari de iradiere UV.       În timp ce SurfaDur R ThermoDry se întărește rapid (<24h), acesta permite un timp de lucru prelungit (45min la 25oC – 77oF) pentru o aplicare ușoară. După întărire, membrană monolitică rezultată devine o barieră fără sudură de apă și vapori/gaz.       Caracteristicile distinctive ale SurfaDur R ThermoDry, rezumate după cum urmează:
 • Formulare de acoperire cu membrană aplicată lichidă (LAM) cu rezistență extraordinară la intemperii Condiții aspre de frig (îngheț sau gheață) până la cald (deșert, intens UV).
 • Timp de lucru prelungit: (45min la 25oC – 77oF) pentru aplicare ușoară.
 • Întărire rapidă(<24h) pentru livrarea proiectelor în timp util.
 • Formulare de acoperire LAM 100% solide.
 • Rugozitate scăzută pentru o absorbție minimă a murdăriei și performanță de reflectare acăldurii pe termen lung.
 • Aplicabilitate pe membrane existente TPO, EPDM sau rulouri de bitum (amorsarea cu SurfaPaint Epoxy WB este puternic recomandat pentru anumite cazuri).
 • Proprietăți termoizolante, bazate pe densitate scăzută și conductivitate termică scăzută (< 0,1 W· m-1· K-1 sau < 0,7 BTUth· în· h-1· sq.ft-1· ofF-1), combinat cu un indice ridicat de reflectare solară (SRI = 114).
 • Durată de viață minimă: 25 ani @ DFT de 1500μ m (59 mils).
      Tehnologia ThermoDry constă din ceramică nano și micro-proiectată, sfere de densitate scăzută îmbrăcâte cu particule de titan și oxid de aluminiu foarte reflectorizante.       Deși nu induc interferențe cu durabilitatea și proprietățile mecanice ale acoperirii cu membrane apli câte cu lichid (LAM), ele reflectă și blochează cu succes transferul de căldură (conductivitate termică scăzută).       Valoarea emisivității este proiectată să depășească 90% pentru a preveni acumularea de energie termică sub formă de creștere a temperaturii. Prin urmare, proprietățile reci sunt exprimate atât în termeni de temperatură a substratului, cât și de reflectanța căldurii.       În timp ce grosimea filmului uscat nu se adaugă în mod semnificativ la transmisia termică totală (valoarea U), tehnologia ThermoDry acționează că o oglindă termică combinată și blocant, ridicând profilul energetic al unei clădiri sau structuri.       MOD DE APLICARE:       *Recomandat de aplicat cu cel putin 12 ore preventiv Primer Epoxy  inainte de aplicarea Surfadur pentru micosarea ratei de consum al vopselei si marirea aderentei.       *Amestecare: Adăugați <10% NPTA NanoPhos în Baza A înainte de amestecarea celor două componente, dacă este necesar subțierea. Amestecați întotdeauna Durificatorul B în Baza A.       Utilizați un recipient potrivit, o paletă de amestecat sau un burghiu pentru o amestecare completă. Continuați amestecarea timp de un minut după ce Durificatorul B a fost adăugat în Baza A.       Asigurați-vă că paleta de amestecat ajunge în toate părțile recipientului de amestecare. Dacă este necesar, transferați materialele amestecate într-un recipient nou pentru o aplicare mai ușoară cu role.       *Unelte de aplicare: pensulă, rolă, pulverizator fără aer.       Aplicarea cu rolă: Rolele cu șorț scurt, din microfibră sau rezistente la subțiere oferă finisaje extrem de fine și uniforme atunci când se rulează în direcția cu o aplicare redusă de stropi. Nu utilizați role din spumă. Începeți prin pictarea cu pensula a marginilor perimetrice.       *Aplicați produsul amestecat în două sau trei straturi, dar evitați rularea excesivă.       *Timpul de lucru pentru SurfaDur R Thermodry este de 45 de minute la 25°C (77°F). Aplicați următorul strat cel puțin după 8 ore. Evitați aplicarea produsului în condiții de umiditate ridicată (> 75%) sau în cazul în care există șanse de ploaie în următoarele 12 ore.       NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!