Afișez 1 - 12 din 18 rezultate

Primer/Grund pentru substraturi minerale, Surfasil, NanoPhos 4L

300,00 lei TVA Inclus

SurfaSil Primer este un grund/primer transparent pe bază de apă pentru substraturi minerale.

Natura sa anorganică asigură o compatibilitate și aderență excelentă la suprafețele minerale prin formarea de legături chimice. De asemenea, formează un strat de aderență/ legătură care este perfect pregătit pentru aplicarea vopselei. După aplicare, aspectul natural, porozitatea și permeabilitatea la vaporii de apă a suprafețelor modificate rămân neafectate. Este potrivit pentru exterior și interior, pe suprafețe minerale noi sau anterior vopsite, cum ar fi betonul, varul, tencuiala și plăcile minerale. Caracteristici:
 • Îmbunătățește rezistența la compresiune și la flexiune a materialelor de construcție.
 • Fixează suprafețele libere.
 • Nu afectează aspectul natural.
 • Permeabil la aer.
 • Compoziție anorganică fără rășini, nu formează un film.
 • Penetrare mare și rezistență la condițiile meteorologice și radiațiile UV.
 • Hidrofug.
 • Rezistent la alcali.

Solvent vopsele acrilice de vopsele vinilice, alchidice, poliuretanice, Thinner B, Nanophos 1L

65,00 lei TVA Inclus
      NanoPhos™ Thinner B       Solvent transparent pentru sisteme acrilice de vopsele acrilice| vinilice | alchidice | poliuretanice.       Caracteristici:       Amestecare ușoară cu orice tip de produs solvent acrilic vinilic | alchidic | poliuretanic. Cu o combinație de solvenți organici pentru îmbunătățirea uscării finale. Aplicare: Vopsele sau acoperiri pe bază de solvent alchidic, acrilic, poliuretanic și vinilic.

Soluție de diluare vopsele epoxidice, Thinner A , Nanophos 1L

65,00 lei TVA Inclus
      NanoPhos™ Thinner A       Soluție de diluare pentru sistemele de vopsele epoxidice.       Caracteristici:       Ușor de amestecat cu orice tip de solvent epoxidic. Cu o combinație de solvenți organici pentru îmbunătățirea uscării finale.       Aplicație:       Vopsele și sisteme epoxidice.

Grund epoxidic bicomponent cu solvenți pentru piscine, Pool Epoxy Primer, Nanophos 5L

450,00 lei TVA Inclus
      SurfaPaint™ Pool Epoxy Primer Grund epoxidic bicomponent cu solvenți pentru piscine.       SurfaPaint™ Pool Epoxy Primer este un grund transparent bicomponent pe bază de epoxid, cu solvenți.       Este conceput pentru a fi utilizat ca prim strat înainte de aplicarea vopselei epoxidice în piscine construite din beton, mortare de ciment și suprafețe de șapă. Îmbunătățește aderența între straturi și creează un pod de adeziune.       Previne absorbia apei prin umplerea porilor capilari de pe suprafețele de beton.       SurfaPaint™ Pool Epoxy Primer este un grund epoxidic pentru utilizare pe substraturi cimentice, cum ar fi piscinele, rezervoarele, fântânile, unde se observă sarcini ridicate de impact și/sau frecare, o gamă largă de temperaturi și se solicită protecție împotriva alcalilor și ruginii.      Mod de utilizare: Turnați componenta B în componenta A și amestecați foarte bine timp de 3 minute cu o bormașină la viteză redusă. Amestecarea trebuie efectuată atât pe pereți, cât și pe fundul recipientului pentru o omogenizare adecvată.       Apoi, dacă este necesar, diluați cu solventul NanoPhos Thinner A (5-25% v/v) în funcție de aplicație, lucrabilitatea dorită și absorbția substratului.       APLICARE: Aplicați cu un roleu, o pensulă sau prin pulverizare fără aer. Primerul SurfaPaint™ Pool Epoxy se usucă superficial în 2-3 ore și poate fi repictat după 12 ore. Timpul de reacoperire nu trebuie să depășească 2 zile.      Durata variaza în funcție de umiditatea relativă și temperatura. Toate uneltele și echipamentele trebuie curățate imediat după utilizare cu solventul NanoPhos Thinner A. Poate fi necesară aplicarea a unuia sau mai multor straturi pentru a obține o acoperire uniformă și pentru a compensa diferențele de porozitate a suprafeței.       Nu aplicați în grosime mare, deoarece acest lucru poate cauza umflături, bășici și/sau desprinderea prematură a vopselei. Se pot dispersa agregate antiderapante pe stratul de bază încă lipicios pentru a asigura o rezistență mai mare la alunecare în zonele umede.       Acoperire: 8-10 m2/L      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!  
Cream
Gri
Rosu

Grund Epoxidic metal, plastic, fibra sticla, Nanophos 5L

500,00 lei1.950,00 lei TVA Inclus
      EPR Epoxy Primer Primer este un grund universal bicomponent, cu conținut ridicat de solide, cu acțiune anticorozivă de lungă durată. Este potrivit pentru aplicare pe suprafețe din plastic, fibră de sticlă sau metal.       Conține pigmenți anticorozivi. Se conformează cerințelor de propagare redusă a incendiilor. Se poate aplica si ca strat de finalizare!!!       Produs din 2 componente, Partea A + Partea B (raport de amestec 4:1), de calitate excelentă și cu compoziție prietenoasă cu mediul înconjurător.       Acțiune anti-corozivă și anti-osmotică de durată. Interval de repictare de până la 6 luni. Potrivit pentru aplicare pe suprafețe din fibră de sticlă sau metal.       Mod de utilizare:       Ca un grund excelent cu uscare rapidă pentru protecția împotriva coroziunii. Ideal pentru suprafețe expuse la mediu marin, atât deasupra, cât și sub linia apei.       Poate fi aplicat pe toate suprafețele care necesită grund înainte de vopsire. Vopsea de protecție contra coroziunii cu uscare rapidă care uniformizează suprafețele rugoase. Poate fi acoperită de majoritatea stratuirilor (epoxidice sau nu) și de antifouling.       Poate fi, de asemenea, folosită ca strat de sigilare / legare peste grundurile epoxidice existente.       Aplicare:       Aplicarea EPR poate fi realizată prin intermediul pulverizatoarelor convenționale, pulverizatoarelor fără aer, rolei sau pensulei.       Acestea sunt metode indicative de aplicare și este la latitudinea fiecărei persoane să decidă ce metodă va utiliza.       Temperatura substratului trebuie să fie minim 5°C și cu cel puțin 3°C peste punctul de rouă al aerului. Este necesară o bună ventilare pentru a asigura o uscare corespunzătoare.       Rată de acoperire 8-10 mp2/L
-11%

Grunt Epoxidic pe bază de apă, în două componente, Epoxy Primer WB Nanophos

330,00 lei990,00 lei TVA Inclus
      SurfaMix™  este un grunt/primer epoxidic, epoxy pe bază de apă, în două componente.       SurfaMix® Epoxy Primer WB este un primer epoxy transparent pe bază de apă, în două componente.       Formularea sa specializată, bazată pe materiale organice rezistente, oferă o aderență puternică pe suprafețe poroase și neporoase și este compatibilă cu orice tip de strat de finisare.       Acesta are o rezistență excepțională la abraziune, precum și la contactul cu acizi, alcali, uleiuri, agenți de curățare și substanțe chimice. Se usucă rapid și formează un strat dur, rezistent la impact și impermeabil.       Poate fi, de asemenea, utilizat ca primer pentru suprafețe de beton sau zidărie umede. Este lipsit de miros, fără solvent și conform reglementărilor privind conținutul de compuși organici volatili (V.O.C.), fiind astfel ideal pentru utilizare în zone interioare cu ventilare deficitară.       Este clasificat SR-B2,0 conform standardului EN 13813.       SurfaMix Epoxy Primer WB poate fi aplicat pe substraturi poroase și neporoase, ușor umede, fără prezența apei stagnante. Stabilizează suprafețele absorbante din beton și previne formarea de praf.       Se aplică pe membrane bituminoase existente, plăci ceramice, suprafețe metalice și straturi acrilice sau poliuretanice bine aderate înaintea aplicării oricărui tip de membrană de acoperiș. Este potrivit pentru aplicații supuse umidității ascendente și/sau presiunii negative (pardoseli, piscine, rezervoare de stocare, fundații de clădiri etc.).       Caracteristici:       Aderență puternică pentru orice tip de substrat și vopsea finală. Aplicabil pe substraturi cimentice proaspete, reducând timpul de livrare al proiectului. Compatibil cu toate finisajele.       Ideal pentru substraturi bituminoase și în cazul în care prezența solventului este nedorită sau trebuie evitată. Reduce formarea de praf pe suprafață. Prezintă rezistență ridicată la coroziune și abraziune.       Excelentă rezistență la apă și substanțe chimice. Stabilizează suprafețele de aplicare. Prietenos cu mediul înconjurător. Certificat conform standardului CE.        Mod de aplicare:       Suprafețe cimentice proaspete, substraturi bituminoase și vopsele acrilice sau poliuretanice vechi. Suprafețe supuse umidității ascendente și/sau presiunii negative (pardoseli, piscine, rezervoare de stocare, fundații etc.). Raportul de amestec A:B 3:1.       Recomandat pentru suprafețe metalice și cimentice chiar și înainte de a se întări complet. Poate fi acoperit cu orice produs SurfaPaint pe bază de apă sau solvent.
Alb
Albastru
Albastru Deschis
Gri
White Sand

Vopsea Epoxidica piscine poliaspartica , Acoperire flexibilă impermeabilă cu conținut ridicat de solide și auto-nivelantă, SurfaDur P Pool, NanoPhos

1.090,00 lei2.900,00 lei TVA Inclus
      SurfaDur P Pool este o vopsea Epoxidica Poliaspartica cu acoperire flexibilă impermeabilă pentru piscine, cu conținut ridicat de solide și auto-nivelantă       SurfaDur P Pool ofera o acoperire de înaltă performanță pentru piscină, formată din două componente, poliaspartic, flexibilă, cu proprietăți de auto-nivelare și o rezistență excelentă la radiațiile UV, la stresul mecanic și zgârieturi.       SurfaDur P Pool prezintă o rezistență ridicată la substanțele chimice, uleiurile de protecție solară și apa sărată. Se aplică ușor și are un timp de lucru prelungit în timp ce se usucă rapid pentru proiecte cu termene scurte de livrare.       După uscare, membrana monolitică rezultată devine o barieră fără sudură pentru apă și vapori/gaze, cu o durată de viață îndelungată.       BENEFICII:
 • Proprietăți auto-nivelante și ușurință la aplicare;
 • Rezistență excelentă la mucegai și la dezvoltarea microorganismelor;
 • Absorbție zero de apă;
 • Uscare rapidă (<24h) • Stabilitatea culorii și luciului, fără decolorare;
 • Rezistență ridicată la substanțele chimice;
 • Conținut ridicat de solide și miros redus.
      SurfaDur P Pool este recomandată pentru protejarea piscinelor din beton și a rezervoarelor sau a piscinelor deja acoperite cu sisteme de vopsire cu epoxid sau alte vopsitorii, atâta timp cât acestea sunt bine adezive.       Este, de asemenea, ideală pentru terase, parcuri cu tobogane acvatice, fântâni, iazuri, rezervoare de apă sau orice altă aplicație profesională unde este necesară stabilitatea culorii și protecția de suprafață pe termen lung.       Nu este necesar niciun diluant în timpul aplicării, însă se recomandă folosirea unui material cu fir scurt, din microfibră sau un rolea rezistent la diluanți.       Durabilitate: În timp ce proprietățile materialului rămân practic neschimbate în timp, vă recomandăm cu tărie să aplicați un strat subțire la fiecare cinci ani. Dacă acest program este respectat și substratul din spatele acoperirii este solid, durabilitatea așteptată ar putea continua pe tot parcursul vieții.       Rețineți că declarația de durabilitate de mai sus nu include defectele de decolorare datorate substanțelor chimice agresive oxidante din piscină. Noi nu am întâmpinat nicio decolorare (până acum), dar ținem un ochi vigilent asupra acestei probleme.       Rată de consum: Două straturi, fiecare cu o greutate de aproximativ 250g pe m2, utilizând role de vopsea cu păr scurt de mohair. Timpul de utilizare: 40-45 de minute la 20C. Este ambalat în greutate de 5kg pentru o manipulare mai ușoară.       Rata de aplicare 3-5 mp2/l       *Aplicare Primer: Se recomanda aplicarea cu cel putin 12 ore inainte de aplicarea vopselei Surfadur a unui Primer Epoxy pentru a obtine rezultatul dorit si a micsora rata de consum al Vopselei.       *Amestecare Surfadur: Amestecați întotdeauna Durificatorul B în Baza A. Utilizați un recipient potrivit, o paletă de amestecat și/sau un burghiu pentru o amestecare completă. Continuați amestecarea timp de un minut după ce Durificatorul B a fost adăugat în Baza A.       Asigurați-vă că paleta de amestecat ajunge în toate părțile recipientului de amestecare. Dacă este necesar, transferați materialele amestecate într-un recipient nou pentru o aplicare mai ușoară cu role. Unelte de aplicare: pensulă, rolă, pulverizator.       *Aplicarea cu rolă: Rolele cu șorț scurt, din microfibră sau rezistente la subțiere oferă finisaje extrem de fine și uniforme atunci când se rulează în direcția cu o aplicare redusă de stropi.       Nu utilizați role din spumă. Începeți prin pictarea cu pensula a marginilor perimetrice. Aplicați produsul amestecat în două sau trei straturi, dar evitați rularea excesivă.       *Timpul de lucru pentru SurfaDur P Pool este de 45 de minute la 25°C. Rata de întindere: 3-5 m2/kg, pe strat. Aplicați următorul strat cel puțin după 12 ore.       *Grosimea minimă a filmului uscat rezultat: 500μm. Evitați aplicarea produsului în condiții de umiditate ridicată (> 75%) sau în cazul în care există șanse de ploaie în următoarele 12 ore.       *Umpleți piscina cu apă la 4 zile după aplicarea ultimului strat de SurfaDur P Pool.       Evitați superclorinarea (șocarea) piscinei și urmați cu strictețe instrucțiunile substanțelor chimice utilizate pentru întreținerea corectă a piscinei.       NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FISIERUL PENTRU PREGATIREA SUPRAFETEI SURFADUR P A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Grund acrilic cu cuarț pt beton, pe bază de apă, pentru pregătirea suprafeței, SurfaMix P WBQ, NanoPhos 4L

145,00 lei TVA Inclus
      SurfaMix™ P WBQ este un primer acrilic pe bază de apă, îmbogățit cu nisip de cuarț cu granulație reglementată.       Formula sa specializată de materiale organice rezistente oferă o aderență ridicată pe suprafețe nesuprapuse și alunecoase și o protecție împotriva alcalinilor.       Gata pregătit pentru utilizare, este foarte ușor de aplicat și este conceput pentru îmbunătățirea aderenței dintre suprafața aplicată și ciment.       Este utilizat ca primer de aderență pe suprafețe netede și nesuprapuse, precum betonul vizibil, mozaicurile, straturile vechi de marmură, suprafețele de zidărie vopsite.       Pe suprafețele de zidărie, asigură o aderență excelentă a tencuielii ce va urma.       Este, de asemenea, un substrat excelent pentru suprafețe de podea cu absorbție scăzută pentru umplerea podelei și aderența plăcilor ceramice.       Caracteristici:
 • Conține rășini sintetice și agregate de cuarț cu granulozitate selectată;
 • Oferă o aderență puternică chiar și pe suprafețe netede și nesuprapuse; 
 • Asigură rezistență ridicată la umiditate;
 • Ușor de aplicat. Pe bază de apă, prietenos cu mediul înconjurător.
      Aplicare:       Pentru suprafețe nesuprapuse, beton vizibil, mozaicuri, straturi vechi de marmură, suprafețe de zidărie vopsite.       Disponibil în culorile gri și roșu-maroniu.
-22%
Alb
Gri
Transparent

Vopsea poliaspartica autonivelanta cu elastomer poliaspartic, SurfaDurTM F, Nanophos

845,00 lei2.950,00 lei TVA Inclus

      SurfaDur F este o Vopsea poliaspartica autonivelanta cu o formulă de acoperire inovatoare, monolitică, complet lipită, autonivelantă, potrivită pentru cele mai solicitante aplicații de podea. Creata pe baza de tehnologie proprie poliaspartică modificată, este o formulă ridicată (100% solide - nu conține solvenți).

     Toate suprafețele trebuie să fie curate, uscate și fără praf, ulei, grăsime, materiale libere și contaminare.       Temperatura suportului nu trebuie să depășească 30oC (86oF), iar conținutul de umiditate al substratului nu trebuie să depășească 15%, altfel valorile timpului de întărire pot scădea.       Utilizați SurfaPaint Epoxy WB, ca grund pentru suprafață, pentru o aderență optimă. SurfaPaint Epoxy WB poate fi aplicat cu rolă, pensulă sau pulverizare într-un singur strat la o rată de consum de 10 mp.       De-a lungul marginilor unei pardoseli cu elemente verticale (parapet, terminatie casa scarii etc.), imbinari de conducte, rosturi de ventilatie, imbinari de elemente metalice, imbinari de legatura intre tablele sau panourile metalice, suruburi sau imbinari de pe suport (mai late de 1 mm) trebuie sigilate cu un etanșant poliuretanic, la 24 de ore după aplicarea grundului epoxidic.       Lăsați 24 de ore de întărire după aplicarea SurfaPaint Epoxy WB sau a sigilantului poliuretanic înainte de a aplica SurfaDur F.       Prin urmare, tot volumul aplicat este transformat în grosimea peliculei uscate, crescând eficiența costurilor aplicației. Structura principală a formulării componentelor poliaspartice modificată asigură valori extreme ale rezistenței la tracțiune, combinate cu elasticitate și rezistență de aderență excepționale la substrat.       SurfaDur F prezintă o rezistență unică la intemperii dure, chiar și sub bălți sau cu valori mari de iradiere UV.       În timp ce SurfaDur F se întărește rapid (<24h), acesta permite un timp de lucru prelungit (45min la 25oC – 77oF) pentru o aplicare ușoară.       După întărire, membrana monolitică rezultată devine o barieră fără sudură de apă și vapori/gaz.       Caracteristici:
 • Autonivelare și aplicare ușoară.
 • Timp de lucru prelungit: (45min la 25oC – 77oF) pentru aplicare ușoară.
 • Întărire rapidă (<24h) pentru livrarea proiectelor în timp util.
 • Formulare de acoperire 100% solide.
 • Rugozitate scăzută pentru o absorbție minimă a murdăriei și performanță de stabilitate UV pe termen lung.
 • Durată de viață minimă: 15 ani.
      SurfaDur F este foarte recomandat pentru sistemele de platforme de trafic intens (rampe, parcări, zone de parcare), alei pietonale, punți de acoperiș și podele industriale.       Ideal și pentru depozite frigorifice, laboratoare, spitale, fabrici de alimente și băuturi, bucătării, facilități informatice și informatice, fabrici de lapte, depozite, fabrici și hangare.       Aplicare:       *Recomandat de aplicat cu cel putin 12 ore preventiv Primer Epoxy preventiv inainte de aplicarea Surfadur pentru micosarea ratei de consum al vopselei si marirea aderentei. *Amestecați întotdeauna Durificatorul B în Baza A. Utilizați un recipient potrivit, o paletă de amestecat și/sau un burghiu pentru o amestecare completă. Continuați amestecarea timp de un minut după ce Durificatorul B a fost adăugat în Baza A.       Asigurați-vă că paleta de amestecat ajunge în toate părțile recipientului de amestecare. Dacă este necesar, transferați materialele amestecate într-un recipient nou pentru o aplicare mai ușoară cu role.       *Unelte de aplicare: pensulă, rolă, pulverizator. Aplicarea cu rolă: O rolă cu șorț scurt, din microfibră sau rezistentă la subțiere oferă o aplicare extrem de fină. Nu utilizați role din spumă. Începeți prin pictarea cu pensula a marginilor perimetrale și evitați.       *Aplicați produsul amestecat în două sau trei straturi, dar evitați rularea excesivă. Apoi aplicați în mișcări în cruce. Utilizați bandă de fibră de sticlă cu lățime de 10 cm de-a lungul îmbinărilor sau crăpăturilor mai mari de 1,5 mm.       Este mai bine să răspândiți cantitatea înainte ca SurfaDur F Floor să înceapă să se întărească, deci este mai bine să lucrați pe secțiuni.       *Aplicare prin difuzare: După aplicarea SurfaDur F Floor și în timp ce materialul este încă umed, răspândiți cu mâna cuarț într-un model de "ploaie" în rășină umedă până când este complet acoperit. Nu trebuie să se vadă rășină sau zone "umedă".       Odată ce SurfaDur F Floor s-a întărit, îndepărtați excesul de cuarț folosind un aspirator sau o mătură. Un al doilea strat de SurfaDur F Floor poate fi folosit atunci când se dorește o textură de suprafață mai netedă. *Timpul de lucru pentru SurfaDur F Floor este de 45 de minute la 25°C. Evitați acoperirea îmbinărilor de dilatație ale pardoselii. După ce SurfaDur F Floor s-a întărit, aplicați un chit de poliuretan "flexibil" pe îmbinările de dilatație. Rata de întindere: 2-3 m2/L, pe strat.       NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Vopsea Poliaspartica Termoizolanta pentru protectie si izolarea acoperisului, SurfaDurTM R ThermoDry ,Nanophos 20L

2.950,00 lei TVA Inclus

      SurfaDur R ThermoDry este o Vopsea Poliaspartica Termoizolanta cu o formulă de acoperire inovatoare, monolitică, complet lipită, cu membrană aplicată lichid (LAM), potrivită pentru cele mai solicitante aplicății de impermeabilizare și acoperișuri.

      Bazat pe o tehnologie proprie de poliaspartică modificată, este o formulă de înaltă calitate (100% solide - fără solvenți).       Prin urmare, tot volumul aplicat este transformat în grosimea peliculei uscate, crescând eficiența costurilor aplicăției.       Structura principală a formulării componentelor poliaspartice modificată asigură valori extreme ale rezistenței la tracțiune, combinate cu elasticitate și rezistență de aderență excepționale la substrat.       SurfaDur R ThermoDry prezintă o rezistență unică la intemperii dure, chiar valori mari de iradiere UV.       În timp ce SurfaDur R ThermoDry se întărește rapid (<24h), acesta permite un timp de lucru prelungit (45min la 25oC – 77oF) pentru o aplicare ușoară. După întărire, membrană monolitică rezultată devine o barieră fără sudură de apă și vapori/gaz.       Caracteristicile distinctive ale SurfaDur R ThermoDry, rezumate după cum urmează:
 • Formulare de acoperire cu membrană aplicată lichidă (LAM) cu rezistență extraordinară la intemperii Condiții aspre de frig (îngheț sau gheață) până la cald (deșert, intens UV).
 • Timp de lucru prelungit: (45min la 25oC – 77oF) pentru aplicare ușoară.
 • Întărire rapidă(<24h) pentru livrarea proiectelor în timp util.
 • Formulare de acoperire LAM 100% solide.
 • Rugozitate scăzută pentru o absorbție minimă a murdăriei și performanță de reflectare acăldurii pe termen lung.
 • Aplicabilitate pe membrane existente TPO, EPDM sau rulouri de bitum (amorsarea cu SurfaPaint Epoxy WB este puternic recomandat pentru anumite cazuri).
 • Proprietăți termoizolante, bazate pe densitate scăzută și conductivitate termică scăzută (< 0,1 W· m-1· K-1 sau < 0,7 BTUth· în· h-1· sq.ft-1· ofF-1), combinat cu un indice ridicat de reflectare solară (SRI = 114).
 • Durată de viață minimă: 25 ani @ DFT de 1500μ m (59 mils).
      Tehnologia ThermoDry constă din ceramică nano și micro-proiectată, sfere de densitate scăzută îmbrăcâte cu particule de titan și oxid de aluminiu foarte reflectorizante.       Deși nu induc interferențe cu durabilitatea și proprietățile mecanice ale acoperirii cu membrane apli câte cu lichid (LAM), ele reflectă și blochează cu succes transferul de căldură (conductivitate termică scăzută).       Valoarea emisivității este proiectată să depășească 90% pentru a preveni acumularea de energie termică sub formă de creștere a temperaturii. Prin urmare, proprietățile reci sunt exprimate atât în termeni de temperatură a substratului, cât și de reflectanța căldurii.       În timp ce grosimea filmului uscat nu se adaugă în mod semnificativ la transmisia termică totală (valoarea U), tehnologia ThermoDry acționează că o oglindă termică combinată și blocant, ridicând profilul energetic al unei clădiri sau structuri.       MOD DE APLICARE:       *Recomandat de aplicat cu cel putin 12 ore preventiv Primer Epoxy  inainte de aplicarea Surfadur pentru micosarea ratei de consum al vopselei si marirea aderentei.       *Amestecare: Adăugați <10% NPTA NanoPhos în Baza A înainte de amestecarea celor două componente, dacă este necesar subțierea. Amestecați întotdeauna Durificatorul B în Baza A.       Utilizați un recipient potrivit, o paletă de amestecat sau un burghiu pentru o amestecare completă. Continuați amestecarea timp de un minut după ce Durificatorul B a fost adăugat în Baza A.       Asigurați-vă că paleta de amestecat ajunge în toate părțile recipientului de amestecare. Dacă este necesar, transferați materialele amestecate într-un recipient nou pentru o aplicare mai ușoară cu role.       *Unelte de aplicare: pensulă, rolă, pulverizator fără aer.       Aplicarea cu rolă: Rolele cu șorț scurt, din microfibră sau rezistente la subțiere oferă finisaje extrem de fine și uniforme atunci când se rulează în direcția cu o aplicare redusă de stropi. Nu utilizați role din spumă. Începeți prin pictarea cu pensula a marginilor perimetrice.       *Aplicați produsul amestecat în două sau trei straturi, dar evitați rularea excesivă.       *Timpul de lucru pentru SurfaDur R Thermodry este de 45 de minute la 25°C (77°F). Aplicați următorul strat cel puțin după 8 ore. Evitați aplicarea produsului în condiții de umiditate ridicată (> 75%) sau în cazul în care există șanse de ploaie în următoarele 12 ore.       NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Vopsea epoxidica bicomponent, pentru piscine, pe baza de solvent, SurfaPaint Epoxy Enamel, Nanophos 5L

550,00 lei TVA Inclus

      SurfaPaint™ Vopsea epoxidica bicomponent este o vopsea epoxidica cu două componente pe bază de solvenți.

      Este special conceput pentru protecția piscinelor, fântânilor și rezervoarelor de apă. Prezintă o rezistență excelență la apă dulce și sărată, produsele de clorinare, acizi, alcalii și uleiuri de protecție solară.       Datorită compoziției din două componente, creează o peliculă puternică și în același timp flexibilă, care prezintă un comportament excelent împotriva contracției și expansiunii suprafeței, temperaturilor ridicate și abraziunii și ajută la menținerea unei stări bune a culorii pentru mai mult timp.       Se autoamorseaza și prezintă aderența puternică la suprafețele din beton sau mortar de ciment. Este potrivita pentru piscine noi sau care au fost vopsite in timp.       SurfaPaint™ Pool Epoxy Enamel este un strat epoxidic pentru utilizarea pe substraturi de ciment, cum ar fi piscine, rezervoare, fântâni, unde se observă sarcini mari de impact și/sau frecare.       Caracteristici:
 • Ideal pentru substraturi betonate și poliester;
 • Rezistență excelentă la apă, compuși clorurati, alcalii, acizi diluați și uleiuri minerale;
 • Aderență excelentă la substrat;
 • Ideal pentru diferențe mari de temperatură;
 • Capacitate de penetrare foarte bună datorită compoziției sale echilibrate;
 • Finisaj lucios impecabil.
  APLICARE :       *Recomandat de aplicat cu cel putin 12 ore preventiv Primer Epoxy preventiv inainte de aplicarea Surfadur pentru micosarea ratei de consum al vopselei si marirea aderentei.       *AMESTECARE: Turnați componenta B în componenta A și amestecați foarte bine timp de 3 minute cu un burghiu la viteză redusă. Amestecul trebuie efectuat atât pe pereți, cât și pe fundul recipientului pentru o omogenizare corectă.       Apoi, dacă este necesar, diluați cu solventul NanoPhos Thinner A (5-10% v/v) în funcție de aplicație, lucrabilitatea dorită și absorbția substratului.       *APLICARE: Aplicați cu o rolă, pensulă sau pulverizare fără aer. SurfaPaint™ Pool Epoxy Enamel se usucă superficial în 2-3 ore și poate fi repictat după 12 ore.       Timpul de picurare nu trebuie să depășească 2 zile. Piscina poate fi umplută cu apă la 7 zile după vopsire, când vopseaua s-a uscat complet. Aceste timpuri variază în funcție de umiditatea relativă și temperatura ambientală. Toate uneltele și echipamentele trebuie curățate imediat după utilizare cu solventul NanoPhos Thinner A.       Lumina solară și radiațiile UV vor cauza albire și decolorare în timp. Albirea prematură poate apărea dacă pH-ul apei se situează în afara intervalului 7,0-7,6. Contactul timpuriu cu apa poate provoca decolorare prematură, albire și formarea de vezicule. Apa superclorinată poate provoca o aparență decolorată.       ACOPERIRE: 8-10mp2/L, se recomanda 2 straturi       NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Vopsea Termoizolantă Acoperisuri, Nano SurfaPaint ThermoDry Roof

235,00 lei575,00 lei TVA Inclus

      SurfaPaint ThermoDry Elastomeric Vopsea Termoizolantă Acoperisuri - vopsea hidroizolanta elastomerică pentru acoperișuri.

Această vopsea este ideală pentru hidroizolarea suprafețelor orizontale, cum ar fi terasele, acoperișurile și balcoanele, inclusiv pentru acoperirea fisurilor minore. Poate fi aplicată pe diverse suprafețe precum beton, ciment, tigle de lut, cărămidă, mortar și membrane bituminoase (cu mozaic, dar fără aliaj de aluminiu).       Această vopsea se bazează pe o rășină polimerică, care conferă proprietăți elastomerice într-o gamă extinsă de temperaturi exterioare și o elasticitate de peste 350%.       De asemenea, acesta reprezintă elementul principal responsabil pentru crearea unei bariere impermeabile, chiar și sub apă sau zăpadă. Un alt beneficiu este capacitatea sa de a umple fisurile de până la 1.5 mm. Rășina polimerică servește ca matrice ideală pentru SurfaPore ThermoDry, care adaugă proprietăți termice acestuia.       Practic, stratul de vopsea SurfaPaint ThermoDry Elastomeric rămâne alb după aplicare, respingând murdăria și păstrând integritatea estetică inițială a suprafeței. Per total, combină funcționalitatea elementelor unice pentru a oferi un strat final inteligent ce protejează și economisește simultan energia.       Avantaje:
 • Contribuie la modernizarea energetică a clădirii, oferind economii de energie prin protecție termică, precum și o protecție ridicată împotriva ciupercilor și algelor;
 • Reflectă 94.7% din radiații;
 • Ideal pentru suprafețele cu fisuri mici de maxim 1.5 mm;
 • Are rezistență ridicată la radiații UV și o durată de viață lungă;
 • 100% acrilic și respirabil;
 • Oferă tracțiune sporită;
 • Oferă o acoperire excelentă, fiind în același timp ușor de aplicat;
 • Finisaj mat.
      Aplicații:       Ideal pentru suprafețe exterioare, precum acoperișuri bituminoase, pereți, zidărie sau beton, tigle metalice și alte locuri unde se aplică vopsele pe baza de apă și vopsele acrilice.        Potrivit pentru aplicarea în zidărie expusă la condiții meteorologice nefavorabile și pentru protecția suprafețelor deteriorate cu fisuri mici.       Capacitatea de acoperire: este de aproximativ 2 metri pătrați pe litru, cu o variație de aproximativ un metru pătrat în funcție de suprafață, luând în considerare un strat ca strat primer și două straturi de vopsea.       În altă ordine de idei, puteți estima o acoperire de 6-8 metri pătrați pe litru pentru fiecare strat de vopsea separat.       Pentru suprafete poroase: Mai intai folositi ca prim strat un Primer pe baza de apa sau diluati vopseaua cu apa (50%/50%).       Pentru suprafețele din ciment, metal sau țiglă, se recomandă aplicarea Surfamix WB ca primer sau un alt primer compatibil. După aplicarea primerului, se va aplica un prim strat de vopsea nediluat și, după 24 de ore, un al doilea strat, aplicat într-o forma transversala.      Pentru această operațiune, puteți utiliza o pensulă de înaltă calitate, o rolă sau un pistol de vopsit. Este important de menționat că perioada maximă de întărire a vopselei este de 7 zile.         Culoare: Albă. NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!