Vopsea interior pentru Casa

Afișez 1 - 12 din 18 rezultate

Lac TRANSPARENT Pavaj/Beton + Impermeabilizant Nano, Protectie Nano Hidrofoba, UV si Oleofoba, NanoMax

105,00 lei350,00 lei TVA Inclus

      Nanomax este Produs hibrid 2in1, care este o combinație perfectă de  lac si impermeabilizare . Vă permite să reîmprospătați culoare existenta oferind un efect de umed, satinat pavajului sau betonului.

      Contrar altor produse obișnuite, acest lac deține proprietățile corespunzătoare, datorită cărora produsele capătă rezistență la apă, ulei, radiații UV și alte condiții meteorologice negative.       Ascunde imperfecțiunile usoare, defectele și decolorarea. Crește rezistența la dezvoltarea mușchilor, ciupercilor și mucegaiului.       Culoare disponibilă : Transparent       Important! Produsul nu necesită diluare.       Se aplică în 2 straturi la diferență de 2-4 ore pe suprafață curată și uscată.   Atentie!!! Vă rugăm să rețineți că produsul PAVE PLUS  nu este recomandat pentru utilizare pe pavaj 3D sau pavaj cu ornamente, deoarece nu oferă aderența necesară din cauza porozității reduse a materialului. Este important să țineți cont de aceste aspecte înainte de a face o alegere în ceea ce privește produsul corect pentru pavajul dvs.       Grad de acoperire: 1L – 5 MP2/L/STRAT                                                5L – 30-35 mp2/STRAT  

Garanția Nanomax: 100%

Suprafețe protejate sau banii înapoi!
            NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

SE AGITĂ BINE PRIN ÎNTOARCEREA BIDONULUI CU FAȚA ÎN JOS  ÎNAINTE DE APLICARE !

Vopsea pentru Pavaj si Beton, Protectie Hidrofoba, UV si Pete, NanoMax

105,00 lei295,00 lei TVA Inclus

Vopsea pentru Pavaj si Beton Nanomax - Produs hibrid 2in1, care ofera combinația perfectă dintre vopsea pentru beton si pavaj + impermeabilizare.

Reîmprospătați sau schimbati complet culoarea pavajului sau betonului + oferiti protectie impotriva apei si petelor pentru suprafetele vopsite. Impermeabilizare si vopsea. Vă permite să reîmprospătați culoare existentă sau să schimbati complet culoarea pavajului sau betonului. Contrar vopselelor obișnuite, acest preparat deține proprietățile corespunzătoare, datorită cărora produsele capătă rezistență la apă, ulei, radiații UV și alte condiții meteorologice negative.       Ascunde imperfecțiunile usoare, defectele și decolorarea. Crește rezistența la creștere a mușchilor, ciupercilor și mucegaiului.       Culori disponibie: Galben, Gri, Antracit, Rosu brun, Maro       Important! Produsul nu necesită diluare. Se aplică în 2 straturi la diferență de 2-4 ore pe suprafață curată și uscată. Grad de acoperire: 1L – 8 MP2/L/STRAT 5l30-50 mp2/STRAT Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe protejate sau banii înapoi! Atentie!!! Vă rugăm să rețineți că produsul PAVE PLUS   nu este recomandat pentru utilizare pe pavaj 3D sau pavaj cu ornamente, deoarece nu oferă aderența necesară din cauza porozității reduse a materialului. Este important să țineți cont de aceste aspecte înainte de a face o alegere în ceea ce privește produsul corect pentru pavajul dvs.
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!  

Vopsea Acrilica Beton pe baza de apa, SurfaPaint Acrylic Hard Floor, Nanophos

265,00 lei695,00 lei TVA Inclus

    Vopsea Acrilica Beton,  SurfaPaint ™ Acrylic Hard Floor este o vopsea acrilică pe bază de apă de calitate excelentă, ideală pentru suprafețele interioare și exterioare de podea din ciment, deoarece prezintă o rezistență excelentă la abraziune pe suprafețele de trafic pietonal și de vehicule ușoare.

      SurfaPaint ™ Acrylic Hard Floor se remarcă prin aplicarea ușoară, rezistența la pete și durabilitatea datorită rășinii acrilice de înaltă calitate pe care o conține.       Vopsea de acoperire protejează împotriva absorbției de apă sau petelor de ulei (combustibil lichid, grăsime, ulei de motor, urme de anvelope).       De asemenea, este rezistent la substanțe chimice, radiații ultraviolete și condiții meteorologice extreme. Această durabilitate îl face potrivit pentru aplicarea pe podele pentru pietoni și vehicule ușoare. Rezultatul final are un aspect satinat și este disponibil în alb și gri.       Avantaje ale solutiei:
 • Oferă tracțiune excelentă și rezistență foarte ridicata la uzură;
 • Oferă o protecție ridicată a pardoselilor împotriva petelor, grăsimilor, urmelor de anvelope auto, substanțelor chimice ușoare și radiațiilor UV;
 • Are rezistență mecanică ridicată. Rezistență ridicată la impact și abraziune;
 • Cu finisaj satinat;
 • Eco-friendly.
      Aplicații:       Suprafețe de ciment, cum ar fi terenuri de tenis, terenuri de baschet, piste de biciclete, trotuare, curți și garaje pentru uz casnic       Acoperire: 5-8 m2/L       Culoare: Albă, dar poate fi folosită și că baza pentru nuanțe deschise.         NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Vopsea Impregnanta Lemn, bait pentru lemn, Protectie interior/exterior, NanoPhos, 750 ml

99,00 lei TVA Inclus
      Vopsea Impregnanta Lemn (Bait), produs hibrid pentru decorarea si protectia suprafetelor din lemn. Pe baza de apa.

     SurfaPaint ™ Wood Stain este un lac de impregnare pe bază de apă de înaltă calitate, transparent sau cu pigment, care protejează suprafetele interioare și, în special, exterioare din lemn de intemperii, pete de apă și ulei.

     Produsul este Ideal atunci cand decorul si pastrarea texturii lemnului trebuie pastrata si combinat cu protectia simultana a lemnului.      SurfaPaint ™ Wood Stain nu conține biocide și conservanți pentru lemn.       Beneficii cheie ale lacului pentru lemn:
 • Hidroizolație excelentă;
 • Colorare profundă, uniformă;
 • Îmbunătățește aspectul natural al lemnului;
 • Rezistență excelentă la intemperii;
 • Rezistenta la frecare si zgarieturi;
 • Aderenta excelenta pe lemn natural;
 • Previne albirea cu apa fierbinte;
 • Pe bază de apă și cu miros redus;
 • Nu conține biocide nocive;
      Aplicație ale lacului pentru lemn:       Amestecati bine inainte de folosire.
 1. Suprafețele trebuie să fie curate, uscate și frecate cu o hârtie abrazivă adecvată (în cazul suprafeței nevopsite);
 2. Utilizați alcool metilat pentru a îndepărta uleiul exces, în special din lemn tropical (de exemplu, lemn de tec);
 3. SurfaPaint Wood Stain este gata de folosire fara a fi diluat;
 4. Evitați bulele;
 5. Aplicați 2 straturi pentru o bună protecție și 3 straturi pentru o protecție excelentă. Aplicarea cu 3 straturi poate crește profunzimea culorii;
 6. Straturile suplimentare pot fi aplicate la 3-4 ore după aplicarea anterioară; Slefuiți ușor între straturi, dacă este necesar, cu șmirghel fin.
     ATENTIE! Nu se aplica SurfaPaint Wood Stain dacă exista un alt lac aplicat și nu îndepărtat corespunzător.      Rata de consum 10-12 m2/L, în funcție de capacitate de absorbție a suprafetei.      Cantitate: 750 ml.

Garanția Nanomax: 100%

Suprafețe protejate sau banii înapoi!
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!
   

Vopsea Termoizolantă Acoperisuri, Nano SurfaPaint ThermoDry Roof

595,00 lei TVA Inclus

      SurfaPaint ThermoDry Elastomeric Vopsea Termoizolantă Acoperisuri - vopsea hidroizolanta elastomerică pentru acoperișuri.

Această vopsea este ideală pentru hidroizolarea suprafețelor orizontale, cum ar fi terasele, acoperișurile și balcoanele, inclusiv pentru acoperirea fisurilor minore. Poate fi aplicată pe diverse suprafețe precum beton, ciment, tigle de lut, cărămidă, mortar și membrane bituminoase (cu mozaic, dar fără aliaj de aluminiu).       Această vopsea se bazează pe o rășină polimerică, care conferă proprietăți elastomerice într-o gamă extinsă de temperaturi exterioare și o elasticitate de peste 350%.       De asemenea, acesta reprezintă elementul principal responsabil pentru crearea unei bariere impermeabile, chiar și sub apă sau zăpadă. Un alt beneficiu este capacitatea sa de a umple fisurile de până la 1.5 mm. Rășina polimerică servește ca matrice ideală pentru SurfaPore ThermoDry, care adaugă proprietăți termice acestuia.       Practic, stratul de vopsea SurfaPaint ThermoDry Elastomeric rămâne alb după aplicare, respingând murdăria și păstrând integritatea estetică inițială a suprafeței. Per total, combină funcționalitatea elementelor unice pentru a oferi un strat final inteligent ce protejează și economisește simultan energia.       Avantaje:
 • Contribuie la modernizarea energetică a clădirii, oferind economii de energie prin protecție termică, precum și o protecție ridicată împotriva ciupercilor și algelor;
 • Reflectă 94.7% din radiații;
 • Ideal pentru suprafețele cu fisuri mici de maxim 1.5 mm;
 • Are rezistență ridicată la radiații UV și o durată de viață lungă;
 • 100% acrilic și respirabil;
 • Oferă tracțiune sporită;
 • Oferă o acoperire excelentă, fiind în același timp ușor de aplicat;
 • Finisaj mat.
      Aplicații:       Ideal pentru suprafețe exterioare, precum acoperișuri bituminoase, pereți, zidărie sau beton, tigle metalice și alte locuri unde se aplică vopsele pe baza de apă și vopsele acrilice.        Potrivit pentru aplicarea în zidărie expusă la condiții meteorologice nefavorabile și pentru protecția suprafețelor deteriorate cu fisuri mici.       Capacitatea de acoperire: este de aproximativ +/-  4 metri pătrați pe litru/strat. Pentru suprafete absorbante, cement - recomandam sa aplicati 2 straturi si un primer pentru adeziune SURFAMIX P.  Se va astepta 3-4 ore pentru aplicarea celui de al 2 strat.     Pentru suprafețele din metal sau țiglă, se recomandă aplicarea Surfamix WB ca primer sau un alt primer compatibil. După aplicarea primerului, se va aplica un prim strat de vopsea nediluat și, după 24 de ore, un al doilea strat, aplicat într-o forma transversala.      Pentru această operațiune, puteți utiliza o pensulă de înaltă calitate, o rolă cu par moale sau un pistol de vopsit. Este important de menționat că perioada maximă de întărire a vopselei este de 7 zile.       Culoare: Alba. NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Ulei Impregnant Lemn, Solutie interior/exterior, Efect Stralucire Naturala, 2,5 L NanoPhos

275,00 lei TVA Inclus

  Ulei Impregnant Lemn, pentru protectia si hranirea suprafetelor din lemn. Spre deosebire de uleiul convențional pentru conservarea lemnului, SurfaPaint Deck Oil este o compoziție de protecție impermeabilizantă, ideală pentru suprafețele din lemn cu protecție de apa si UV excelentă.

     Beneficii:
 • Formula de penetrare profundă hrănește lemnul și reface uleiurile naturale care s-au pierdut din cauza condițiilor meteorologice;
 • Oferă o strălucire naturală care durează mai mult decât uleiurile convenționale cu un singur strat;
 • Cu compoziția pătrunzătoare de protecție a pardoselilor exterioare din lemn, ideală pentru suprafețe precum punți, pergole din lemn, garduri din lemn;
 • Oferă protecție UV excelentă, rezistență mare la abraziune și curățare ușoară.
      Toate suprafețele trebuie să fie curate, uscate și fără ulei, grăsimi și alte materii străine.       Aplicare:
 • Se poate face prin pulverizatoare convenționale, pulverizatoare fără aer și rolă sau perie;
 • Acestea sunt metode orientative de aplicare și sunt la aprecierea fiecărei persoane care metoda va fi aplicata. Temperatura suprafetei trebuie să fie de minim 5°C;
 • Este necesară o bună ventilație pentru a asigura o uscare adecvată.
      Rata de consum estimata 12-15 m2 per L, depinde puternic de proprietățile de absorbtie ale suprafeței aplicate.

Garanția Nanomax: 100%

Suprafețe protejate sau banii înapoi!
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

COMBO VOPSEA PAVAJ, BETON 5L + DETERGENT CURATARE PAVAJ, BETON, PIATRA 1L NANOMAX

345,00 lei TVA Inclus

     COMBO VOPSEA PENTRU PAVAJ SI BETON 2 IN 1 + DETERGENT CURATARE PAVAJ, BETON, PIATRA!

1. VOPSEA IMPERMEABILIZANT PENTRU PAVAJ ȘI BETON: Reîmprospătați sau schimbati complet culoarea pavajului sau betonului + oferiti protectie impotriva apei si petelor pentru suprafetele vopsite. Contrar vopselelor obișnuite, acest preparat deține proprietățile corespunzătoare, datorită cărora produsele capătă rezistență la apă, ulei, radiații UV și alte condiții meteorologice negative. GRAD DE ACOPERIRE: 5l – 30-50 mp2/STRAT 2. DETERGENT CURATARE PAVAJ, BETON, PIATRA:       Nanomax Cleaner Pro este un detergent special, bazat pe un acid natural concentrat, extrem de eficient în îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele de ciment, mortar, rosturi, tencuieli, pietre naturale sau artificiale. Este ideal pentru fațadele clădirilor, plăcile de beton, plăcile de pavaj, suprafețele de piatră naturală, țiglele de lut și alte obiecte de lut; pentru îndepărtarea depozitelor de sare create ca urmare a eflorescenței. Îndepărtează mușchiul și ciuperca. Aplicați Nanomax Cleaner Pro nediluat sau într-un raport de diluție de până la 1:5 pentru suprafețele ușor pătate. A se testa inainte pe o suprafata mica. Suprafețele noi de ciment trebuie lăsate să se maturizeze înainte de aplicarea detergentului. Așteptați ca Cleaner Pro să acționeze asupra suprafeței timp de 2-3 minute. Îndepărtați reziduurile prin frecare cu o perie dură (nu utilizați perie metalică). După aplicare, clătiți cu multă apă. Pentru suprafețe extrem de murdare, repetați procedura în caz de necesitate.       Important: Produsul nu este recomandat pentru curățarea plăcilor decorative, orice tip de calcar și obiecte sanitare.             Atentie!!! Vă rugăm să rețineți că produsul PAVE PLUS  nu este recomandat pentru utilizare pe pavaj 3D sau pavaj cu ornamente, deoarece nu oferă aderența necesară din cauza porozității reduse a materialului. Este important să țineți cont de aceste aspecte înainte de a face o alegere în ceea ce privește produsul corect pentru pavajul dvs.    

Garanția Nanomax: 100%

Suprafețe protejate sau banii înapoi!
            NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!   SE AGITĂ BINE PRIN ÎNTOARCEREA BIDONULUI CU FAȚA ÎN JOS  ÎNAINTE DE APLICARE !

Vopsea Termoizolantă Exterior, Nano SurfaPaint ThermoDry, Alba, 10L

630,00 lei TVA Inclus

      Vopsea Termoizolantă Exterior - Cantitate: 10L.

      Vopsea termoizolantă pe bază de apă pentru suprafețe exterioare, cu triplă acțiune: reflecție, rezistență și impermeabilizare a suprafețelor.       Cum funcționează?       SurfaPaint™ ThermoDry Exterior este o vopsea acrilică de înaltă calitate, cu proprietăți de protecție împotriva căldurii, ideală pentru utilizare în exterior, îmbunătățită cu SurfaPaint™ ThermoDry.       Conține componente speciale de izolare termică de dimensiuni nano și micro care ajută la economisirea energiei în timpul iernii și verii. Particulele de izolație termică asigură o reducere a conductibilității termice, reflectă radiația termică și limitează absorbția de apă, ceea ce poate duce la economii semnificative de energie.       Prin urmare, SurfaPaint ™ ThermoDry Exterior oferă o acoperire excelentă, aderență puternică, elasticitate, punte de fisuri, rezistență la lumina soarelui și săruri. Aplicarea SurfaPaint ™ ThermoDry Exterior poate preveni dezvoltarea Insulelor de Căldură Urbană, reflectând mai mult de 90% din radiația termică incidentă asupra clădirilor.       În plus, acopera fisurile capilare chiar și în condiții de temperatură foarte scăzută (-20 ° C) și/sau la diferențe mari de temperatură.       Avantaje:
 • Contribuie la modernizarea energetică a clădirii, oferind economii de energie prin protecție termică, precum și o protecție ridicată împotriva ciupercilor și algelor;
 • Reflectă 94% din radiații – SRI 94%;
 • Ideal pentru suprafetele cu fisuri mici de maxim 1.5 mm;
 • Are rezistență ridicată la radiații UV și o durată de viață lungă;
 • 100% acrilic și respirabil;
 • Oferă tracțiune sporită;
 • Oferă o acoperire excelentă, fiind în același timp ușor de aplicat;
 • Finisaj mat.
      Aplicații:       Ideal pentru suprafete exterioare, precum pereti, zidarie, beton, gips-carton si alte locuri unde se aplica vopsele pe baza de apa si vopsele acrilice. Potrivit pentru aplicarea în zidărie expusă la condiții meteorologice nefavorabile și pentru protecția suprafețelor deteriorate cu fisuri mici.       Acoperire: 10-12 m2/L       Culoare: Alba, dar poate fi folosita si ca baza pentru nuante deschise.        NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Vopsea Impermeabilizanta Exterior, fibroasă, 100% acrilică, cu elastomer impermeabil, Hellas Cool White, SurfaPaint™ 10L

415,00 lei TVA Inclus

      SurfaPaint™ Hellas Cool White este o vopsea pe bază de apă, impermeabilă, fibroasă, elastomerica, 100% acrilică, cu o nuanta albă extrem de strălucitoare.

      Oferă proprietăți "răcoritoare" și de etanșare, combinând reflectanța/emiterea termică ridicată și etanșare chiar și de la apă în stagnare.       Inserturile de fibră oferă o soluție absolută de etanșare, urmărind contracțiile/dilatări suprafețelor datorită variațiilor de temperatură, în același timp împiedicând formarea fisurilor și asigurând o membrană finală fără defecte.       Membrana elastomerica acoperă fisurile capilare ale substratului și rămâne elastică de la -20oC până la +60oC fără să se spargă.       Este respirabil și rezistent la condiții meteorologice extreme, umiditate constantă, îngheț, lumina puternică a soarelui, fluctuații bruște de temperatură și poluare urbană.       Ideală pentru suprafețe noi sau vechi de construcție exterioară, cum ar fi acoperișurile sau substraturile de la ellenite, cărămizi, gips-carton, plăci de ciment, ciment, tencuieli etc. Rata acoperire : 1.5 mp2/L

Grund Beton, Zidarie pe bază de apă pentru pregătirea suprafețelor, SurfaMix P, NanoPhos 4L

239,00 lei TVA Inclus

Grund Beton, Zidarie

SurfaMix P este un primer versatil pe bază de apă pentru pregătirea suprafețelor, înainte de aplicarea vopselelor în emulsie. Ideal pentru suprafețele exterioare sau interioare ale clădirilor, cum ar fi beton, zidărie, tencuieli, tencuieli pe bază de ciment, șape și mortare.        Nanoparticulele șinoase fine care prezintă o distribuție a dimensiunilor în jur de 60 nm pot pătrunde adânc în substrat, dând un rezultat solid pentru aplicarea vopselelor în emulsie. SurfaMix P poate fi aplicat și pe zonele deja vopsite, atunci când este necesară o împrospătare a vopselei.       Bine conceput pentru a fi aplicat pe suprafețe umede, unde există probleme de mucegai. 

      UTILIZARESurfaMix P este un primer penetrant cu o dimensiune a particulelor de 60 nm care permite vopselei de finisare să adere mult mai bine.

      Este conceput cu scopul pentru a adera la suprafețe și pentru a forma un strat de imbinare pregătit pentru a fi aplicata vopseaua. În practică, SurfaMix P este adesea folosit la vopsirea multor tipuri de materiale poroase, cum ar fi betonul și în special suprafete care nu sunt rezistente la apă și sunt expuse la factorii externi. 

      PREGATIREA SUPRAFETEI:  Toate suprafețele trebuie să fie curate, uscate și fără praf, ulei, grăsimi și alte reziduuri.  

      APLICARE:  SurfaMix P poate fi aplicat direct pe suprafețele pereților exteriori sau interiori (zidărie, beton, ipsos, gips-carton) și oriunde vor fi aplicate vopsele în emulsie.

      Noile substraturi din ciment sau zidărie ar trebui să se întărească mai mult de 3-4 săptămâni înainte de aplicarea primerului. Condițiile nefavorabile în timpul aplicării sau imediat după aplicare pot afecta proprietățile stratului de acoperire. 

      Agitați bine înainte de aplicare. La o parte de volum de SurfaMix P, diluați adăugând 3 părți de volum de apă (substraturi poroase de zidărie 1l solutie:3l apa) sau 4 părți de volum de apă (suprafețe acoperite cu vopsea). Temperatura de aplicare trebuie să fie între 8 - 35⁰C.       Aplicați un strat uniform folosind o pensulă, un trafalet de bună calitate sau prin pulverizare cu un vârf cu un diametru de 1,4 mm sau mai mult. Nu pulverize excesiv. Asigurați-vă ca marginile sunt acoperite corespunzător. 

      CONSUMUL:  30-40 m2 /L dupa diluare sau 8-10 mp/l nediluat. 

      Înainte de diluare rată de consum: 8-12 m2/ L în funcție de porozitatea materialului.         NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Vopsea Hidroizolantă/Impermeabilizantă Surfapaint AquaX, Interior/Exterior, Nanophos 10L

595,00 lei TVA Inclus

      Vopsea Hidroizolantă, SurfaPaint AQUA X, vopsea acrilică respirabilă care respinge apă. Functionabilă pentru interior și aplicare exterioară.

      SurfaPaint Aqua X este o vopsea acrilică pe bază de apă care oferă o protectie hidrofoba eficientă. Previne umiditatea din exterior catre interior,  reducând fisurarea și umflarea.       SurfaPaint Aqua X este ideal pentru aplicații pe clădirile din zonele urbane sau pe litoral, unde există niveluri crescute de umiditate. SurfaPaintAqua X este caracterizat avand proprietati rezistente la caldura.        SurfaPaint Aqua X:         Este o vopsea care respinge apă care protejează suprafața zidăriei în timp ce îi permite  respire. Deoarece respinge apa și reduce absorbția de apăaceastă previne defectarea prematură a vopselei și creșterea mucegaiului.        Suprafață este protejata eficient șiprin urmare, nu este afectată de intemperii sau factori exteriniSurfaPaint Aqua X își prezintă funcționalitatea pentru o perioadă lungă de timpprelungind durata de viață a suprafețeiVopseaua este albă și poate fi nuanțat cu culori pal.       Utilizare recomandată: Se aplică pe suprafețele exterioare, cum ar fi: pereți, zidărie, beton, gips-carton.        Beneficii: 
 • Rezistență la apă;
 • Vopsea termică;
 • Respirabilitate ridicată;
 • Aderența excelență;
 • Acoperire și opacitate ridicată. Reduce acumularea de praf;
 • Reduce creșterea mucegaiului;
 • Lavabilitate excelentă;
 • COV scăzut;
 • Prietenos cu mediul.
      Rata de acoperire:  10-12 m2/L.       Durata de acoperire: De obicei, 1 oră, în funcție de grosimea stratului. Temperaturi scăzute și umiditate ridicată va prelungi timpul de uscare.        Curățarea uneltelor: Toate uneltele și echipamentele trebuie curățate imediat după utilizare cu apă. 

Garanția Nanomax: 100%

Suprafețe protejate sau banii înapoi!
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!
 

Vopsea Termoizolantă Interior, Nano SurfaPaint ThermoDry, Alba, 10L

630,00 lei TVA Inclus

      Vopsea Termoizolantă Interior, Cantitate: 10L

      Vopsea termoizolantă pe bază de apă pentru suprafețe interioare, cu triplă acțiune: reflecție, rezistență și impermeabilizare a suprafețelor.       Cum funcționează?       Vopseaua este compusă dintr-un amestec bogat de dioxid de titan și o rășină de polimer. Această compoziție aduce toate beneficiile unei vopsele de înaltă calitate: rezistență la frecare, acoperire excelentă, acțiune anti-fungică, putere mare de acoperire și flexibilitate.       De asemenea, SurfaPaint ThermoDry® Interior conține cantitatea ideală de SurfaPore® ThermoDry, astfel încât să poată asigura toate beneficiile unei vopsele termoizolante superioare: conductivitate termică redusă, reflecția radiației termice (infraroșii) și impermeabilizare.       Astfel, folosirea SurfăPaint ThermoDry® Interior poate preveni formarea punților termice pe pereți, un fenomen frecvent întâlnit în cazul suprafețelor neizolate corespunzător.          Este soluția ideală pentru prevenirea formării mucegaiului, prin eliminarea umidității de pe suprafețele reci de zid, soluția trasmițând suprafețelor vopsite și proprietățile sale anti-fungice. Un alt avantaj al utilizării sale este reducerea pierderilor de căldură, ceea ce determină o creștere semnificativă a eficienței energetice a clădirilor.       Avantaje:
 • Conservarea energiei;
 • Izolare termică;
 • Împiedică formarea punților termice;
 • Protejează împotriva mucegaiului;
 • Rezistență mare la frecare;
 • Lavabilă;
 • Durată de viață prelungită;
 • COV scăzut;
 • Aplicare ușoară pe suprafețe;
 • Opacitate și acoperire excelentă;
 • Acțiune anti-fungică.
      Aplicații:       Suprafețe interioare (pereți, tavane, tencuieli) și oriunde altundeva sunt aplicate vopsele pe bază de apă, acrilice.       Acoperire: 10-12 m2/L.         NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!