Afișez 1 - 12 din 24 de rezultate

Lac Pavaj/Beton + Impermeabilizant Nano, Protectie Nano Hidrofoba, UV si Oleofoba, NanoMax

102,00 lei335,00 lei TVA Inclus
      Nanomax este Produs hibrid 2in1, care este o combinație perfectă de  lac si impermeabilizare . Vă permite să reîmprospătați culoare existenta oferind un efect de umed, satinat pavajului sau betonului.       Contrar altor produse obișnuite, acest lac deține proprietățile corespunzătoare, datorită cărora produsele capătă rezistență la apă, ulei, radiații UV și alte condiții meteorologice negative.       Ascunde imperfecțiunile usoare, defectele și decolorarea. Crește rezistența la dezvoltarea mușchilor, ciupercilor și mucegaiului.       Culoare disponibilă : Transparent       Important! Produsul nu necesită diluare.       Se aplică în 2 straturi la diferență de 2-4 ore pe suprafață curată și uscată.       Grad de acoperire: 1L – 5-10 MP2/L/STRAT                                                5L – 30-50 mp2/STRAT

Garanția Nanomax: 100%

Suprafețe protejate sau banii înapoi!
            NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

SE AGITĂ BINE PRIN ÎNTOARCEREA BIDONULUI CU FAȚA ÎN JOS  ÎNAINTE DE APLICARE !
Antracit
Galben
Gri
Rosu

Vopsea Pavaj/Beton + Protectie Hidrofoba si impotriva Petelor, NanoMax

102,00 lei335,00 lei TVA Inclus
Produs hibrid 2in1, care ofera combinația perfectă dintre vopsea pentru beton sau pavaj + impermeabilizare. Reîmprospătați sau schimbati complet culoarea pavajului sau betonului + oferiti protectie impotriva apei si petelor pentru suprafetele vopsite. Impermeabilizare si vopsea. Vă permite să reîmprospătați culoare existentă sau să schimbati complet culoarea pavajului sau betonului. Contrar vopselelor obișnuite, acest preparat deține proprietățile corespunzătoare, datorită cărora produsele capătă rezistență la apă, ulei, radiații UV și alte condiții meteorologice negative.       Ascunde imperfecțiunile usoare, defectele și decolorarea. Crește rezistența la creștere a mușchilor, ciupercilor și mucegaiului.       Culori disponibie: Galben, Gri, Antracit, Rosu brun, Maro       Important! Produsul nu necesită diluare. Se aplică în 2 straturi la diferență de 2-4 ore pe suprafață curată și uscată. Grad de acoperire: 1L – 5-10 MP2/L/STRAT 5l – 30-50 mp2/STRAT Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe protejate sau banii înapoi!
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!  
Alb
Gri

Vopsea Nano Beton, Ciment pe baza de apa SurfaPaint Acrylic Hard Floor, Nanophos

253,00 lei695,00 lei TVA Inclus
      SurfaPaint ™ Acrylic Hard Floor este o vopsea acrilică pe bază de apă de calitate excelentă, ideală pentru suprafețele interioare și exterioare de podea din ciment, deoarece prezintă o rezistență excelentă la abraziune pe suprafețele de trafic pietonal și de vehicule ușoare.       SurfaPaint ™ Acrylic Hard Floor se remarcă prin aplicarea ușoară, rezistența la pete și durabilitatea datorită rășinii acrilice de înaltă calitate pe care o conține.       Vopsea de acoperire protejează împotriva absorbției de apă sau petelor de ulei (combustibil lichid, grăsime, ulei de motor, urme de anvelope).       De asemenea, este rezistent la substanțe chimice, radiații ultraviolete și condiții meteorologice extreme. Această durabilitate îl face potrivit pentru aplicarea pe podele pentru pietoni și vehicule ușoare. Rezultatul final are un aspect satinat și este disponibil în alb și gri.       Avantaje ale solutiei:
 • Oferă tracțiune excelentă și rezistență foarte ridicata la uzură;
 • Oferă o protecție ridicată a pardoselilor împotriva petelor, grăsimilor, urmelor de anvelope auto, substanțelor chimice ușoare și radiațiilor UV;
 • Are rezistență mecanică ridicată. Rezistență ridicată la impact și abraziune;
 • Cu finisaj satinat;
 • Eco-friendly.
      Aplicații:       Suprafețe de ciment, cum ar fi terenuri de tenis, terenuri de baschet, piste de biciclete, trotuare, curți și garaje pentru uz casnic       Acoperire: 8-10 m2/L       Culoare: Albă, dar poate fi folosită și că baza pentru nuanțe deschise.         NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Primer/Grund pentru substraturi minerale, Surfasil, NanoPhos 4L

300,00 lei TVA Inclus

SurfaSil Primer este un grund/primer transparent pe bază de apă pentru substraturi minerale.

Natura sa anorganică asigură o compatibilitate și aderență excelentă la suprafețele minerale prin formarea de legături chimice. De asemenea, formează un strat de aderență/ legătură care este perfect pregătit pentru aplicarea vopselei. După aplicare, aspectul natural, porozitatea și permeabilitatea la vaporii de apă a suprafețelor modificate rămân neafectate. Este potrivit pentru exterior și interior, pe suprafețe minerale noi sau anterior vopsite, cum ar fi betonul, varul, tencuiala și plăcile minerale. Caracteristici:
 • Îmbunătățește rezistența la compresiune și la flexiune a materialelor de construcție.
 • Fixează suprafețele libere.
 • Nu afectează aspectul natural.
 • Permeabil la aer.
 • Compoziție anorganică fără rășini, nu formează un film.
 • Penetrare mare și rezistență la condițiile meteorologice și radiațiile UV.
 • Hidrofug.
 • Rezistent la alcali.

Solvent vopsele acrilice de vopsele vinilice, alchidice, poliuretanice, Thinner B, Nanophos 1L

65,00 lei TVA Inclus
      NanoPhos™ Thinner B       Solvent transparent pentru sisteme acrilice de vopsele acrilice| vinilice | alchidice | poliuretanice.       Caracteristici:       Amestecare ușoară cu orice tip de produs solvent acrilic vinilic | alchidic | poliuretanic. Cu o combinație de solvenți organici pentru îmbunătățirea uscării finale. Aplicare: Vopsele sau acoperiri pe bază de solvent alchidic, acrilic, poliuretanic și vinilic.

Soluție de diluare vopsele epoxidice, Thinner A , Nanophos 1L

65,00 lei TVA Inclus
      NanoPhos™ Thinner A       Soluție de diluare pentru sistemele de vopsele epoxidice.       Caracteristici:       Ușor de amestecat cu orice tip de solvent epoxidic. Cu o combinație de solvenți organici pentru îmbunătățirea uscării finale.       Aplicație:       Vopsele și sisteme epoxidice.

Grund epoxidic bicomponent cu solvenți pentru piscine, Pool Epoxy Primer, Nanophos 5L

450,00 lei TVA Inclus
      SurfaPaint™ Pool Epoxy Primer Grund epoxidic bicomponent cu solvenți pentru piscine.       SurfaPaint™ Pool Epoxy Primer este un grund transparent bicomponent pe bază de epoxid, cu solvenți.       Este conceput pentru a fi utilizat ca prim strat înainte de aplicarea vopselei epoxidice în piscine construite din beton, mortare de ciment și suprafețe de șapă. Îmbunătățește aderența între straturi și creează un pod de adeziune.       Previne absorbia apei prin umplerea porilor capilari de pe suprafețele de beton.       SurfaPaint™ Pool Epoxy Primer este un grund epoxidic pentru utilizare pe substraturi cimentice, cum ar fi piscinele, rezervoarele, fântânile, unde se observă sarcini ridicate de impact și/sau frecare, o gamă largă de temperaturi și se solicită protecție împotriva alcalilor și ruginii.      Mod de utilizare: Turnați componenta B în componenta A și amestecați foarte bine timp de 3 minute cu o bormașină la viteză redusă. Amestecarea trebuie efectuată atât pe pereți, cât și pe fundul recipientului pentru o omogenizare adecvată.       Apoi, dacă este necesar, diluați cu solventul NanoPhos Thinner A (5-25% v/v) în funcție de aplicație, lucrabilitatea dorită și absorbția substratului.       APLICARE: Aplicați cu un roleu, o pensulă sau prin pulverizare fără aer. Primerul SurfaPaint™ Pool Epoxy se usucă superficial în 2-3 ore și poate fi repictat după 12 ore. Timpul de reacoperire nu trebuie să depășească 2 zile.      Durata variaza în funcție de umiditatea relativă și temperatura. Toate uneltele și echipamentele trebuie curățate imediat după utilizare cu solventul NanoPhos Thinner A. Poate fi necesară aplicarea a unuia sau mai multor straturi pentru a obține o acoperire uniformă și pentru a compensa diferențele de porozitate a suprafeței.       Nu aplicați în grosime mare, deoarece acest lucru poate cauza umflături, bășici și/sau desprinderea prematură a vopselei. Se pot dispersa agregate antiderapante pe stratul de bază încă lipicios pentru a asigura o rezistență mai mare la alunecare în zonele umede.       Acoperire: 8-10 m2/L      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!  
Cream
Gri
Rosu

Grund Epoxidic metal, plastic, fibra sticla, Nanophos 5L

500,00 lei1.950,00 lei TVA Inclus
      EPR Epoxy Primer Primer este un grund universal bicomponent, cu conținut ridicat de solide, cu acțiune anticorozivă de lungă durată. Este potrivit pentru aplicare pe suprafețe din plastic, fibră de sticlă sau metal.       Conține pigmenți anticorozivi. Se conformează cerințelor de propagare redusă a incendiilor. Se poate aplica si ca strat de finalizare!!!       Produs din 2 componente, Partea A + Partea B (raport de amestec 4:1), de calitate excelentă și cu compoziție prietenoasă cu mediul înconjurător.       Acțiune anti-corozivă și anti-osmotică de durată. Interval de repictare de până la 6 luni. Potrivit pentru aplicare pe suprafețe din fibră de sticlă sau metal.       Mod de utilizare:       Ca un grund excelent cu uscare rapidă pentru protecția împotriva coroziunii. Ideal pentru suprafețe expuse la mediu marin, atât deasupra, cât și sub linia apei.       Poate fi aplicat pe toate suprafețele care necesită grund înainte de vopsire. Vopsea de protecție contra coroziunii cu uscare rapidă care uniformizează suprafețele rugoase. Poate fi acoperită de majoritatea stratuirilor (epoxidice sau nu) și de antifouling.       Poate fi, de asemenea, folosită ca strat de sigilare / legare peste grundurile epoxidice existente.       Aplicare:       Aplicarea EPR poate fi realizată prin intermediul pulverizatoarelor convenționale, pulverizatoarelor fără aer, rolei sau pensulei.       Acestea sunt metode indicative de aplicare și este la latitudinea fiecărei persoane să decidă ce metodă va utiliza.       Temperatura substratului trebuie să fie minim 5°C și cu cel puțin 3°C peste punctul de rouă al aerului. Este necesară o bună ventilare pentru a asigura o uscare corespunzătoare.       Rată de acoperire 8-10 mp2/L
-11%

Grunt Epoxidic pe bază de apă, în două componente, Epoxy Primer WB Nanophos

330,00 lei990,00 lei TVA Inclus
      SurfaMix™  este un grunt/primer epoxidic, epoxy pe bază de apă, în două componente.       SurfaMix® Epoxy Primer WB este un primer epoxy transparent pe bază de apă, în două componente.       Formularea sa specializată, bazată pe materiale organice rezistente, oferă o aderență puternică pe suprafețe poroase și neporoase și este compatibilă cu orice tip de strat de finisare.       Acesta are o rezistență excepțională la abraziune, precum și la contactul cu acizi, alcali, uleiuri, agenți de curățare și substanțe chimice. Se usucă rapid și formează un strat dur, rezistent la impact și impermeabil.       Poate fi, de asemenea, utilizat ca primer pentru suprafețe de beton sau zidărie umede. Este lipsit de miros, fără solvent și conform reglementărilor privind conținutul de compuși organici volatili (V.O.C.), fiind astfel ideal pentru utilizare în zone interioare cu ventilare deficitară.       Este clasificat SR-B2,0 conform standardului EN 13813.       SurfaMix Epoxy Primer WB poate fi aplicat pe substraturi poroase și neporoase, ușor umede, fără prezența apei stagnante. Stabilizează suprafețele absorbante din beton și previne formarea de praf.       Se aplică pe membrane bituminoase existente, plăci ceramice, suprafețe metalice și straturi acrilice sau poliuretanice bine aderate înaintea aplicării oricărui tip de membrană de acoperiș. Este potrivit pentru aplicații supuse umidității ascendente și/sau presiunii negative (pardoseli, piscine, rezervoare de stocare, fundații de clădiri etc.).       Caracteristici:       Aderență puternică pentru orice tip de substrat și vopsea finală. Aplicabil pe substraturi cimentice proaspete, reducând timpul de livrare al proiectului. Compatibil cu toate finisajele.       Ideal pentru substraturi bituminoase și în cazul în care prezența solventului este nedorită sau trebuie evitată. Reduce formarea de praf pe suprafață. Prezintă rezistență ridicată la coroziune și abraziune.       Excelentă rezistență la apă și substanțe chimice. Stabilizează suprafețele de aplicare. Prietenos cu mediul înconjurător. Certificat conform standardului CE.        Mod de aplicare:       Suprafețe cimentice proaspete, substraturi bituminoase și vopsele acrilice sau poliuretanice vechi. Suprafețe supuse umidității ascendente și/sau presiunii negative (pardoseli, piscine, rezervoare de stocare, fundații etc.). Raportul de amestec A:B 3:1.       Recomandat pentru suprafețe metalice și cimentice chiar și înainte de a se întări complet. Poate fi acoperit cu orice produs SurfaPaint pe bază de apă sau solvent.
Alb
Albastru
Albastru Deschis
Gri
White Sand

Vopsea Epoxidica piscine poliaspartica , Acoperire flexibilă impermeabilă cu conținut ridicat de solide și auto-nivelantă, SurfaDur P Pool, NanoPhos

1.090,00 lei2.900,00 lei TVA Inclus
      SurfaDur P Pool este o vopsea Epoxidica Poliaspartica cu acoperire flexibilă impermeabilă pentru piscine, cu conținut ridicat de solide și auto-nivelantă       SurfaDur P Pool ofera o acoperire de înaltă performanță pentru piscină, formată din două componente, poliaspartic, flexibilă, cu proprietăți de auto-nivelare și o rezistență excelentă la radiațiile UV, la stresul mecanic și zgârieturi.       SurfaDur P Pool prezintă o rezistență ridicată la substanțele chimice, uleiurile de protecție solară și apa sărată. Se aplică ușor și are un timp de lucru prelungit în timp ce se usucă rapid pentru proiecte cu termene scurte de livrare.       După uscare, membrana monolitică rezultată devine o barieră fără sudură pentru apă și vapori/gaze, cu o durată de viață îndelungată.       BENEFICII:
 • Proprietăți auto-nivelante și ușurință la aplicare;
 • Rezistență excelentă la mucegai și la dezvoltarea microorganismelor;
 • Absorbție zero de apă;
 • Uscare rapidă (<24h) • Stabilitatea culorii și luciului, fără decolorare;
 • Rezistență ridicată la substanțele chimice;
 • Conținut ridicat de solide și miros redus.
      SurfaDur P Pool este recomandată pentru protejarea piscinelor din beton și a rezervoarelor sau a piscinelor deja acoperite cu sisteme de vopsire cu epoxid sau alte vopsitorii, atâta timp cât acestea sunt bine adezive.       Este, de asemenea, ideală pentru terase, parcuri cu tobogane acvatice, fântâni, iazuri, rezervoare de apă sau orice altă aplicație profesională unde este necesară stabilitatea culorii și protecția de suprafață pe termen lung.       Nu este necesar niciun diluant în timpul aplicării, însă se recomandă folosirea unui material cu fir scurt, din microfibră sau un rolea rezistent la diluanți.       Durabilitate: În timp ce proprietățile materialului rămân practic neschimbate în timp, vă recomandăm cu tărie să aplicați un strat subțire la fiecare cinci ani. Dacă acest program este respectat și substratul din spatele acoperirii este solid, durabilitatea așteptată ar putea continua pe tot parcursul vieții.       Rețineți că declarația de durabilitate de mai sus nu include defectele de decolorare datorate substanțelor chimice agresive oxidante din piscină. Noi nu am întâmpinat nicio decolorare (până acum), dar ținem un ochi vigilent asupra acestei probleme.       Rată de consum: Două straturi, fiecare cu o greutate de aproximativ 250g pe m2, utilizând role de vopsea cu păr scurt de mohair. Timpul de utilizare: 40-45 de minute la 20C. Este ambalat în greutate de 5kg pentru o manipulare mai ușoară.       Rata de aplicare 3-5 mp2/l       *Aplicare Primer: Se recomanda aplicarea cu cel putin 12 ore inainte de aplicarea vopselei Surfadur a unui Primer Epoxy pentru a obtine rezultatul dorit si a micsora rata de consum al Vopselei.       *Amestecare Surfadur: Amestecați întotdeauna Durificatorul B în Baza A. Utilizați un recipient potrivit, o paletă de amestecat și/sau un burghiu pentru o amestecare completă. Continuați amestecarea timp de un minut după ce Durificatorul B a fost adăugat în Baza A.       Asigurați-vă că paleta de amestecat ajunge în toate părțile recipientului de amestecare. Dacă este necesar, transferați materialele amestecate într-un recipient nou pentru o aplicare mai ușoară cu role. Unelte de aplicare: pensulă, rolă, pulverizator.       *Aplicarea cu rolă: Rolele cu șorț scurt, din microfibră sau rezistente la subțiere oferă finisaje extrem de fine și uniforme atunci când se rulează în direcția cu o aplicare redusă de stropi.       Nu utilizați role din spumă. Începeți prin pictarea cu pensula a marginilor perimetrice. Aplicați produsul amestecat în două sau trei straturi, dar evitați rularea excesivă.       *Timpul de lucru pentru SurfaDur P Pool este de 45 de minute la 25°C. Rata de întindere: 3-5 m2/kg, pe strat. Aplicați următorul strat cel puțin după 12 ore.       *Grosimea minimă a filmului uscat rezultat: 500μm. Evitați aplicarea produsului în condiții de umiditate ridicată (> 75%) sau în cazul în care există șanse de ploaie în următoarele 12 ore.       *Umpleți piscina cu apă la 4 zile după aplicarea ultimului strat de SurfaDur P Pool.       Evitați superclorinarea (șocarea) piscinei și urmați cu strictețe instrucțiunile substanțelor chimice utilizate pentru întreținerea corectă a piscinei.       NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FISIERUL PENTRU PREGATIREA SUPRAFETEI SURFADUR P A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Vopsea Impermeabilizanta Exterior, fibroasă, 100% acrilică, cu elastomer impermeabil, Hellas Cool White, SurfaPaint™ 10L

395,00 lei TVA Inclus

      SurfaPaint™ Hellas Cool White este o vopsea pe bază de apă, impermeabilă, fibroasă, elastomerica, 100% acrilică, cu o nuanta albă extrem de strălucitoare.

      Oferă proprietăți "răcoritoare" și de etanșare, combinând reflectanța/emiterea termică ridicată și etanșare chiar și de la apă în stagnare.       Inserturile de fibră oferă o soluție absolută de etanșare, urmărind contracțiile/dilatări suprafețelor datorită variațiilor de temperatură, în același timp împiedicând formarea fisurilor și asigurând o membrană finală fără defecte.       Membrana elastomerica acoperă fisurile capilare ale substratului și rămâne elastică de la -20oC până la +60oC fără să se spargă.       Este respirabil și rezistent la condiții meteorologice extreme, umiditate constantă, îngheț, lumina puternică a soarelui, fluctuații bruște de temperatură și poluare urbană.       Ideală pentru suprafețe noi sau vechi de construcție exterioară, cum ar fi acoperișurile sau substraturile de la ellenite, cărămizi, gips-carton, plăci de ciment, ciment, tencuieli etc. Rata acoperire : 1.5 mp2/L

Grund acrilic cu cuarț pt beton, pe bază de apă, pentru pregătirea suprafeței, SurfaMix P WBQ, NanoPhos 4L

145,00 lei TVA Inclus
      SurfaMix™ P WBQ este un primer acrilic pe bază de apă, îmbogățit cu nisip de cuarț cu granulație reglementată.       Formula sa specializată de materiale organice rezistente oferă o aderență ridicată pe suprafețe nesuprapuse și alunecoase și o protecție împotriva alcalinilor.       Gata pregătit pentru utilizare, este foarte ușor de aplicat și este conceput pentru îmbunătățirea aderenței dintre suprafața aplicată și ciment.       Este utilizat ca primer de aderență pe suprafețe netede și nesuprapuse, precum betonul vizibil, mozaicurile, straturile vechi de marmură, suprafețele de zidărie vopsite.       Pe suprafețele de zidărie, asigură o aderență excelentă a tencuielii ce va urma.       Este, de asemenea, un substrat excelent pentru suprafețe de podea cu absorbție scăzută pentru umplerea podelei și aderența plăcilor ceramice.       Caracteristici:
 • Conține rășini sintetice și agregate de cuarț cu granulozitate selectată;
 • Oferă o aderență puternică chiar și pe suprafețe netede și nesuprapuse; 
 • Asigură rezistență ridicată la umiditate;
 • Ușor de aplicat. Pe bază de apă, prietenos cu mediul înconjurător.
      Aplicare:       Pentru suprafețe nesuprapuse, beton vizibil, mozaicuri, straturi vechi de marmură, suprafețe de zidărie vopsite.       Disponibil în culorile gri și roșu-maroniu.