Soluții curațare terasă

Afișez toate cele 4 rezultate

Soluție Nano pt Pete Ulei/Combustibili pavaj, beton, piatra, 750ml

145,00 lei685,00 lei TVA Inclus

       Soluția pentru pete de ulei NanoMax Oil Cleaner curăță petele de ulei de pe pavaj, beton, plăci de beton, ceramica, șapa și piatra naturală.

      Mod de utilizare:   Suprafața trebuie să fie uscată. În cazul unei murdării  proaspete, se recomandă absorbția petelor de ulei cu șervețele de hârtie înainte de folosirea soluției.
 •  Soluția trebuie agitată bine înainte de utilizare și aplicată pe zonele murdare.
 • Dupa aplicare, se formează un strat gros pe petele de ulei .
 • Se lasă să acționeze până când soluția formează o crustă albă și solidă.
 • Apoi se poate peria sau aspira ușor.
 • Pentru petele persistente, repetați procedura. Deșeurile conținând ulei trebuie eliminate conform reglementărilor în vigoare.

ATENȚIE:! Nu este potrivit pentru bitum, asfalt sau suprafețe vopsite. Consum: aproximativ 750 - 2250 ml/m2.

Solutie curatare rugina, nanotehnologie pentru îndepărtarea ruginii de pe orice suprafața, Nanomax, 1L

95,00 lei TVA Inclus

    Solutie curatare rugina, Nanomax Gel Rust Remover - Soluție nanotehnologica profesională pentru curățat rugina.

      Îndepărtarea ruginii este adesea dificilă: barele de oțel dezvăluite sub o grindă orizontală, suprafețele verticale de oțel sau chiar șuruburile vechi sunt rareori accesibile printr-un procedeu de îndepărtare a ruginii care scurge și care se scurge.      Nanomax Gel Rust Remover îndepărtează rugină eficient. În afară de acțiunea să că agent de îndepărtare a ruginei, ingredientele sale active ajută la transformarea ruginii într-o acoperire de fosfatare care creează un strat rezistent la coroziune timpurie.       Prin urmare, în afară de a fi un remover, previne, de asemenea, dezvoltarea timpurie a ruginei.       Nanomax Gel Rust Remover este de asemenea ideal pentru pregătirea suprafețelor de rugină pentru aplicarea vopselelor. Elimină petele de rugină pe beton, țiglă sau porțelan.   Beneficiile soluții pentru îndepărtarea ruginii Nanomax:
 • Compoziție extrem de eficientă care inactivează rugina și nu conține acid clorhidric;
 • Îndepărtează eficient rugina, în același timp pregătește suprafața pentru un tratament suplimentar (pentru aplicarea grund | sau vopsea).;
 • Previne coroziunea suprafețelor metalice, în timp ce oprește răspândirea ruginii 
 • Nu picură pe suprafețe verticale datorită compoziției sale de gel 
 • Elimină petele de rugină de pe ciment, gresie și porțelan. 
 • Ideal pentru eroziunea apei de mare. 
 • Capacitate de curățare profundă
 • Rată de consum redusă.
      Aplicare:  înainte de aplicare, suprafeța trebuie să fie curată, fără praf și alte reziduuri. Aplică Rust Remover Gel Desalin fără a-l diluat, folosind o pensula sau perie. Pentru materialele din fier lasati sa actioneze timp de minimum 1-2 ore iar pentru suprafete din piatra, beton, pavaj, etc, lasati sa actioneze timp de maximum 10-15 minute.  Apoi periaza suprafata folosind un burete mai tare sau o perie metalică.  Se clătește bine cu apă.  Dacă pată persistă, repetați procesul.        Consum specific: Depinde cât de murdară este suprafață       Ambalaje: 1 litru (cantități mai mari se pot aduce la comandă).
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Ulei Protectie Lemn, Ofera Sigilare si Impermbeabilizare, DECK OIL WB HYBRID, 2,5 L, NanoPhos

330,00 lei TVA Inclus

  Deck Oil WB Hybrid este un Ulei Protectie Lemn creat in baza unei soluție pe bază de apă de alchid-poliuretan modificat, pentru suprafețe din lemn noi și deteriorate, cum ar fi podele, garduri, foișoare, construcții din lemn de iroko, tec etc.

     Formula sa inovatoare combină durabilitatea crescută și aderența straturilor hibride, rezistența la apă și a uleiurilor tradiționale pentru lemn și mirosul scăzut al lacurilor de bază apoase.      Pătrunde și hrănește suprafața lemnului, protejând-o de substanțe chimice, apă, radiații UV și condiții meteorologice.       Aplicarea sa îmbunătățește aspectul natural al suprafeței lemnului, oferind un finisaj satinat ușor și în același timp previne fisurarea, descompunerea și uscarea lemnului.      SurfaPaint TM Deck Oil WB Hybrid este ideal pentru protecția și întinerirea suprafețelor naturale, noi sau vechi din lemn, verticale sau orizontale, suprafețe absorbante sau neabsorbante, de interior și/sau exterior, constând din lemn precum iroko, tec, pin, etc.      Recomandat pentru aplicații în care este necesar un miros scăzut sau absența solvenților.      Nu este recomandat pentru suprafețe care nu sunt din lemn.      Beneficii:
 • Protecție ridicată împotriva radiațiilor UV și a intemperiilor;
 • Aderență puternică la substraturi din lemn;
 • Oferă rezistență sporită la substanțe chimice, apă și protecție solară;
 • Inodor și prietenos cu mediul;
 • Păstrează și protejează aspectul natural al lemnului;
 • Finisaj satinat natural, transparent care scoate în evidență culoarea lemnului;
 • Are o rezistență de două ori mai mare decât uleiurile obișnuite de protecție a lemnului.

Garanția Nanomax: 100%

Suprafețe protejate sau banii înapoi!
       NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Detergent Piatra Pete Agresive Cafea, Ceai, Urină, Repox PAC OXY 250G

69,00 lei TVA Inclus
      PAC OXY este un agent de curățare Piatra Naturala, Granit -  lichid, pe baza de apă.

      PAC OXY este o soluție adecvată pentru îndepărtarea petelor de origine organică (cafea, ceai, nicotină, urină etc.) și a urmelor provocate de petele ridicate sau de urmele de la îmbinări.         

      Produsul nu deteriorează suprafețele cu finisaj lucios.       Mod de aplicare:       Pentru a aplica PAC OXY, trebuie să turnați produsul pe pată și lăsați-l să acționeze pentru timpul necesar, care variază între câteva minute și aproximativ 12 ore cu o folie de plastic. La sfârșitul procesului, îndepărtați excesul cu o cârpă umedă și detergent neutru.       Randament: Nu se poate cuantifica randamentul în metri pătrați al PAC OXY, deoarece există diferite tipuri de suport, finisaje și pete prezente.       Materiale: Marmură, granit, piatră silicee, piatră calcaroasă, calcar, cuarțită, cărămidă arsă, beton       Instrumente: Cârpă din microfibră, recipient.