Mortar pentru zidarie, reparatii si finisare suprafete

Afișez toate cele 6 rezultate

Soluție impotriva umezelii pereti, garduri, Nano Protectie, SurfaPore RD

150,00 lei395,00 lei TVA Inclus

Soluție impotriva umezelii pereti

      SurfaPore RD este o soluție coloidală de impregnare pe bază de apă, special concepută pentru protecția suprafetelor cladirii din cauza nivelului marit al umezelii.       Compatibilitate chimică puternică cu materialele de construcție și ușurință de aplicare sunt asigurate datorită formulării sale anorganice. După aplicarea cu impermeabilizantul SurfaPore RD în substrat, se formează chimic o rețea 3D impermeabilă, permanentă și densă care împiedică absorbția apei prin acțiune capilară. Aspect natural, permeabilitate la vapori de apă și porozitatea suprafețelor tratate rămâne neafectată.        Utilizare recomandată:        Ideal pentru suprafete de constructii interioare sau/si exterioare, absorbante, netratate din materiale anorganice, precum beton, tencuieli, ciment, pietre poroase, caramizi si argila.        Pregătirea suprafeței:         Toate suprafețele trebuie să fie curate, uscate și fără praf, ulei, grăsime și alte reziduuri străine. Pentru suprafetele proaspat turnate din ciment și zidărie nouă se recomanda sa se aplice dupa 4 saptamani, astfel incat sa se intareasca materialul.       Inainte de a aplica SurfaPore RD, vopseaua, grundul, și orice alt tratament trebuie să fie complet îndepărtate (ex. pereți vopsiți), Suprafețele deteriorate trebuie să fie reparate, precum și fisurile și golurile trebuie umplute cu chit adecvat sau material de reparare.        Instrucțiuni de aplicare:        Agitați bine recipientul înainte de utilizare. Aplicați folosind pensula, trafaletul sau pistolul de pulverizare fără aer. Pe suprafețele foarte absorbante sau uzate se reaplică după 15 minute. Cantitatea în exces trebuie îndepărtată cu o laveta din bumbac uscata. Toate instrumentele trebuie sa fie curatate dupa utilizare.         NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!  

Mortar Elastic hidroizolant pe bază de ciment flexibil de înaltă performanță,SurfaDryTM X , NanoPhos 25kg

450,00 lei TVA Inclus

      SurfaDryTM X Elastic este un mortar elastic hidroizolant pe bază de ciment, modificat cu polimer acrilic, flexibil, cu două componente, de înaltă performanță, care oprește pătrunderea apei și previne deteriorarea suprafetei, protejând în același timp betonul și alte suprafețe de zidărie supuse tensiunilor de încovoiere.

      Se aplică atât pe suprafețele verticale, cât și pe orizontale ale clădirilor. Prezintă o aderența foarte bună la diverse substraturi precum beton, metal precum și la panouri termoizolante EPS, XPS rezultând protecție la presiuni hidrostatice pozitive sau negative. Datorită reflectanței solare remarcabile și rezistenței la radiațiile UV, poate fi utilizat pe acoperișuri, terase și balcoane expuse la intemperii, rezervoare, suprafețe din beton supuse la încovoiere.       Îndeplinește cerințele definite de ΕΝ 1504-2 pentru sistemul de acoperire de protecție a suprafețelor. Este proiectat pentru a se adapta calităților bune de prindere a fisurilor chiar și după scufundarea în apă pe termen lung.       SurfaDryTM X Elastic poate fi utilizat pentru repararea colțurilor și marginilor din structurile din beton, pentru umplerea zonelor sparte și a găurilor în șape, tavane de beton, suporturi de beton și plăci de balcon, precum și pentru nivelarea substraturilor neregulate din beton, cărămidă și benzi de rulare.       Se aplică cu ușurință pe suprafețe verticale interioare și exterioare și tavane într-o grosime a stratului de la 3 mm la 30 mm pentru reparații pe suprafețe plane și până la 100 mm pentru reparații la fața locului.       Beneficii :
 • Se aplică ușor;
 • Elimina riscul de fisurare;
 • Impermeabil și rezistent la intemperii;
 • Aderență extrem de bună la diferite substraturi;
 • Protejează împotriva presiunilor hidrostatice pozitive sau negative.
      Modalitate de aplicare:       Pregătirea suprafeței: Pentru a fi asigurată o aderența adecvată, suprafață trebuie să fie curată, uscată, fără praf, grăsime sau rugină.       Aplicabilitate: Într-un recipient curat adăugați treptat SURFADRY X ELASTIC în timp de amestecați continuu cu o paleta electrică cu viteză mică, până când amestecul se uniformizează. Lăsăți amestecul să stea timp de 5 minute și amestecați din nou. Amestecul este gata de utilizare pentru următoarele 45 de minute în funcție de condițiile meteo.       SurfaDry X Elastic se aplică cu pensula sau rolă, în două straturi, într-o grosime de 1mm per strat. Aplicați al doilea strat după 2-5 ore în condiții meteorologice favorabile.       Grad de acoperire: 1.0-1.5 kg / m2       Important!
 • Nu aplicați la temperaturi de sub 10°C și peste 30°C;
 • Nu adăugați ciment sau alte materiale din ciment exceptând SurfaDry ™ X Mortar elastic;
 • Nu adăugați apă mai mult decât cantitatea recomandată sau după ce amestecul a început să se întărească;
 • Grosimea maximă recomandată a stratului este de 40 mm;
 • La temperaturi sub 20ºC produsul are nevoie de mai mult timp pentru a fi întărit;
 • Protejați suprafață împotriva ploii și a umidității timp de 24 de ore de la aplicare;
 • Protejați materialul nou aplicat de lumina directă a soarelui, vântul cald sau puternic și de temperaturile ridicate pentru a Evita că suprafață să se crape.
        NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Mortar de nivelare de înaltă performanță pentru pardoseli industriale, SurfaFixTM LEVEL, NanoPhos 25kg

195,30 lei TVA Inclus

      SurfaFixTM Level este un compus de nivelare monocomponent pe bază de ciment, modificat cu polimer, potrivit pentru așezarea pe podele industriale grele, garaje și pe caracteristici și fitinguri urbane.

      Poate fi folosit și pentru ancorarea precisă și pentru chituirea structurală a structurilor metalice. Poate fi pompat sau aplicat manual pe podele interioare sau exterioare de la 10mm și până la 80mm grosime.       Datorită suprafeței sale cu porozitate scăzută, poate fi folosit că strat de finisare sau că suport pentru sistemele de pardoseli epoxidice sau poliuretanice. Îndeplinește cerințele minime ale EN 13813 (CT-C80-F15-A1.5).       SurfaFixTM Level este formulat pentru aplicare cu mistrie sau pulverizare cu presiune joasă. Este conceput special pentru repararea suprafețelor tip tavan și verticale interioare și exterioare.       Beneficii:
 • Se aplică ușor;
 • Asigură rezistență de aderență și aderență superioară;
 • Oferă o finisare foarte fină cu o lucrabilitate superioară;
 • Nu se micșorează și nu se lasă.
Substratul trebuie să fie solid, curat și fără ulei, grăsime, materiale libere, contaminanți de suprafață și alte materiale care inhibă aderența. Saturați suprafața de beton cu apă curată sau amorsați cu SurfaMix C.         NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Mortar de reparare si finisare, SurfaFix 400, NanoPhos 25kg

165,00 lei TVA Inclus

      Surfa Fix TM 400 este un mortar de ciment monocomponent, gata de utilizare, care conferă rezistență crescută la stresul mecanic a materialului și o prindere excelență de substrat.      

     Este potrivit pentru construcții noi, reparații și lucrări de întreținere.       Surfa Fix TM 400 îndeplinește cerințele minime definite de ΕΝ 1504-3 pentru mortare structurale din clasa R4.       Modalitate de aplicare:       Pregătirea suprafeței:
 • Suprafețele ce urmează a fi tratate trebuie să fie perfect curate și solide.
 • Dacă substratul este acoperit cu o vopsea veche, asigura-te că această este solidă și adera bine la substrat. Este recomandat să pregătești substratul prin mijloace mecanice îndepărtând orice particule care împiedică aderența, apoi spală suprafață cu apă pentru a îndepărta orice urmă de praf ce ar putea împiedică aderența.
      Prepararea amestecului:       Într - un recipient curat adăuga 4.0-4.5L de apă curată și goliți treptat conținutul unui sac de 25 kg surfa Fix TM 400 în timp ce amestecați continuu cu o mixer metallic cu turație redusă până când amestecul se omogenizează.       Lăsăți amestecul să se odihnească 5 minute și amestecați din nou. Amestecul este gata de utilizare pentru următoarele 45 de minute, în funcție de condițiile meteo. Este recomandat un mixer mecanic cu turație redusă pentru a evita înglobarea de aer în exces.       Evita prepararea amestecului manual.       Surfa Fix TM 400 se aplică cu mistria, spatulă sau o mașină de redare în funcție de proiect.       Finisarea ar trebui se efectuează până la textura necesară a suprafeței de îndată ce mortarul a început să se întărească. Imediat după utilizare, spălați uneltele cu apă, împreună cu reziduurile de produs.       Lăsăți materialul să se stabilească timp de 24 de ore. Dacă este necesar, neteziți sau vopsiți suprafața finală după întărire cu tencuială de finisare adecvată sau industrial și vopsele decorative.       Acoperire: 2,0-2,2 kg / m 2 / mm Important!
 • Nu aplicați la temperaturi sub 10°C și peste 30°C;
 • Nu adăugați ciment sau alte materiale inerte mortar Surfa Fix ™ 400;
 • Nu adăugați apă mai mult decât cantitatea recomandată sau după ce amestecul a început să se întărească;
 • Grosimea maximă recomandată a filmului este de 50 mm pe strat;
 • La temperaturi sub 20ºC produsul are nevoie de mai mult timp pentru a fi întărit;
 • Protejați de ploaie, umiditate și contactul cu apă timp de 24 de ore după aplicare;
 • Protejați materialul nou aplicat de lumina directă a soarelui, vântul fierbinte sau puternic și temperaturile ridicate pentru a evita crăparea.
        NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Mortar de reparare si finisare, SurfaFix 200 , NanoPhos 25kg

120,00 lei TVA Inclus

      Surfa Fix TM 200 este un mortar de ciment monocomponent, gata de utilizare, care conferă rezistență crescută la stresul mecanic a materialului și o prindere excelență de substrat.      

      Este potrivit pentru construcții noi, reparații și lucrări de întreținere.       Surfa Fix TM 200 îndeplinește cerințele minime definite de ΕΝ 1504-3 pentru mortare structurale din clasa R4.       Modalitate de aplicare:       Pregătirea suprafeței:
 • Suprafețele ce urmează a fi tratate trebuie să fie perfect curate și solide.
 • Dacă substratul este acoperit cu o vopsea veche, asigura-te că această este solidă și adera bine la substrat. Este recomandat să pregătești substratul prin mijloace mecanice îndepărtând orice particule care împiedică aderența, apoi spală suprafață cu apă pentru a îndepărta orice urmă de praf ce ar putea împiedică aderența.
      Prepararea amestecului:       Într-un recipient curat adăuga 4.0-4.5L de apă curată și goliți treptat conținutul unui sac de 25 kg Surfa Fix TM 200 în timp ce amestecați continuu cu o mixer metallic cu turație redusă până când amestecul se omogenizează.       Lăsăți amestecul să se odihnească 5 minute și amestecați din nou. Amestecul este gata de utilizare pentru următoarele 45 de minute, în funcție de condițiile meteo.       Este recomandat un mixer mecanic cu turație redusă pentru a evita înglobarea de aer în exces. Evita prepararea amestecului manual.       Surfa Fix TM 200 se aplică cu mistria, spatulă sau o mașînă de redare în funcție de proiect. Finisarea ar trebui se efectuează până la textura necesară a suprafeței de îndată ce mortarul a început să se întărească. Imediat după utilizare, spălați uneltele cu apă, împreună cu reziduurile de produs.       Lăsăți materialul să se stabilească timp de 24 de ore. Dacă este necesar, neteziți sau vopsiți suprafața finală după întărire cu tencuială de finisare adecvată sau industrial și vopsele decorative.       Acoperire: 2,0-2,2 kg / m 2 / mm       Important!
 • Nu aplicați la temperaturi sub 10°C și peste 30°C;
 • Nu adăugați ciment sau alte materiale inerte mortar Surfa Fix ™ 200;
 • Nu adăugați apă mai mult decât cantitatea recomandată sau după ce amestecul a început să se întărească;
 • Grosimea maximă recomandată a filmului este de 50 mm pe strat;
 • La temperaturi sub 20ºC produsul are nevoie de mai mult timp pentru a fi întărit;
 • Protejați de ploaie, umiditate și contactul cu apă timp de 24 de ore după aplicare;
 • Protejați materialul nou aplicat de lumina directă a soarelui, vântul fierbinte sau puternic și temperaturile ridicate pentru a evita crăparea.
         NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Aditiv Beton sau Mortar pentru consolidarea aderentei si elasticitatii, NanoPhos 4L

165,00 lei TVA Inclus

Aditiv Beton sau Mortar pentru consolidarea aderentei si elasticitatii

SurfaMix C este un aditiv pe baza de apă, fără latex, pentru mortarurile pe baza de ciment și ipsos, pentru tencuieli. Acest aditiv ce mărește aderența pe suprafețele de aplicare. Îmbunătățește elasticitatea și reduce fisurile, formarea și contractarea crăpăturilor care ar putea absorbi apă.       SurfaMix C este un aditiv ideal pentru zidăriile exterioare și interioare, mortarurile de reumplere și reparare, tencuielile fine și că agent de consolidare a aderenței materialelor folosite la fixarea plăcilor de gresie și faianță. Poate fi folosit că și amorsă pentru îmbunătățirea aderenței suprafețelor.       SurfaMix C îmbunătățește lucrabilitatea și mărește timpul de lucru al amestecului. Mai mult decât atât, reduce absorbția apei cu până la 70%.       SurfaMix C face că omogenizarea materialelor să se facă mai ușor, iar timpul de lucru să fie aproape dublu, făcând posibilă folosirea unor cantități mai mari de amestec și sporind lucrabilitatea.       Instrucțiuni de aplicare:       Amestecare: adăugați SurfaMix C direct în amestecul pe baza de ciment, în proporție de 5-10% din greutatea cimentului folosit și nu al amestecului total sau puteți adaugă 2,5-5 kg de SurfaMix C la fiecare 50 kg de ciment.       Adăugarea de SurfaMix C poate reduce sau elimina folosirea altormateriale de legătură (de exemplu,var) în amestec.       Aplicarea pe suprafețe:       Când se aplică un amestec pe baza de ciment pe o suprafață de betonexistenta, puteti măriți aderența folosind SurfaMix C aplicat fie utilizând un trafalet fie o pensula.       Suprafață pe care se aplică trebuie să fie curată și uscată. SurfaMix C poate fi diluat în proporție de 1:5 cu apă (o parte SurfaMix C și 4 părți apă).       Pentru rezistență maximă la apă, folosiți Nanomax Rock suprafețele de ciment întărit.