Detergent Piatra Interior

Afișez 1 - 12 din 15 rezultate

Solutie/Detergent Curatare Piatra, Pavaj, Beton Exterior, Granit, Travertin, Cleaner Pro, NanoMax

69,00 lei225,00 lei TVA Inclus

     Detergent Curatare Piatra pentru curatare profunda Nanomax Cleaner Pro curata piatra naturala, betonul si pavajul.

     Nanomax Cleaner Pro este un detergent special, bazat pe un acid natural concentrat, extrem de eficient în îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele de ciment, mortar, rosturi, tencuieli, pietre naturale sau artificiale.       Este ideal pentru fațadele clădirilor, plăcile de beton, plăcile de pavaj, suprafețele de piatră naturală, țiglele de lut și alte obiecte de lut; pentru îndepărtarea depozitelor de sare create ca urmare a eflorescenței. Îndepărtează mușchiul și ciuperca.       CARACTERISTICI:       Curăță suprafețele de pete și depuneri de calcar Îndepărtează mușchiul, lichenii și ciupercile. Ușor de aplicat.       APLICARE:       Aplicați Nanomax Cleaner Pro nediluat sau într-un raport de diluție de până la 1:5 pentru suprafețele ușor pătate. A se testa inainte pe o suprafata mica. Suprafețele noi de ciment trebuie lăsate să se maturizeze înainte de aplicarea detergentului.       Așteptați ca Cleaner Pro să acționeze asupra suprafeței timp de 2-3 minute. Îndepărtați reziduurile prin frecare cu o perie dură (nu utilizați perie metalică). După aplicare, clătiți cu multă apă. Pentru suprafețe extrem de murdare, repetați procedura în caz de necesitate.       Important: Produsul nu este recomandat pentru curățarea plăcilor decorative, orice tip de calcar și obiecte sanitare.       NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Soluție Nano pt Pete Ulei/Combustibili pavaj, beton, piatra, 750ml

145,00 lei685,00 lei TVA Inclus

       Soluția pentru pete de ulei NanoMax Oil Cleaner curăță petele de ulei de pe pavaj, beton, plăci de beton, ceramica, șapa și piatra naturală.

      Mod de utilizare:   Suprafața trebuie să fie uscată. În cazul unei murdării  proaspete, se recomandă absorbția petelor de ulei cu șervețele de hârtie înainte de folosirea soluției.
 •  Soluția trebuie agitată bine înainte de utilizare și aplicată pe zonele murdare.
 • Dupa aplicare, se formează un strat gros pe petele de ulei .
 • Se lasă să acționeze până când soluția formează o crustă albă și solidă.
 • Apoi se poate peria sau aspira ușor.
 • Pentru petele persistente, repetați procedura. Deșeurile conținând ulei trebuie eliminate conform reglementărilor în vigoare.

ATENȚIE:! Nu este potrivit pentru bitum, asfalt sau suprafețe vopsite. Consum: aproximativ 750 - 2250 ml/m2.

Detergent cabine dus, Solutie Profesionala pentru curatarea bailor, Nanomax

25,00 lei35,00 lei TVA Inclus

Detergent cabine dus:

 • Cabine de duș;
 • Băi;
 • Teracotă, gresie;
 • Nu lasă dungi;
 • Oferă strălucire.
      Detergent de curățare profesional pentru curățarea băilor și a instalațiilor sanitare. Nu lasă dungi și conferă strălucire suprafețelor curățate. Pătrunde în zonele greu accesibile. Conține particule active de nano-argint.       Mod de utilizare: Aplicați pe suprafața dorită, lăsăți timp de 1-3 minute, ștergeți și clătiți cu apă. Agitați înainte de utilizare. Se recomandă să încercați mai întâi produsul pe o zona mai mică a suprafeței.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.       Avertisment: Poate provoca iritații grave asupra ochilor daca intra contact. Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/protecție pentru ochi/ protecție pentru față.       În caz de contact cu ochii: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă sunt existente - continuați să clătiți.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
            NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Detergent Funigine si Grasimi Aragaz, Solutie Profesionala pentru curatarea aragazelor, cuptoarelor, gratarelor petelor de ulei de pe pavaj si piatra, Nanomax

25,00 lei140,00 lei TVA Inclus

      Detergent Funigine si Grasimi Aragaz. Pentru casa ta , pavaj, piatra, beton, grătare și cuptoare:

 • Curăță, dizolvă și îndepărtează uleiul, grăsimea, funinginea și resturile de alimente arse;
 • Eficiență înaltă;
 • Adâncime de penetrare și eficacitate datorita particulelor nano.
      Destinat: pavaj, beton, piatra naturala, aragazelor, cuptoarelor exterioare si interioare, șemineelor și vaselor.       Detergent de curățare: Potrivit pentru toate suprafatele din casa ta : pietrei, pavajului, betonului, cuptoarelor, șemineelor, aragazelor, vaselor, afumătoarelor etc. Are rolul de a dizolvă grăsimile, resturile de alimente arse și funingine.       Mod de utilizare: Aplicați o cantitate mică de produs pe suprafața, lăsăți timp de minim 5 minute să acționeze, ștergeți și clătiți cu apă.       Atenție! Nu se aplică pe suprafață încălzită! Nu utilizați pe suprafețe din aluminiu, cupru, vopsite sau care au fost tratate!        Agitați înainte de utilizare. Se recomandă să încercați mai întâi produsul pe o zona mai mică a suprafeței.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.       În caz de contact cu ochii: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă le purtați și sunt ușor de scos. Continuați să clătiți.       Avertisment: În caz de contact direct cu ochii poate provoca iritații grave. Pentru siguranță purtați mănuși de protecție/ îmbrăcăminte de protecție/ protecție pentru ochi/ protecție pentru față.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
     
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!  

Detergent Nano Pietre Funerare, Solutie Profesionala pentru curatarea teraselor, monumentelor funerare, statuilor, Nanomax

25,00 lei TVA Inclus

  Detergent Nano Pietre Funerare:

 • Terase din Beton, marmură, granit;
 • Pietre funerare, statui;
 • Elemente din Ipsos;
      Pentru suprafețe de terasă sau monumente:       Destinat:  beton, terazzo, marmură, granit (pietre funerare, statui) și resturi (de ipsos-ciment)       Detergent de curățare profesional, eficient și concentrat pentru suprafețe de piatră, beton, terazzo, marmură, granit (pietre funerare, statui) și Ipsos. Conține particule active de nano-argint.       Mod de utilizare: Se diluează de la 50 la 200 ml la 10L de apă în funcție de gradul de murdărie (în cazul marmurei diluează 50ml la 10L de apă).       Se recomandă să încercați mai întâi produsul pe o zona mai mică a suprafeței.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.      Avertisment: Provoacă iritații grave asupra ochilor. Purtați mănuși de protecție/ îmbrăcăminte de protecție/ protecție pentru ochi/ protecție pentru față.       În caz de contact cu ochii: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă sunt existente. Continuați să clătiți.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!
 

Detergent profesional pentru geamuri si inox, Nanomax

25,00 lei35,00 lei TVA Inclus

    Detergent profesional pentru geamuri și sticlă:

 • Pentru geamuri și sticlă;
 • Ferestre;
 • Oțel inoxidabil;
 • Cristal;
 • Nu lasă pete sau dungi;
 • Oferă strălucire;
 • Eficientă și eficacitate mare.
      Detergent de curățare profesional pentru curățarea geamurilor, a oglinzilor, suprafețelor din cristal, emailate și elementelor din oțel inoxidabil. Îndepărtează eficient grăsimea și murdăria fără a lasă pete sau dungi.       Datorită propietăților antistatice, împiedică acumularea de praf.       Mod de utilizare a soluție:       Pulverizați pe suprafață dorită, ștergeți cu o cârpă uscată. Nu necesită pre-curățare. Agitați înainte de utilizare.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.       Avertisment: A se păstra departe de copii.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Detergent Nano Pardoseli gresie, piatra, concentrat, Nanomax

25,00 lei35,00 lei TVA Inclus

    Detergent Nano Pardoseli gresie:

 • Previne acumularea de praf și murdărie;
 • Antiaderent;
 • Eficientă și eficacitate mare;
 • Pătrunde în zonele greu accesibile.
      Detergent de curățare, hrănire și protecție profesională, este o solutie nanotehnologica de curatare, cu actiune rapida si eficienta pentru pardoseli.       Datorită proprietăților antistatice, împiedică acumularea de praf. Lasă podelele netede, nu alunecoase. Îmbogățește și păstrează culoarea naturală. Lasă un miros proaspăt de lungă durata. Conține particule active de nano-argint.       Mod de utilizare: Diluați 50-100 ml de produs la 10 L de apă, în funcție de cantitatea murdăriei. Agitați înainte de utilizare.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.       Ingrediente: Surfactanți neionici (<5%), agenți tensioactivi anionici (<5%), EDTA și sărurile sale (<5%), fosfonati (<5%), compoziții de parfum: limonen, linalool.       Avertisment: Provoacă iritații grave asupra ochilor. Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/protecție pentru ochi/protecție pentru față.       În caz de contact cu ochii: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă sunt existente. Continuați să clătiți.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Solutie Nano curățare pete si suprafețe sensibile din marmură, piatra, gresie, faianta sau portelan, Stain Cleaner, Nanomax 1L

139,00 lei TVA Inclus

      Solutie Nano curățare pete suprafete lucioase  – Detergent pentru curățarea petelor pentru suprafețe sensibile.

      Stain Cleaner  este un detergent ce nu conține substanțe chimice, special formulat pentru a curată suprafețele fine din Granit, Marmură, Porțelan, Gresie, Faianța, sau alte suprafețe polisate.

      Poate fi folosit și pe plăci ceramice colorate. Îndepărtează „gălbeneala” suprafețelor VECHI și îndepărtareaza chiar și petele accentuate de vin sau cafea. Datorită formulării eficiente, suprafețele nu își vor pierde din luciu, culoare sau textura după curățare.

      Beneficii ale soluției pentru curățare Nanomax:
 • Curată petele persistente și imprimate în suprafață; pete de cafea, vin din porii adânci ai suprafețelor, ulei, roșii și alte materiale organice;
 • Curată suprafețele îngălbenite de timp;
 • Nu conține acizi;
 • Ușor de aplicat.
      Rată de consum: 14-20 m2/L în funcție de gradul de absorbție al suprafețelor.        Indicații de aplicare pentru soluție de curățare:       Aplică Stain Cleaner direct pe suprafața pătată. Păstrează suprafața de aplicare umedă, prin plasarea unei bucați din bumbac sau pânză ALBĂ îmbibată, în prealabil, în Stain Cleaner.       Folosiți doar pânză și bumbac de culoare albă, pentru a evita pătarea inutilă a suprafeței! Nu călcati pe zona de aplicare și permite soluției să acționeze timp de cel puțîn 24 de ore.       Ambalaj: 1kg, 4kg și 30 kg. 
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Detergent profesional curatare lemn si mobilier din lemn, Nanomax

25,00 lei35,00 lei TVA Inclus

    Detergent profesional curatare lemn:

 • Previne acumularea de praf și murdărie;
 • Lasă suprafețele netede și strălucitoare;
 • Lasă un miros plăcut;
 • Curată și hrănește lemnul;
 • Pentru mobilier din lemn.
Detergent de curățare profesional este o solutie nanotehnologica cu actiune rapida si eficienta. Hrănește și protejează lemnul, dar si suprafețele laminate. Îndepărtează eficient praful, murdăria, petele și grăsimea, lăsând suprafață strălucitoare și cu miros plăcut.       Datorită propietăților antistatice, împiedică acumularea de praf. Conține particule active de nano-argint.     Mod de utilizare: Pulverizați pe suprafața dorită, întindeți cu o cârpă umedă și ștergeți. În cazul absorbției mari a produsului, repetați. A nu se utiliza pe suprafete uleioase sau tratate cu ulei.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.       Ingrediente: Surfactanți neionici, compoziții de parfum: limonen, linalol, metilcloroizotiazolinona, metilizotiazolinona. Poate provoca reacții alergice.       Avertisment: A se păstra departe de copii.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
            NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Detergent Piatra Pete Agresive Cafea, Ceai, Urină, Repox PAC OXY 250G

69,00 lei TVA Inclus
      PAC OXY este un agent de curățare Piatra Naturala, Granit -  lichid, pe baza de apă.

      PAC OXY este o soluție adecvată pentru îndepărtarea petelor de origine organică (cafea, ceai, nicotină, urină etc.) și a urmelor provocate de petele ridicate sau de urmele de la îmbinări.         

      Produsul nu deteriorează suprafețele cu finisaj lucios.       Mod de aplicare:       Pentru a aplica PAC OXY, trebuie să turnați produsul pe pată și lăsați-l să acționeze pentru timpul necesar, care variază între câteva minute și aproximativ 12 ore cu o folie de plastic. La sfârșitul procesului, îndepărtați excesul cu o cârpă umedă și detergent neutru.       Randament: Nu se poate cuantifica randamentul în metri pătrați al PAC OXY, deoarece există diferite tipuri de suport, finisaje și pete prezente.       Materiale: Marmură, granit, piatră silicee, piatră calcaroasă, calcar, cuarțită, cărămidă arsă, beton       Instrumente: Cârpă din microfibră, recipient.

Detergent Suprafete din lemn, Solutie profesionala pentru curatarea podelelor din lemn, Nanomax

25,00 lei35,00 lei TVA Inclus

    Detergent Suprafete din lemn:

Previne acumularea de praf și murdărie;
 • Antiaderent;
 • Eficientă și eficacitate mare;
 • Patrunde in zonele greu accesibile.
      Pentru podele din lemn: Detergent de curățare, hrănire și protecție profesională, eficient și concentrat pentru podele din lemn. Datorită proprietăților antistatice, împiedică acumularea de praf.       Lasă podelele netede, nu alunecoase. Îmbogățește și păstrează culoarea naturală. Lasă un miros proaspăt de lungă durata. Conține particule active de nano-argint.       Mod de utilizare: Diluați 50-100 ml de produs la 10 L de apă, în funcție de cantitatea murdăriei. Agitați înainte de utilizare. Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.       Ingrediente: Surfactanți neionici (<5%), agenți tensioactivi anionici (<5%), EDTA și sărurile sale (<5%), fosfonati (<5%), compoziții de parfum: limonen, linalool.       Avertisment: Provoacă iritații grave asupra ochilor. Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/protecție pentru ochi/protecție pentru față.       În caz de contact cu ochii: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă sunt existente. Continuați să clătiți.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
       NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Detergent Parchet, Solutie Profesionala pentru curatarea podelelor cu parchet, Nanomax

35,00 lei TVA Inclus

      Detergent Parchet:

 • Previne acumularea de praf și murdărie;
 • Cu proprietati antiaderente;
 • Cea mai mare eficiență și eficacitate;
 • Pătrunde în zonele greu accesibile.
      Detergent de curățare, hrănire și protecție profesională, eficient și concentrat pentru pardoseli cu panouri. Datorită proprietăților sale antistatice, previne acumularea de praf. Lasă podelele netede, dar nu alunecoase. Îmbunatateste și păstrează culoarea naturală. Lasă un miros de lungă durată. Conține particule active de nano-argint.       Mod de utilizare: Se diluează 50-100ml de produs la 10L de apă, în funcție de murdărie. Agitați înainte de utilizare.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.       Ingrediente: Surfactanți neionici (<5%), agenți tensioactivi anionici (<5%), EDTA și sărurile sale (<5%), fosfonați (<5%), compoziții de parfum: limonen, linalol.       Avertisment: Provoacă iritații grave asupra ochilor. Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/protecție pentru ochi/protecție pentru față.       În caz de contact cu ochii: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă sunt existente. Continuați să clătiți.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!