Afișez 1 - 12 din 14 rezultate

Detergent Nano Baie, Solutie Profesionala pentru curatarea bailor si cabinelor de dus, Nanomax

40,00 lei59,00 lei TVA Inclus
      Produs destinat băilor și cabinelor de duș:
 • Cabine de duș;
 • Băi;
 • Teracotă, gresie;
 • Nu lasă dungi;
 • Oferă strălucire.
      Detergent de curățare profesional pentru curățarea băilor și a instalațiilor sanitare. Nu lasă dungi și conferă strălucire suprafețelor curățate. Pătrunde în zonele greu accesibile. Conține particule active de nano-argint.       Mod de utilizare: Aplicați pe suprafața dorită, lăsăți timp de 1-3 minute, ștergeți și clătiți cu apă. Agitați înainte de utilizare. Se recomandă să încercați mai întâi produsul pe o zona mai mică a suprafeței.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.       Avertisment: Poate provoca iritații grave asupra ochilor daca intra contact. Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/protecție pentru ochi/ protecție pentru față.       În caz de contact cu ochii: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă sunt existente - continuați să clătiți.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
            NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Solutie/Detergent Curatare Piatra, Pavaj, Beton Exterior, Granit, Travertin, Cleaner Pro, NanoMax 1L

65,00 lei TVA Inclus

     Detergent Curatare Piatra pentru curatare profunda Nanomax Cleaner Pro curata piatra naturala, betonul si pavajul.

     Nanomax Cleaner Pro este un detergent special, bazat pe un acid natural concentrat, extrem de eficient în îndepărtarea reziduurilor de pe suprafețele de ciment, mortar, rosturi, tencuieli, pietre naturale sau artificiale.       Este ideal pentru fațadele clădirilor, plăcile de beton, plăcile de pavaj, suprafețele de piatră naturală, țiglele de lut și alte obiecte de lut; pentru îndepărtarea depozitelor de sare create ca urmare a eflorescenței. Îndepărtează mușchiul și ciuperca.       CARACTERISTICI:       Curăță suprafețele de pete și depuneri de calcar Îndepărtează mușchiul, lichenii și ciupercile. Ușor de aplicat.       APLICARE:       Aplicați Nanomax Cleaner Pro nediluat sau într-un raport de diluție de până la 1:5 pentru suprafețele ușor pătate. A se testa inainte pe o suprafata mica. Suprafețele noi de ciment trebuie lăsate să se maturizeze înainte de aplicarea detergentului.       Așteptați ca Cleaner Pro să acționeze asupra suprafeței timp de 2-3 minute. Îndepărtați reziduurile prin frecare cu o perie dură (nu utilizați perie metalică). După aplicare, clătiți cu multă apă. Pentru suprafețe extrem de murdare, repetați procedura în caz de necesitate.       Important: Produsul nu este recomandat pentru curățarea plăcilor decorative, orice tip de calcar și obiecte sanitare.       NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Solutie pentru indepartarea petelor de origine organică Cafea, ceai, nicotină, urină, Repox PAC OXY 250G

69,00 lei TVA Inclus
      PAC OXY este un agent de curățare, lichid, pe baza de apă.       PAC OXY este o soluție adecvată pentru îndepărtarea petelor de origine organică (cafea, ceai, nicotină, urină etc.) și a urmelor provocate de petele ridicate sau de urmele de la îmbinări.                Produsul nu deteriorează suprafețele cu finisaj lucios.       Mod de aplicare:       Pentru a aplica PAC OXY, trebuie să turnați produsul pe pată și lăsați-l să acționeze pentru timpul necesar, care variază între câteva minute și aproximativ 12 ore cu o folie de plastic. La sfârșitul procesului, îndepărtați excesul cu o cârpă umedă și detergent neutru.       Randament: Nu se poate cuantifica randamentul în metri pătrați al PAC OXY, deoarece există diferite tipuri de suport, finisaje și pete prezente.       Materiale: Marmură, granit, piatră silicee, piatră calcaroasă, calcar, cuarțită, cărămidă arsă, beton       Instrumente: Cârpă din microfibră, recipient.

Detergent Nano Podele din lemn, Solutie profesionala pentru curatarea podelelor din lemn 500 ml, Nanomax

39,00 lei TVA Inclus
      Pentru podele din lemn: Previne acumularea de praf și murdărie;
 • Antiaderent;
 • Eficientă și eficacitate mare;
 • Patrunde in zonele greu accesibile.
      Pentru podele din lemn: Detergent de curățare, hrănire și protecție profesională, eficient și concentrat pentru podele din lemn. Datorită proprietăților antistatice, împiedică acumularea de praf.       Lasă podelele netede, nu alunecoase. Îmbogățește și păstrează culoarea naturală. Lasă un miros proaspăt de lungă durata. Conține particule active de nano-argint.       Mod de utilizare: Diluați 50-100 ml de produs la 10 L de apă, în funcție de cantitatea murdăriei. Agitați înainte de utilizare. Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.       Ingrediente: Surfactanți neionici (<5%), agenți tensioactivi anionici (<5%), EDTA și sărurile sale (<5%), fosfonati (<5%), compoziții de parfum: limonen, linalool.       Avertisment: Provoacă iritații grave asupra ochilor. Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/protecție pentru ochi/protecție pentru față.       În caz de contact cu ochii: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă sunt existente. Continuați să clătiți.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
       NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Detergent Nano Parchet, Solutie Profesionala pentru curatarea podelelor cu parchet, Nanomax 500 ml

39,00 lei TVA Inclus
      Pentru podele cu parchet:
 • Previne acumularea de praf și murdărie;
 • Cu proprietati antiaderente;
 • Cea mai mare eficiență și eficacitate;
 • Pătrunde în zonele greu accesibile.
      Detergent de curățare, hrănire și protecție profesională, eficient și concentrat pentru pardoseli cu panouri. Datorită proprietăților sale antistatice, previne acumularea de praf. Lasă podelele netede, dar nu alunecoase. Îmbunatateste și păstrează culoarea naturală. Lasă un miros de lungă durată. Conține particule active de nano-argint.       Mod de utilizare: Se diluează 50-100ml de produs la 10L de apă, în funcție de murdărie. Agitați înainte de utilizare.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.       Ingrediente: Surfactanți neionici (<5%), agenți tensioactivi anionici (<5%), EDTA și sărurile sale (<5%), fosfonați (<5%), compoziții de parfum: limonen, linalol.       Avertisment: Provoacă iritații grave asupra ochilor. Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/protecție pentru ochi/protecție pentru față.       În caz de contact cu ochii: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă sunt existente. Continuați să clătiți.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
 

Detergent Nano Pardoseli gresie, piatra, concentrat, Nanomax

37,00 lei155,00 lei TVA Inclus
      Pentru pardoseli:
 • Previne acumularea de praf și murdărie;
 • Antiaderent;
 • Eficientă și eficacitate mare;
 • Pătrunde în zonele greu accesibile.
      Detergent de curățare, hrănire și protecție profesională, este o solutie nanotehnologica de curatare, cu actiune rapida si eficienta pentru pardoseli.       Datorită proprietăților antistatice, împiedică acumularea de praf. Lasă podelele netede, nu alunecoase. Îmbogățește și păstrează culoarea naturală. Lasă un miros proaspăt de lungă durata. Conține particule active de nano-argint.       Mod de utilizare: Diluați 50-100 ml de produs la 10 L de apă, în funcție de cantitatea murdăriei. Agitați înainte de utilizare.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.       Ingrediente: Surfactanți neionici (<5%), agenți tensioactivi anionici (<5%), EDTA și sărurile sale (<5%), fosfonati (<5%), compoziții de parfum: limonen, linalool.       Avertisment: Provoacă iritații grave asupra ochilor. Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/protecție pentru ochi/protecție pentru față.       În caz de contact cu ochii: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă sunt existente. Continuați să clătiți.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Detergent Nano Mobilier, Solutie Profesionala pentru curatare lemn si mobilier din lemn, Nanomax

35,00 lei50,00 lei TVA Inclus
      Pentru mobilier din lemn:
 • Previne acumularea de praf și murdărie;
 • Lasă suprafețele netede și strălucitoare;
 • Lasă un miros plăcut;
 • Curată și hrănește lemnul;
 • Pentru mobilier din lemn.
Detergent de curățare profesional este o solutie nanotehnologica cu actiune rapida si eficienta. Hrănește și protejează lemnul, dar si suprafețele laminate. Îndepărtează eficient praful, murdăria, petele și grăsimea, lăsând suprafață strălucitoare și cu miros plăcut.       Datorită propietăților antistatice, împiedică acumularea de praf. Conține particule active de nano-argint.     Mod de utilizare: Pulverizați pe suprafața dorită, întindeți cu o cârpă umedă și ștergeți. În cazul absorbției mari a produsului, repetați. A nu se utiliza pe suprafete uleioase sau tratate cu ulei.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.       Ingrediente: Surfactanți neionici, compoziții de parfum: limonen, linalol, metilcloroizotiazolinona, metilizotiazolinona. Poate provoca reacții alergice.       Avertisment: A se păstra departe de copii.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
            NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Detergent premium pentru geamuri si inox, Nanomax

39,00 lei50,00 lei TVA Inclus
      Detergent Nano profesional pentru geamuri și sticlă:
 • Pentru geamuri și sticlă;
 • Ferestre;
 • Oțel inoxidabil;
 • Cristal;
 • Nu lasă pete sau dungi;
 • Oferă strălucire;
 • Eficientă și eficacitate mare.
      Detergent de curățare profesional pentru curățarea geamurilor, a oglinzilor, suprafețelor din cristal, emailate și elementelor din oțel inoxidabil. Îndepărtează eficient grăsimea și murdăria fără a lasă pete sau dungi.       Datorită propietăților antistatice, împiedică acumularea de praf.       Mod de utilizare a soluție:       Pulverizați pe suprafață dorită, ștergeți cu o cârpă uscată. Nu necesită pre-curățare. Agitați înainte de utilizare.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.       Avertisment: A se păstra departe de copii.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Detergent Nano Plastic, Electrocasnice, Jucarii copii plastic, Nanomax

39,00 lei50,00 lei TVA Inclus
      Pentru plastic
 • Pentru electrocasnice;
 • Jucării, echipamente sportive;
 • Previne Praful și acumularea de murdărie;
 • Nu lasă pete;
 • Oferă strălucire;
 • Pătrunde în zonele greu accesibile.
      Detergent de curățare profesional pentru protejarea plasticului ( carcase pentru aparate de divertisment, mobilier din plastic, jucării, etc ) . Îndepărtează Praful, murdăria și grăsimea, lăsând un miros plăcut.       Datorită propietăților antistatice, împiedică acumularea de praf. Conține particule active de nano-argint.       Mod de utilizare: Pulverizați pe cârpă și ștergeți. Repetați dacă este necesar.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.       Avertisment: Provoacă o iritare gravă a ochilor. Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/ protecție pentru ochi/față.       În caz de contact cu ochii: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact, dacă sunt prezente. Continuați clătirea.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
     
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Detergent Nano Pietre Funerare, Solutie Profesionala pentru curatarea teraselor, monumentelor funerare, statuilor, Nanomax

39,00 lei50,00 lei TVA Inclus
      Pentru:
 • Terase din Beton, marmură, granit;
 • Pietre funerare, statui;
 • Elemente din Ipsos;
      Pentru suprafețe de terasă sau monumente:       Destinat:  beton, terazzo, marmură, granit (pietre funerare, statui) și resturi (de ipsos-ciment)       Detergent de curățare profesional, eficient și concentrat pentru suprafețe de piatră, beton, terazzo, marmură, granit (pietre funerare, statui) și Ipsos. Conține particule active de nano-argint.       Mod de utilizare: Se diluează de la 50 la 200 ml la 10L de apă în funcție de gradul de murdărie (în cazul marmurei diluează 50ml la 10L de apă).       Se recomandă să încercați mai întâi produsul pe o zona mai mică a suprafeței.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.      Avertisment: Provoacă iritații grave asupra ochilor. Purtați mănuși de protecție/ îmbrăcăminte de protecție/ protecție pentru ochi/ protecție pentru față.       În caz de contact cu ochii: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă sunt existente. Continuați să clătiți.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!
 

Detergent Nano Decalcifiere, Solutie profesionala pentru decalcifiere si igienizare, Nanomax

45,00 lei65,00 lei TVA Inclus
      Solutie de curatare, decalcifiere si igienizare:
 • Ceainice, cafetiere;
 • Mașini de spălat vase, chiuvete, căzi;
 • Cea mai mare eficiență și eficacitate;
 • Adancime de penetrare.
      Destinat: ceainice, cafetiere, mașini de spalăt vase și suprafete din oțel inoxidabil și nichelat.       Detergent pentru decalcifiere profesional, eficient și concentrat pentru aparate electrocasnice (ceainice, cafetiere, mașini de spalăt vase) și suprafete din oțel inoxidabil și nichelat.       Nu deteriorează suprafețele. Are rolul de a îndepărta depunerile și împiedică acumularea ulterioară a acestora.       Mod de utilizare: Se diluează de la 30 la 200 ml per 1 L de apă, se lasă să actioneze timp de 15-30 de minute, se clătește cu apă. Repetați procedura dacă este necesar. Pentru mașinile de spălat vase utilizați 30-200 ml per ciclu de curățare. Clatiti doar cu apa. Agitați înainte de utilizare.       Se recomandă să încercați mai întâi produsul pe o zona mai mica a suprafeței.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.       Ingrediente: Acid ortofosforic (V).       În caz de contact cu ochii: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă sunt existente. Continuați să clătiți.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Detergent Nano Grill, Solutie Profesionala pentru curatarea aragazelor, cuptoarelor, gratarelor petelor de ulei de pe pavaj si piatra, Nanomax

39,00 lei195,00 lei TVA Inclus
      Pentru casa ta , pavaj, piatra, beton, grătare și cuptoare:
 • Curăță, dizolvă și îndepărtează uleiul, grăsimea, funinginea și resturile de alimente arse;
 • Eficiență înaltă;
 • Adâncime de penetrare și eficacitate datorita particulelor nano.
      Destinat: pavaj, beton, piatra naturala, aragazelor, cuptoarelor exterioare si interioare, șemineelor și vaselor.       Detergent de curățare: Potrivit pentru toate suprafatele din casa ta : pietrei, pavajului, betonului, cuptoarelor, șemineelor, aragazelor, vaselor, afumătoarelor etc. Are rolul de a dizolvă grăsimile, resturile de alimente arse și funingine.       Mod de utilizare: Aplicați o cantitate mică de produs pe suprafața, lăsăți timp de minim 5 minute să acționeze, ștergeți și clătiți cu apă.       Atenție! Nu se aplică pe suprafață încălzită! Nu utilizați pe suprafețe din aluminiu, cupru, vopsite sau care au fost tratate!        Agitați înainte de utilizare. Se recomandă să încercați mai întâi produsul pe o zona mai mică a suprafeței.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.       În caz de contact cu ochii: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă le purtați și sunt ușor de scos. Continuați să clătiți.       Avertisment: În caz de contact direct cu ochii poate provoca iritații grave. Pentru siguranță purtați mănuși de protecție/ îmbrăcăminte de protecție/ protecție pentru ochi/ protecție pentru față.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
     
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!