Soluție pentru curățat aragaz, grătar

Afișez toate cele 2 rezultate

Detergent Funigine si Grasimi Aragaz, Solutie Profesionala pentru curatarea aragazelor, cuptoarelor, gratarelor petelor de ulei de pe pavaj si piatra, Nanomax

25,00 lei140,00 lei TVA Inclus

      Detergent Funigine si Grasimi Aragaz. Pentru casa ta , pavaj, piatra, beton, grătare și cuptoare:

  • Curăță, dizolvă și îndepărtează uleiul, grăsimea, funinginea și resturile de alimente arse;
  • Eficiență înaltă;
  • Adâncime de penetrare și eficacitate datorita particulelor nano.
      Destinat: pavaj, beton, piatra naturala, aragazelor, cuptoarelor exterioare si interioare, șemineelor și vaselor.       Detergent de curățare: Potrivit pentru toate suprafatele din casa ta : pietrei, pavajului, betonului, cuptoarelor, șemineelor, aragazelor, vaselor, afumătoarelor etc. Are rolul de a dizolvă grăsimile, resturile de alimente arse și funingine.       Mod de utilizare: Aplicați o cantitate mică de produs pe suprafața, lăsăți timp de minim 5 minute să acționeze, ștergeți și clătiți cu apă.       Atenție! Nu se aplică pe suprafață încălzită! Nu utilizați pe suprafețe din aluminiu, cupru, vopsite sau care au fost tratate!        Agitați înainte de utilizare. Se recomandă să încercați mai întâi produsul pe o zona mai mică a suprafeței.       Producătorul nu este responsabil pentru nicio daună cauzată de utilizarea necorespunzătoare a produsului.       În caz de contact cu ochii: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact dacă le purtați și sunt ușor de scos. Continuați să clătiți.       Avertisment: În caz de contact direct cu ochii poate provoca iritații grave. Pentru siguranță purtați mănuși de protecție/ îmbrăcăminte de protecție/ protecție pentru ochi/ protecție pentru față.
Garanția Nanomax: 100%
Suprafețe curățate sau banii înapoi!
     
      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!  

Ulei Protectie Lemn, Ofera Sigilare si Impermbeabilizare, DECK OIL WB HYBRID, 2,5 L, NanoPhos

330,00 lei TVA Inclus

  Deck Oil WB Hybrid este un Ulei Protectie Lemn creat in baza unei soluție pe bază de apă de alchid-poliuretan modificat, pentru suprafețe din lemn noi și deteriorate, cum ar fi podele, garduri, foișoare, construcții din lemn de iroko, tec etc.

     Formula sa inovatoare combină durabilitatea crescută și aderența straturilor hibride, rezistența la apă și a uleiurilor tradiționale pentru lemn și mirosul scăzut al lacurilor de bază apoase.      Pătrunde și hrănește suprafața lemnului, protejând-o de substanțe chimice, apă, radiații UV și condiții meteorologice.       Aplicarea sa îmbunătățește aspectul natural al suprafeței lemnului, oferind un finisaj satinat ușor și în același timp previne fisurarea, descompunerea și uscarea lemnului.      SurfaPaint TM Deck Oil WB Hybrid este ideal pentru protecția și întinerirea suprafețelor naturale, noi sau vechi din lemn, verticale sau orizontale, suprafețe absorbante sau neabsorbante, de interior și/sau exterior, constând din lemn precum iroko, tec, pin, etc.      Recomandat pentru aplicații în care este necesar un miros scăzut sau absența solvenților.      Nu este recomandat pentru suprafețe care nu sunt din lemn.      Beneficii:
  • Protecție ridicată împotriva radiațiilor UV și a intemperiilor;
  • Aderență puternică la substraturi din lemn;
  • Oferă rezistență sporită la substanțe chimice, apă și protecție solară;
  • Inodor și prietenos cu mediul;
  • Păstrează și protejează aspectul natural al lemnului;
  • Finisaj satinat natural, transparent care scoate în evidență culoarea lemnului;
  • Are o rezistență de două ori mai mare decât uleiurile obișnuite de protecție a lemnului.

Garanția Nanomax: 100%

Suprafețe protejate sau banii înapoi!
       NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!