Grund pentru beton

Afișez toate cele 3 rezultate

Impermeabilizant pt suprafete lucioase, Granit, Marmura, Travertin protectie pete ulei, apa, SurfaPore T,NanoPhos 1L

125,00 lei375,00 lei TVA Inclus

      SurfaPore™ T  Este un impermeabilizant pt suprafete lucioase care ofera Protecție împotriva petelor și impermeabilizare pentru marmură, granit și gresie porțelanată

      SurfaPore ™ T este un produs pe bază de apă modificat cu particule la scară nanometrică, care se potrivesc porilor unei suprafețe lustruite, pătrund și "umple" porii, care pot acumula murdărie. Aceste nanoparticule au capacitatea de a se autopolimeriza și de a crea o rețea impermeabilă de material inert.       După modificare, particulele de murdărie nu reușesc să pătrundă în micro-porozitatea suprafeței (marmură, granit sau gresie lustruită). Prin urmare, s-a atins un obiectiv important și adăugător de valoare: impregnarea permanentă a porilor, asigurând protecție împotriva petelor și curățare ușoară.       Pe lângă protecția împotriva petelor, designul molecular al nanoparticulelor SurfaPore ™ T induce o proprietate utilă adițională: fragmentul hidrofob, atașat în partea de sus a nanoparticulelor de bază, este responsabil pentru crearea unei straturi continue hidrofobe care protejează fiecare gresie.       Ideal pentru impermeabilizare și protecție împotriva petelor pentru suprafețe sensibile sau lustruite. Sigilează porii fără a forma un film, gresie porțelanată și alte suprafețe "non-absorbante".       CARACTERISTICI:       Cel mai eficient și bazat pe nanotehnologie. Durabil și rezistent la UV. Nu schimbă aspectul natural. Ușor de aplicat. Pe bază de apă. Economic. Aplicare:       Ideal pentru suprafețe sensibile sau lustruite, cum ar fi marmura și granitul.       Sfat de aplicare: Realizați o aplicare de test într-o zonă invizibilă a suprafeței. Înainte ca produsul să se usuce, îndepărtați excesul de material cu un șervețel uscat.       ATENȚTIE!!! Pe suprafețele care au fost aplicate pe produse de hidroizolație sau pe suprafețe deja modificate sau alt impermeabilizant, trebuie efectuată o aplicare de testare pe o suprafață mică înainte de aplicarea completă pentru orice problema de aderență.       Toate uneltele și echipamentele trebuie curățate imediat după utilizare cu un diluant, daca este cazul.       NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!

Soluție impotriva umezelii pereti, garduri, Nano Protectie, SurfaPore RD

150,00 lei395,00 lei TVA Inclus

Soluție impotriva umezelii pereti

      SurfaPore RD este o soluție coloidală de impregnare pe bază de apă, special concepută pentru protecția suprafetelor cladirii din cauza nivelului marit al umezelii.       Compatibilitate chimică puternică cu materialele de construcție și ușurință de aplicare sunt asigurate datorită formulării sale anorganice. După aplicarea cu impermeabilizantul SurfaPore RD în substrat, se formează chimic o rețea 3D impermeabilă, permanentă și densă care împiedică absorbția apei prin acțiune capilară. Aspect natural, permeabilitate la vapori de apă și porozitatea suprafețelor tratate rămâne neafectată.        Utilizare recomandată:        Ideal pentru suprafete de constructii interioare sau/si exterioare, absorbante, netratate din materiale anorganice, precum beton, tencuieli, ciment, pietre poroase, caramizi si argila.        Pregătirea suprafeței:         Toate suprafețele trebuie să fie curate, uscate și fără praf, ulei, grăsime și alte reziduuri străine. Pentru suprafetele proaspat turnate din ciment și zidărie nouă se recomanda sa se aplice dupa 4 saptamani, astfel incat sa se intareasca materialul.       Inainte de a aplica SurfaPore RD, vopseaua, grundul, și orice alt tratament trebuie să fie complet îndepărtate (ex. pereți vopsiți), Suprafețele deteriorate trebuie să fie reparate, precum și fisurile și golurile trebuie umplute cu chit adecvat sau material de reparare.        Instrucțiuni de aplicare:        Agitați bine recipientul înainte de utilizare. Aplicați folosind pensula, trafaletul sau pistolul de pulverizare fără aer. Pe suprafețele foarte absorbante sau uzate se reaplică după 15 minute. Cantitatea în exces trebuie îndepărtată cu o laveta din bumbac uscata. Toate instrumentele trebuie sa fie curatate dupa utilizare.         NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!  

Amorsa epoxodica beton fara solventi, Grund, SurfaPaint EPFr Epoxy, Nanophos, 20L

2.000,00 lei TVA Inclus

      SurfaPaint ™ EPFr Epoxy, Amorsa epoxodica beton  este un grund / primer epoxidic bicomponent, fără solvenți, care poate fi folosit și ca sigilant, conceput pentru aplicare ușoară și cu proprietăți bune de umectare a suprafeței.

      Este conceput în primul rând pentru sigilarea suprafețelor pe bază de rășină sau pe suprafețe de ciment și alte suprafețe. Este inodor, nu contine solvent si este compatibil cu COV, astfel este ideal pentru zone interioare, slab ventilate. Ideal pentru a-l utiliz pe pardoseli și pereți.       Utilizare recomandata:       Poate fi aplicat pe suprafete poroase și putin absorbante, ușor umede. Stabilizează suprafețele absorbante din beton și previne formarea de praf. Se poate aplica pe membrane bituminoase existente, plăci ceramice, suprafețe metalice și acril bine aderat.      Potrivit pentru suprafete supuse la umiditate (pardoseli, piscine, rezervoare de stocare, clădire, fundații etc.).       Caracteristici ale grundului: 
  • Aderență puternică la suprafețele „dificile”;
  • Stabilizează suprafețele vechi de beton și îmbunătățește aderența materialelor de etanșare; 
  • Sigilează substratul pentru a evita imperfecțiunile (bulele) după aplicarea sistemelor epoxidice; 
  • Conține pigmenți anti-rugină. Ușor de aplicat; 
  • Consum redus datorită reologiei sale reglementate;
      Aplicare: Se aplică într-un strat subțire până la acoperirea completă a suprafeței de beton sau ciment.       Consum: 10-12 L / m2.         NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!