Afișez toate cele 3 rezultate

Primer/Grund pentru substraturi minerale, Surfasil, NanoPhos 4L

300,00 lei TVA Inclus

      SurfaSil Primer este un grund/primer transparent pe bază de apă pentru substraturi minerale.

      După aplicare, aspectul natural, porozitatea și permeabilitatea la vapori de apă a suprafețelor modificate rămân neafectate. Potrivit pentru suprafețe minerale exterioare și interioare, noi sau anterior vopsite, cum ar fi betonul, varul, tencuiala și plăcile minerale.       MOD DE UTILIZARE: Agitați bine recipientul înainte de utilizare. PRIMERUL SURFASIL poate fi aplicat cu pulverizatorul, rola sau pensulă. Permiteți primerului să se întărească și să reacționeze cu substratul timp de cel puțin 6-8 ore înainte de aplicarea unui produs din seria SurfaSil de la NanoPhos. Caracteristici:
 • Îmbunătățește rezistența la compresiune și la flexiune a materialelor de construcție.
 • Fixează suprafețele libere.
 • Nu afectează aspectul natural.
 • Permeabil la aer.
 • Compoziție anorganică fără rășini, nu formează un film.
 • Penetrare mare și rezistență la condițiile meteorologice și radiațiile UV.
 • Hidrofug.
 • Rezistent la alcali.
      RATA DE ACOPERIRE: 10-12 MP/L.

Grund epoxidic bicomponent cu solvenți pentru piscine, Pool Epoxy Primer, Nanophos 5L

465,00 lei TVA Inclus
      SurfaPaint™ Pool Epoxy Primer Grund epoxidic bicomponent cu solvenți pentru piscine.       SurfaPaint™ Pool Epoxy Primer este un grund transparent bicomponent pe bază de epoxid, cu solvenți.       Este conceput pentru a fi utilizat ca prim strat înainte de aplicarea vopselei epoxidice în piscine construite din beton, mortare de ciment și suprafețe de șapă. Îmbunătățește aderența între straturi și creează un pod de adeziune.       Previne absorbia apei prin umplerea porilor capilari de pe suprafețele de beton.       SurfaPaint™ Pool Epoxy Primer este un grund epoxidic pentru utilizare pe substraturi cimentice, cum ar fi piscinele, rezervoarele, fântânile, unde se observă sarcini ridicate de impact și/sau frecare, o gamă largă de temperaturi și se solicită protecție împotriva alcalilor și ruginii.      Mod de utilizare: Turnați componenta B în componenta A și amestecați foarte bine timp de 3 minute cu o bormașină la viteză redusă. Amestecarea trebuie efectuată atât pe pereți, cât și pe fundul recipientului pentru o omogenizare adecvată.       Apoi, dacă este necesar, diluați cu solventul NanoPhos Thinner A (5-25% v/v) în funcție de aplicație, lucrabilitatea dorită și absorbția substratului.       APLICARE: Aplicați cu un roleu, o pensulă sau prin pulverizare fără aer. Primerul SurfaPaint™ Pool Epoxy se usucă superficial în 2-3 ore și poate fi repictat după 12 ore. Timpul de reacoperire nu trebuie să depășească 2 zile.      Durata variaza în funcție de umiditatea relativă și temperatura. Toate uneltele și echipamentele trebuie curățate imediat după utilizare cu solventul NanoPhos Thinner A. Poate fi necesară aplicarea a unuia sau mai multor straturi pentru a obține o acoperire uniformă și pentru a compensa diferențele de porozitate a suprafeței.       Nu aplicați în grosime mare, deoarece acest lucru poate cauza umflături, bășici și/sau desprinderea prematură a vopselei. Se pot dispersa agregate antiderapante pe stratul de bază încă lipicios pentru a asigura o rezistență mai mare la alunecare în zonele umede.       Acoperire: 8-10 m2/L      NOTĂ: ÎN SECȚIUNEA SPECIFICAȚII GĂSIȚI FIȘA TEHNICĂ ȘI FIȘA DE SECURITATE A PRODUSULUI ÎN FORMAT PDF!  

Grund Epoxidic pe bază de apă, în două componente, Epoxy Primer WB Nanophos

345,00 lei990,00 lei TVA Inclus
      SurfaMix® Epoxy Primer WB este un grund epoxidic transparent, bicomponent, pe bază de apă. Formula sa specializată din materiale organice rezistente oferă o aderență puternică pe suprafețele poroase și neporoase și este compatibilă cu orice tip de strat de acoperire. Are o rezistență excepțională la abraziune, precum și la contactul cu acizi, alcalii, uleiuri, agenți de curățare și substanțe chimice. Se usucă rapid și formează un strat dur, rezistent la impact, neabsorbant. Poate fi folosit și ca grund pentru suprafețe umede din beton sau zidărie. Este inodor, fără solvenți și V.O.C. conform, deci ideal pentru zone interioare, slab ventilate.       SurfaMix Epoxy Primer WB poate fi aplicat pe suporturi poroase și neporoase, ușor umede. Stabilizează suprafețele absorbante din beton și previne formarea de praf. Se aplica pe membrane bituminoase existente, tigle ceramice, suprafete metalice si straturi acrilice sau poliuretanice bine aderente inainte de aplicarea oricarui tip de membrana de acoperis. Potrivit pentru aplicații supuse la creșterea umidității și/sau la presiune negativă (pardoseli, piscine, rezervoare de stocare, fundații de clădiri etc.).       Beneficii: 
 • Ideal pentru aplicarea pe suprafete umede de ciment;
 • Rezistență ridicată la coroziune și abraziune;
 • Miros scăzut;
 • Ideal pentru substraturi bituminoase și unde prezența solvenților este nedorită sau trebuie evitată;
 • Rezistență excelentă la apă și substanțe chimice.
      Rata de acoperire: 8 – 12 m2/L per strat.       Mod de utilizare: Toate suprafețele trebuie să fie solide, curate, uscate și fără praf, ulei, grăsime și alte reziduuri libere sau străine sau contaminare. Noile substraturi din ciment și zidărie nouă ar trebui să se fi întărit cu mai mult de 4 săptămâni înainte de aplicare. Efectuați toate reparațiile la suprafețele deteriorate și umpleți orice goluri, crăpături sau găuri folosind materialul de reparare corespunzător. Se recomandă curățarea substratului cu un aspirator de înaltă performanță înainte de aplicare.       Goliți conținutul recipientului B în recipientul A și amestecați cu un burghiu cu turație scăzută timp de 3 minute. Amestecarea trebuie făcută, de asemenea, atât pe părțile laterale, cât și pe fundul recipientului, pentru a obține o omogenizare completă.  Se recomandă aplicarea unui strat folosind o rolă sau o pensulă. După ce au trecut 24-48 de ore de la aplicarea grundului și dacă conținutul de umiditate este mai mic de 4%, aplicați stratul de finisare.