NANOAUTO

De ce trebuie sa ne curatam pavajele din curte?

Un pavaj patat este inestetic si neplacut pentru un proprietar care tine la aspectul ingrijit al casei si al curtii sale.
? Iata cateva sfaturi si idei legate de curatarea pavajelor din curte si gradina:
1. Curatare intretinere pavele de praf si murdarie– In primul rand, pavelele trebuie curatate bine de praf cu o matura. In locurile unde murdaria e mai persistenta, poti freca si cu o perie moale. 
2. Spalarea pavajului– Dalele se spala cu apa si detergent fara clor. Se recomandă să se utilizeze substanțe speciale de curățare . La spalare se poate folosi chiar si un furtun cu presiune, avand mare grija la rosturi, pentru a nu indeparta nisipul din ele. Insista in zonele mai murdare, eventual cu o perie de mana. La sfarsit, clateste bine cu apa curata intreaga suprafata pavata.
3. Curatarea petelor– Ideal ar fi ca in cazul tuturor tipurilor de pete sa actionezi rapid, imediat dupa formarea lor, pentru ca pavajul sa nu fie deteriorat iremediabil. Aceasta inseamna: sa le speli bine cu apa si detergent specific problemei tale si sa freci unde e cazul cu o perie. Iar daca nu se curata bine sa aplici cat mai repede un produs de curatare pentru beton.

IMPORTANT!- Nanostone iti ofera o gama larga de produse, printre care PAVING CLEANER 1 L , Un produs foarte bun, care curata in profunzime.

4. Inlaturarea lichenilor, a muschilor si a algelor– Ca sa curati bine pavajul de muschi, licheni si alge va trebui sa folosesti si produse speciale de curatare. Nanostone paving cleaner este un produs destinat curatarii eficiente a pavajelor cu proprietati de absorbtie, cimentului si materialelor de finisaj. Indeparteaza foarte usor murdaria inchisa la culoare si improspateaza aspectul placilor de pavaj. Produsul este alcalin.

5. Inlocuirea dalelor crapate– Cu parere de rau, acest lucru se remediaza doar prin schimbarea pieselor defecte cu unele noi. Poate ai pastrat cateva dale din comanda ta si poti apela la rezerve.
6. Tratarea dalelor cu solutii speciale curatare si ingrijire– Se recomanda sa se faca o impermeabilizare a dalelor cu solutii speciale. Acest tratament de impermeabilizare confera pavajului o rezistenta sporita la murdarie, il protejeaza de impregnarile cu apa, ulei sau murdarie si ii intensifica nuanta. Impregnarea se face cu produse speciale de impermeabilizare, pe care le regasesti si pe www.nano-auto.ro.
Solutia pentru impermeabilizarea pavajului –NANOSTONE PAVING?– intensifica nuanta si protejeaza impotriva impregnarilor cu apa, uleiurilor sau murdariei. In functie de puterea de absorbtie se foloseste: aprx 35-40 m2. Se aplica intr-un singur strat

Related Posts