NANOSTONE

Detergent NANO profesional pentru curățarea cuptoarelor, șemineelor, aragazelor sau afumătoarelor

Unde îți petreci o mare parte timp dacă nu în bucătărie?

Bucătăria este locul în care toți membrii familiei se adună, locul unde planifici cine în familie, prepari rețete inedite și coci prăjituri delicioase.
Indiferent dacă îți place să gătești sau îți găsești refugiul în bucătărie, este un singur lucru cert, acela de a o menține cât de bine posibil.

Așadar, după toate mesele pregătite, la fel de prioritar este să menții acest loc curat, să îndepărtezi, cureți și dizolvi grăsimea, funinginea și resturile alimentare care se adună pe aragaz, cuptoare sau grătare.
Știm bine cu ce se confruntă zilnic gospodinele și cât de greu este să cureți petele de arsuri sau grăsimi care se acumulează pe vasele sau ustensilele folosite. Motiv pentru care am găsit soluția perfectă pentru ține și bucătăria ta.
 
  Detergentul nostru NANO profesional este potrivit pentru curățarea cuptoarelor, șemineelor, aragazelor, vaselor, afumătoarelor etc. Are rolul de a dizolvă grăsimile, resturile de alimente arse și funingine.
 
Beneficii:

–        Curăță, dizolvă și îndepărtează grăsimea, funinginea și resturile de alimente arse;
–        Eficiență înaltă;
–        Adâncime de penetrare și eficacitate datorita particulelor nano.
 
Este mult mai ușor decât crezi! 

Pentru că detaliile sunt cele care fac diferența într-o bucătărie, este esențial că produsul nostru Detergent Profesional Nanomax pentru curățarea aragazelor, cuptoarelor și grătarelor să facă parte din viață ta.