NANOAUTO

Impermeabilizarea pavelelor din cărămidă

Impermeabilizarea pavelelor

Impermeabilizant pavaj

Impreganarea pavelelor din cărămidă este ceva pe care o poti face singur cu rezultate bune. Impermeabilizarea pavajelor din cărămidă, cum ar fi un pridvor, o terasă, un trotuar sau o șosea va avea numeroase avantaje

Beneficiile impermeabilizant pavaj:

 

  • Previne eroziunea nisipului
  • Reduce creșterea buruienilor
  • Detectează activitatea coloniei de furnici
  • Blocheaza radiatiile U.V. raze care provoacă decolorare
  • Reduce infiltrarea mucegaiului / mucegaiului Crește longevitatea pavelelor
  • Îmbunătățește frumusețea naturală a pavajului din cărămidă
  • protectie pavaj

 

Înainte de a vă „scufunda” în impermeabilizarea pavajului din cărămidă, asigurați-vă că planificați asta din timp. Pentru a avea rezultate, veți avea nevoie de cel puțin 2 zile uscate la rând.

Curățarea pavelelor de cărămidă

În ceea ce privește modul de sigilare a pavelelor din cărămidă, primul pas este să spălați întreaga suprafață a pavajelor, de preferat, un aparat cu presiune. Puteți utiliza un produs de curățat cărămidă sau beton pentru a ajuta la spargerea murdăriei si distrugerea mucegaiului.Asigurați-vă că distrugeți toate buruienile vechi din nisip. Purtați întotdeauna ochelari de siguranță pentru a vă proteja de resturile zburătoare. Spălați toate pavelele și clătiți-le bine, astfel încât să nu rămână bălți. După curățare, aveți nevoie de cel puțin 2 zile de vreme uscată înainte de a continua.

Re-șlefuirea îmbinărilor

După ce pavelele din cărămidă s-au uscat timp de 24 de ore, este timpul să re-șlefuiască îmbinările înainte de tratare. Cel mai bine este să folosiți nisip polimeric conceput pentru construcția pavajelor. Deschideți un sac de nisip și întindeți-l pe suprafața pavelei. Folosiți o mătură pentru a imprastia nisipul în jurul umplerii fisurilor. Continuați până când toate îmbinările sunt complet umplute cu nisip, folosiți un suflant pentru frunze pentru a îndepărta orice exces de nisip rămas la suprafață.
Tratarea pavelelor din caramida

Daca etapa anterioară este finalizată, pavele sunt gata de sigilare. Îndepărtați orice resturi cu ajutorul unei măture. Alegeți un impermeabilizant pentru pavaj din cărămidă de înaltă calitate. Există numeroase opțiuni de finisare, de la un finisaj mat la un aspect „umed”, în funcție de preferințe.

Aplicați produsul pentru pavele din cărămidă cu un pulverizator de inalta calitate, cu o presiune mare. Rețineți că un pulverizator ieftin din plastic nu va funcționa.Începeți de la un capăt aplicând un strat uniform de impermeabilizant. Asigurați-vă că acoperiți toate pavelele. Poate fi necesar să dati pe margini cu o perie. După ce suprafața este acoperită complet și uniform, stati la distanta de zona tratata, atat dvs , cat si alti oameni și animale pentru o zi sau două. Urmați instrucțiunile de curățare de pe recipient pentru curățarea uneltelor și a pulverizatorului.

Impermeabilizarea pavelelor din cărămidă la câțiva ani ti se va parea floare la ureche!