NANOAUTO

Ce material este mai durabil in construirea unei case?

Una dintre cele mai frecvente întrebări adresate echipei noastre de vânzări este „Ce material este mai durabil in construirea unei case?”

Atunci când intenționați să construiți o casă durabilă și o viață confortabilă, aveți multe de luat în considerare. Cu gama completă de avantaje, costuri și stil, cărămizile sunt singura și singura alegere.

Intretinerea este mai usoara

Cărămizile nu au nevoie de vopsea , in schimb , pentru durabilitatea lor,  impermeabilizarea este necesară în cazul oricărei amenajări. După montarea plăcilor, acestea se spală și se impermeabilizează cu soluții speciale. Impermeabilizarea asigură închiderea porilor și pătrunderea apei în structura caramizii. Chiar și după 50 de ani, ele sunt încă puternice, fiabile și fără întreținere relativă, economisindu-vă costurile și timpul necesar pentru întreținerea locuinței, în comparație cu alte  materialele  

Este rezistentă la intemperii.

Cea mai plăcută calitate a unei case din cărămidă este capacitatea sa de a rezista testului timpului, chiar și în cele mai dure condiții de mediu. Uitați de vopsire, sigilare sau alte finisaje cu costuri ridicate; cărămida este rezistentă la intemperii, performanța impecabilă a cărămizii va dura toată viața.

Caramida este creativa si plina de culoare 

Pentru culoare și design creativ, gândiți-vă la cărămidă. De la ciocolată bogată strălucitoare la roșu glorios vintage, migdale cremoase sau nisip deschis auriu, chiar și palete pastelate metalice sau netede, tonurile naturale de cărămidă oferă un contrast impresionant și durabil, perfect în orice decor.

Caramida este o investiție pentru viață.                                                                             

Fiind una dintre cele mai căutate și de încredere surse de materiale de construcție durabile, cărămida este renumită pentru puterea sa și potențialul de investiții sigur. Construcția de calitate, calmul liniștit și atracția fără vârstă a unei case din cărămidă solidă vă vor proteja familia pentru generațiile următoare.

Caramida este durabilă.

Fabricat din minerale organice care se găsesc în șisturi și surse locale de lut abundente în mod natural; ciclul de viață de lungă durată al cărămizii oferă beneficii continue pentru mediu și sănătate. Durabil, lipsit de contaminanți și rezistent în mod natural la dăunători sau foc, cărămida ofera siguranță pentru a trăi. Materialul din cărămidă este eficient și ușor de lucrat.