NANOMAX

Sfaturi utile intretinere tratament parbriz

Tratament parbriz va funcționa bine în majoritatea cazurilor, atât timp cât parbrizul și ștergătoarele sunt păstrate curate. Singurul moment când este posibil să aveți o problemă este în timpul acelor ploi grave în care ștergătoarele nu pot face fata.

Cel mai frecvent motiv pentru care oamenii evită să folosească pe parbriz este pentru că nu le place modul în care performanțele ștergătorului sunt afectate. Multe produse finale inferioare vă permit să utilizați mai puțin ștergătoarele, dar atunci când le folosiți, acesta relevă unele efecte secundare.

Cum iti dai seama ca tratamentul isi face efectul?

Este foarte ușor de spus care sunt parbrizele care au fost tratate cu un strat impermeabil, imediat ce se udă. Apa formează mărgele mici strânse pe sticlă acoperită, în timp ce se așază în picături mult mai mari atunci când nu este tratat. Acest lucru face mult mai ușor să vedeți prin zonele în care ștergătoarele nu ajung. Înseamnă, de asemenea, că aceste produse sunt excelente pentru ferestrele laterale și spate, precum și pentru sticla lunară.

Tratament parbriz- Sfaturi utile:

Cat timp va dura produsul pe parbriz auto ?

  1. Depide de cât de bine este pregătită suprafața

În primul rând și cel mai important, modul în care pregătiți suprafața înainte de a aplica un produs face toată diferența în lume. Fereastra trebuie să fie perfect curată pentru ca acoperirea să se lipească corect. Acest pas este important, indiferent dacă aplicați sau nu o soluție de respingere a ploii. Sticla curată va întrece întotdeauna sticla murdară.

  1. Cat de des folositi stergatoarele

De fiecare dată când ștergătoarele se târăsc pe suprafața parbrizului, fricțiunea va răni o parte din acoperire. Dacă conduceți mai ales pe autostradă, unde puteți evita utilizarea ștergătoarelor, produsul va dura mult mai mult. Conducerea prin oraș va necesita utilizarea ștergătoarelor dvs. cu viteză lentă, indiferent de stratul pe care îl utilizați.

 

Cel mai rău lucru absolut pe care îl puteți face este să porniți ștergătoarele atunci când suprafața este uscată și murdară.

Sfat: Dacă trebuie să folosiți ștergătoarele, asigurați-vă că parbrizul este suficient de umed de ploaie înainte de a le aprinde sau folositi lichidul de spălare.