NANOMAX

Ar trebui să impermeabilizez și / sau să curăț piatra naturala?

Ați făcut o investiție cu una dintre cele mai frumoase produse ale naturii, atunci este important să știți cum să vă îngrijiți materialul. Deseori, clientii nostri ne intreaba dacă piatra naturala trebuie sigilată. Răspunsul la această întrebare este ușor, DA!  Acest “articol “ vă va explica printr-o serie de intrebari de ce este importantă sigilarea pietrei naturale, cum să alegeți substanțele de curățare și sa efectuati o impermeabilizare adecvata.

Î: Cât de des trebuie să-mi tratez piatra naturala?

R:   Aceasta depinde de cât de mult trafic sau de uzură are zona. Cu aplicari corespunzătoare, intervalul mediu de timp este de 3-5 ani. Cu toate acestea, în zonele cu trafic ridicat, se recomanda sa reveniti.

Ce pete va proteja impermeabilizant piatra?                        

R:   Petele sunt împărțite în două (2) categorii – pe bază de apă și pe bază de ulei. Cola, suc de portocale, sos de roșii, jeleu sunt toate exemple de pete pe bază de apă. Aceste tipuri de pete pot fi curățate în general cu un produs de curățare solubil în apă. Petele pe bază de ulei necesită de obicei un produs de curățare pe bază de solvent. Exemple de pete pe bază de ulei sunt uleiul de gătit, crema de mâini, șamponul și untul de arahide. Dacă nu sunteți sigur ce produs să utilizați pe o anumită pată, vă rugăm să ne contactati , nr de telefon il aveti pe site-ul  nano-auto.ro

Î: Cum știu dacă piatra mea este deja sigilată sau trebuie să fie sigilată?

R:   Dacă puneți o picătură de apă pe piatră și se formeaza ca o margeluta atunci piatra dvs. este sigilată și nu trebuie să fie reaplicată în acest moment.

Î: Cât de mult impermeabilizant trebuie să cumpăr? Câtă suprafață acoperă?

R:   Răspunsul la această întrebare nu este unul simplu. Fiecare produs va acoperi o cantitate diferită de suprafață pătrată. Fiecare tip de piatră va absorbi o cantitate diferită de solutie în funcție de porozitatea pietrei. Indiferent dacă piatra este lustruită sau brută va afecta, de asemenea, rata de absorbție. Vă rugăm să consultați fișa tehnică a fiecărui produs pentru mai multe informații.

Î: Un instalator profesionist trebuie să-mi aplice solutia sau pot sa fac si singur?

R:   Toate produsele pe care le poartă  NANOSTONE sunt prietenoase pentru do-it-yourselfelfer. Spre deosebire de alte produse, toate produsele pe care le transportăm sunt aplicabile cu un pulverizator. Nu uitați să vă uitati la instrucțiuni și să le urmați cu atenție. NANOSTONE are, de asemenea, un număr gratuit pentru a lua legătura cu întrebări mai detaliate sau specifice. Vă rugăm să le contactați la nr afisat pe site-ul nostru pentru mai multe detalii!