NANOAUTO

Potectie Display Telefon

Mai multe despre protectie display telefon

Când achiziționezi pentru prima dată un smartphone sau o tabletă nouă, probabil că folosesti aceste dispozitive cu cea mai mare atenție. Cu totii stim ca atunci cand avem un dispozitiv nou, nu-i  vei permite nimanui sa se atinga de el. să-l țină de teamă că ar putea să-l scape. Pentru a nu interveni astfel de situatii neplacute,  noi recomandam o  protectie pentru ecranul telefonnului. Aceasta poate menține suprafața curata protejand-o de factorii externi, cum ar fi: zgarieturi, praf si alte reziduuri, dar si de lovituri mai bruste.

In acest articol am ales sa va prezint un mod de a proteja telefonul cu o solutie ceramica lichida.

Avantajele pe care le are o astfel de protectie display telefon:

 • Protectie ceramica 9H-
 • Inlocuieste folia de plastic/sticla
 • Respinge apa- Protecția sticlei lichide este atât hidrofoba (respinge lichidul) cât și oleofoba (respinge uleiurile și grăsimea), din cauza acestui aspect,uleiul și petele de grăsime nu se pot lipi de suprafață, ci doar stau deasupra stratului – acest lucru face ca amprentele și petele grăsime să fie foarte ușor de curățat de pe dispozitiv.
 • Protejeaza impotriva zgaraieturilor-
 • Nu afecteaza structura si simtul tactil-  Este deosebit de unică, deoarece se aplică sub formă de lichid,  nu poate fi “prinsa” între display-ului ecranului si solutia aplicata, astfel ii ofera display-ului un aspect complet fără bule pe întregul dispozitiv – nu doar pe ecran.
 • Invizibila– Protecția sticlei lichide nu va afecta claritatea vizionării sau aspectul estetic al niciunui dispozitiv. Folosind aceasta protectie nu va afecta rezoluția ecranului sau claritatea culorii.
 • Antibacteriana- Aceasta protectie display este antimicrobiană, aceasta înseamnă că bacteriile nu pot sta pe stratul protector – contribuind la menținerea dispozitivului dvs. fără germeni.

https://www.youtube.com/watch?v=6dCggkwofo8

Folie de protectie display: este un produs invizibil care poate fi folosit pe dispozitivul tau inteligent. Este un nano-lichid care, atunci când este uscat, schimbă chimia moleculară a ecranului. Aceasta protejeaza display-ul telefonului de toti factorii externi. Se formeaza o pelicula subtire invizibila

 

Sfat:  Când îl folosesti, curăță mai intai sticla telefonului, astfel încât să reziste mai bine la fisuri.

Protectie display telefon

Dupa cum vedeti se formeaza o pelicula invizibila care ajuta la indepartarea apei. Acest lucru te avantajeaza deoarece aceasta Folie de protectie display este una profesionala, pe langa ca respinge apa si alte lichide este rezistenta la  cazaturi ce poate sa ti afecteze ecranul.

Titanphone

Aceasta protectie display este destinata tuturor tipurilor de telefone.  Este creata pentru a proteja ecranul gadget-ului tau de zgarieturi si deteriorari in urma socurilor mecanice, usoare sau medii fara a afecta proprietatile fizice si chimice ale ecranului. Produsul intareste materialul pe care se aplica crescand rezistenta la socuri, insa nu garanteaza ca suprafetele tratate cu Titanphone nu se pot deteriora.

Care sunt pasii pe care sa ii urmezi atunci cand vrei sa i oferi ecranului tau o astfel de siguranta ?

 1. Solutia degrasanta- In cutia produsului aveti atasat un degresant pentru a curata ecranul telefonului si pentru a degresa suprafata, astfel incat atunci cand veti folosia solutia sa formeze o pelicula uniforma.
 2. Pasul II – Se usuca ecranul cu o laveta uscata
 3. Pasul III Aplicati cateva picaturi pe ecran, si ulterior intindeti solutia ( A nu se lustrui pana la uscare ). Astepti 2 -3 minute
 4. Pentru rezultate mai bune se aplica inca o data produsul .

Sfat: Testeaza produsul in cel putin 72 ore