NANOMAX

Cum se intretine o tapiterie auto din piele?

In primul rand scaunele masinilor cu tapiterie din piele trebuiesc ingrijite diferit fata de cele cu material textil. Pielea de pe bancheta si scaune trebuie ingrijita si curatata periodic pentru a nu se rupe, ingrosa sau crapa.

Cum se intretine o tapiterie auto din piele?

  Pentru curatare vei avea nevoie de :

  • Prosoape din microfibră sau burete din microfibră
  • Solutie de curatare
  • Tratament hidrofob pentru piele

V-as recomanda cu mare folos utilizarea celor doua produse de la Nanoauto, mai exact Lether Protesct si Lether Cleaner. Chiar nu există concurență cu produsele de îngrijire auto de la Nanoauto, deoarece sunt folosite de mii de persoane.

Cum cureti si ingrijesti scaunele auto?

Procesul de curățare nu este foarte dificil și va face ca scaunele mașinii dvs. să arate ca noi!

Urmați pașii de mai jos pentru a curăța și trata scaunele auto din piele:

  1. Aspirati orice murdarie.

Înainte de curățarea scaunelor, aspirați orice murdărie liberă, firimituri etc. Acest lucru vă permite să vedeți câtă murdărie se acumuleaza pe suprafața scaunelor  din piele.

  1. Curatati suprafata.

Un pas important in curatarea tapiteriei este sa inmoi pielea cu miscari blande prin apasare fara sa o zgarii. Dupa ce ai aplicat solutia de curatare foloseste o carpa umeda moale si cu miscari circulare sterge tapiteria. Lasa solutia cateva minute pentru a ii permite sa penetreze pielea si pentru a indeparta efectiv praful si mizeria.
Oricum, asigura-te ca ai citit instructiunile de utilizare a solutiei,, pentru a vedea exact cat timp poti lasa solutia pe tapiteria pe piele.

3. Ștergeți reziduurile.

După curățarea scaunelor, trebuie să îndepărtați orice reziduu rămas de la Solutia de curatat Folosiți un prosop cu microfibră curat și ștergeți produsul rămas. Verificați toate zonele scaunului pentru a vă asigura că a fost șters complet si pentru a vă pregăti pentru impermeabilizarea scaunelor auto din piele.

 

  Protejarea scaunelor auto din piele:

Pentru a mentine aspectul grozav al scaunelor din piele, va trebui să protejați scaunele din piele ale masinii, deoarece acestea se pot deteriora si uza, lucru care nu poate fi remediat cu usurinta.

  • Aplicați Lether Protect

Pulverizati Nanoauto Leather protect pe un burete din microfibră. Este recomandat curatarea in prealabil cu Nanoauto Leather Cleaner. Folosind buretele, aplicați uniform, acoperind întregul scaun. Asigurați-vă că ajungeți la crăpăturile din scaune.

  • Ștergeți reziduurile.

Similar cu curățarea, poate rămâne si aici reziduuri din utilizarea produsului. Ștergeți orice reziduu folosind un prosop cu microfibră curat la fel ca înainte. Scaunele ar trebui să aibă un aspect natural, dacă utilizați produsul conform sfaturilor.

  • Reveniti inapoi.

Se verifica efectul dupa o ora .

 

  Cât de des ar trebui să curățați scaunele auto din piele?

Dacă mașina dvs. este condusă frecvent, ar trebui să luați în considerare curățarea la fiecare 1-2 luni, în funcție de gravitate. Pe de altă parte, dacă mașina este păstrată în lumina directă a soarelui și nu este condusă frecvent, poate fi necesară curățarea la șase luni.

În plus, dacă utilizați frecvent scaunul șoferului, dar nu și celelalte scaune, ar trebui să curățați scaunul șoferului mai des decât restul.