NANOSTONE

De ce nu s-au tratat suprafetele din piatra naturala?

Găsirea celui mai bun produs de impermeabilizare pentru cărămidă și zidărie poate fi un pic dificila dacă nu știti ce să cauțati, este bine sa intelegeti ca acest procedeu nu este greu de realizat, nu necesita un specialist, trebuie doar sa alegeti un produs potrivit tipului de piatra.

Acesta este motivul pentru care am creat acest ghid pentru a vă ajuta .

De ce impermeabilizam suprafetele din piatra?

In partea stanga a imaginii nu este tratata piatra naturala, facand testul cu apa, aceasta a intrat in structura pietrei. In urma tratarii cu Impermeabilizant Pro observam in imagine ca se formeaza broboane de apa, acest lucru avantaajeaza piatra, deoarece  protectia formeaza o bariera.

De ce nu s-au tratat suprafetele din piatra naturala?

Atunci când aveți de-a face cu suprafețe poroase, cum ar fi piatra naturala, betonul, cărămida sau ardezia, este important să vă protejați materialul împotriva apei, murdăriei, mucegaiului și petelor. Substraturile poroase vor absorbi lichide care pot pata, decolora și / sau afecta integritatea structurală a suprafeței tale.

NANOSTONE ROCK- Impermeabilizant

Este usor de folosit.  Respinge apa, formeaza o barieră hidrofobă în pori. Suprafețele tratate vor diminua absorbția apei, și a altor lichide. Prin respingerea apei, scapati de o varietate de probleme cauzate, inclusiv: crăparea, colorarea, deteriorarea sau dezvoltarea mucegaiului. Este cel mai bun tip de impermeabilizant respirabil .

Acest impermebilizant este creat in asa fel incat sa nu permita pătrunderea apei. Suprafețele care au fost tratate cu aceste solutii nu isi schimbă semnificativ aspectul, ci doar lasa un „aspect natural”. Rezultatul se va vedea cand  apa va forma „ mărgele” pe suprafață atunci când se va aplica pe o suprafață de beton tratat.

Cum aplici solutia NANOSTONE ROCK ?

Înainte de aplicare, testați întotdeauna pe o suprafață mică pentru a verifica absorbtia și satisfacția aspectului. Se lasă 24 de ore să se usuce.

Aplicati preparatul uniform pe suprafata pregatita corespunzator( Pentru curatarea suprafetei, recomandam NANOSTONE ROCK CLEANER) prin metoda pulverizarii. Cu toate acestea, NU permiteți surplusului de solutie sa rămână la suprafață. Orice solutie de sigilare care nu este absorbita în 1 până la 2 minute trebuie îndepărtata imediat prin ștergere și lustruire cu cârpe absorbante uscate.
Materialul nu trebuie sa intre in contact cu apa timp de minim 5 ore.

https://www.youtube.com/watch?v=UGL8nxeX4fw