NANOSTONE

De ce credeti ca intemperiile pot avea impact negativ asupra pavelelor?

In timp ce nu puteți controla vremea, puteți lua măsuri de precauție adecvate pentru a reduce impactul asupra lucrarii dvs.

În această postare, vom discuta despre modul în care factori precum ploaia sau schimbările de temperatură pot afecta suprafețele dvs,  și ce puteți face pentru a le proteja.

Căldura extremă este incomodă. Zăpada este o corvoadă de curățat. Și de ce nimeni nu știe să conducă pe ploaie? În timp ce condițiile meteorologice ne pot pune pe noi oamenii la încercare, pot face același lucru si cu suprafețele exterioare.

Schimbarea
Ciclurile de îngheț / dezgheț va avea un efect negativ asupra suprafețelor de pavaj pe care le detineti. Când solul îngheață, se extinde. Când temperaturile se încălzesc din nou, se contractă. Această expansiune și contracție constantă pot deplasa pavelele din loc (și, de asemenea, duce la fisurarea în interior)

Nanostone Paving(Solutie protectie placi de pavaj) este o opțiune excelentă pentru suprafețele din pavaj. Acest produs nu numai că este rezistent la conditiile adverse ale vremii, ci si la radiatiile UV. Nu inchide porii materialului, lasandu-l sa “respire”.

Eroziunea

Eroziunea este procesul de descompunere a materialului din cauza vântului, a apei sau a altor agenți naturali. Când vine vorba de pavele exterioare, instalarea corectă și utilizarea materialelor de înaltă calitate va vor oferi un ajutor semnificativ pentru a vă proteja suprafata împotriva eroziunii.

Luând măsurile de precauție adecvate, vă puteți proteja suprafața, de efectele vremii și să adăugați ani la viața sa generală.

Produs este destinat pentru a proteja placile din pavaj, pietrele din pavaj, palisade, borduri, trotuare din pavaj, zone de parcare din pavaj.

Nanostone este un brand care are produse de o calitate superioara si sunt considerate pe scară largă drept unele dintre cele mai bune  solutii de impermeabilizare. Dacă doriți să sigilați o suprafață și să o faceți rezistentă la apă sau impermeabilă, sigilatoarele noastre pot face acest lucru cu siguranță. De asemenea, gama NANOSTONE este diversificata, incluzand impermeabilizanti pentru piatra naturala , marmura, travertin.

Esecul comun

Încă o dată vedem vremea jucând un rol în durata de viata a suprafetelor din pavaj. Ploaia și temperatura extremă sunt principalii vinovați în ceea ce privește faptul că impermeabilizarea materialului nu se executa corect .

Cel mai bun sfat al nostru … verificați vremea înainte de instalare.  Inainte de aplicare placa de pavaj trebuie sa fie curata si uscata. In acest scop, utilizati un produs de curatare: NANOSTONE Detergent curatare placi pavaj. Aplicati preparatul pe suprafata pregatita corespunzator,prin metoda pulverizarii. Dupa aplicarea impregnarii, materialul va absoarbe produsul astfel incat ce ramane pe suprafata dupa 15 secunde se va inaltura cu o carpa. Se poate aplica in mai multe straturi la interval de 3 ore. Materialul nu trebuie sa intre in contact cu apa timp de minim 5 ore.

Dacă există fisuri, care se extind din ce în ce mai mult pe o suprafață de pavaj, iarna va face ca acestea să devină mai mari. Repararea fisurilor înainte de timp va ajuta la protejarea de a suferi alte accidente. Poate fi necesar să se determine și să se corecteze cauza mișcării pavajului.

Cunoscând caracteristicile pietrei pe care o impermeabilizezi și urmând instrucțiunile producătorului, vei fi pe drumul cel bun! 

 

Related Posts