NANOSTONE

De ce nu s-a impermeabilizat suprafata? – Intrebari primite

DE CE NU S-A IMPERMEABILIZAT SUPRAFATA?

„Am folosit recent produsul pe o terasă. Arată grozav, doar ca in unele parti se vad cateva “pete” .Aceasta este o întrebare reală pe care am primit-o de la un antreprenor… și primim întrebări. Așadar, în această postare pe blog, vom aborda factorii care pot contribui la motivul pentru care impermeabilizarea nu s-a efectuat corect.

Impermeabilizant -Absoarbe foarte bine piatra naturala  Și pentru a se impermeabiliza, trebuie să se usuce complet. Dacă suprafata ta nu este uscata complet, este aproape sigur că există o problemă de umiditate. Dacă suprafata tratata nu absoarbe apa si nu se formeaza “margele din apa”  pe material, aceasta nu este impermeabilizat corect. Prin urmare, obținerea unui aspect grozav si complet de uscare este foarte important pentru performanța și durata de viață a produsului pe termen lung.

 

De reținut, acesta este motivul pentru care recomandăm întotdeauna verificarea vremii înainte de a începe tratarea suprafetei.

Totuși, vremea nu este întotdeauna singurul vinovat din spatele problemei.

Iată câțiva alți factori care ar putea cauza o problemă de umiditate, împiedicând uscarea completă a solutiei de etansat:

  • Praf pe piatra naturala,
  • Condiții de sezon (adică toamna și primăvara devreme, temperaturi mai scăzute și vreme mai umedă)
  • Folosirea insuficienta a produsului. Recomandam sa aplicati prin metoda pulverizarii acoperind toata suprafata.
  • Pregatirea necorespunzatoare( adica, suprafata trebuie sa fie curata si uscata. Utilizati un produs de curatare, de exemplu: NANOSTONE Detergent nano curatare.)
  • Materialul a intrat in contact cu apa imediat
  • Nu ati inlaturat surplusul produsului.

Indicat ar fi sa asteptati sa se usuce suprafata . Materialul nu trebuie sa intre in contact cu apa timp de minim 5 ore.

În concluzie, există mai mulți factori care pot împiedica etansarea suprafetei.

 

 

Related Posts