NANOAUTO

Ai baia placata cu placi din travertin?

Acest articol te-ar putea ajuta

Travertinul este o piatra naturala foarte populara pentru amenajarea bailor. Piatra de travertin rezista o viata si nu necesita curatare sau intretinere permanenta
Intretinerea corecta si de durata a suprafetelor de travertin se face prin impermeabilizarea suprafetelor. Dupa montaj este necesara si impermeabilizarea acestor placi.
Recomandarea noastra este sa folositi Impermeabilizant  travertin, marmura, 5L-NANOSTONE ROCK– un impermeabilizant ce are in structura sa aditivii necesari pentru a proteja piatra de substantele folosite la dus. Daca impermeabilizarea s-a facut bine, urmatorul tratament se va aplica in aproximativ 4-5 ani . Va puteti da seama daca suprafata placata are nevoie de impermeabilizare daca placile incep sa absoarba apa in loc ca aceasta sa fie retinuta la suprafata.

Beneficiile in urma tratarii cu impermeabilizant travertin:

-Reduce riscul de dezvoltare a muschiului;
-Reduce riscul de “imbatranire” a materialului;
-Nu inchide porii materialului – materialul poate “respira”;
-Rezistent la umiditate , la radiatiile UV
-Respinge apa, uleiul si grasimile

Mod de utilizare:Inainte de aplicare suprafata trebuie sa fie curata si uscata. In acest scop, utilizam un produs de curatare: ex NANOSTONE Detergent nano curatare piatra.
Pentru curatare nu folositi produse sau solutii chimice sau cele care pot strica suprafata travertinului. Exista game de produse special concepute pentru piatra naturala, produse ce ingrijesc suprafata

Related Posts