NANOMAX

Gratar de gradina placat cu piatra naturala

Cu ajutorul unui gratar amenajat in gradina, zilele calduroase vor lua o cu totul alta amploare. Acorda asadar atentie acestei actiuni de instalare si amenajare a gratarului de gradina si te vei bucura de aici inainte de mai multa socializare, relaxare si timp de calitate alaturi de familie si prieteni.
Gratarul zidit din piatra, caramida sau ciment, pe foc de lemne sau carbuni (mangan).
Acest model este cel mai popular si mai des intalnit dintre toate variantele de gratar, iar din punctul meu de vedere, este si cel mai frumos.

?Avantajele gratarului zidit
1. gratarul zidit poate fi cumparat de-a gata sau poate fi construit in regie proprie din caramida sau piatra;
2. este disponibil pe piata in diverse variante de design, culoare si dimensiuni, in functie de cerintele si necesitatile fiecarui cumparator;
3. gustul produselor preparate la focul de lemne sau carbuni din gratarul zidit este inconfundabil;
4. pretul de achizitie al unui gratar zidit simplu este mai mic decat cel al gratarelor pe gaz;
5. cu o intretinere sumara, gratarul din piatra, caramida sau ciment va poate servi zeci de ani;

?Intretinerea gratarului din piatra naturala

Curata periodic si aplica un strat protector
Piatra naturala trebuie curatata periodic. Vestea buna este ca acest process nu necesita mult efort. Curatarea ei si aplicarea unui strat protector este o sarcina care poate fi facuta chiar de tine, fara sa ai nevoie de ajutorul unei echipe specializate. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti cele mai bune produse de curatat si un impermeabilizant pe masura . Foloseste intotdeauna produse de o calitate superioara si asigura-te ca sunt destinate tipului de piatra pe care il detii.

Related Posts