NANOMAX

Cum să alegeți cel mai bun suport auto pentru telefon???

cel mai bun suport auto pentru telefon?

Cel mai bun suport telefon?

Oferind acces la cele mai actualizate hărți și informații despre trafic, liste de redare muzicală și podcast-uri, telefonul mobil este însoțitorul ideal în mașină – cu excepția faptului că este ilegal să-l deții în timp ce conduci un vehicul.

Cei care vor fi prinsi, risca sa fie amendati cu o suma cuprinsa intre 1305 si 2900 de lei, fiind sanctionati cu 9 – 20 de puncte.

Soluția este simplă: alegeti un suport pentru telefon și conduceti fara grija. Apăsarea pe ecran pentru a receptiona un apel sau o corecție a rutei o sa fie mult mai simpla si mai utila , dar asta nu inseamna ca trebuie să vă pierdeți atenția pe drum.

Cum să alegeți cel mai bun suport auto pentru telefonu ??

Există două lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați un suport pentru telefonul.

Una, se va potrivi cu telefonul tău? Și a două, se va potrivi cu mașina dvs? Vestea bună este că suporturile enumerate mai jos vor funcționa cu toate smartphone-urile populare.

Caracteristici care trebuie luate în considerare în suporturile de mașini de telefon bune:

Dimensiunea dispozitivului mobil?

Mărimea telefonului este primul aspect pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când alegi un suport auto pentru telefon. Asta deoarece telefonul tău trebuie să aiba o stabilitate

Smarphone-ul tău își poate sparge cu ușurință ecranul dacă suportul nu este unul potrivit. La prima denivelare, sau pe terenurile accidentate, ori în cazul unui condus mai agresiv, suportul de telefon se poate dovedi ineficient și telefonul să cadă.

O altă opțiune sunt suporturile auto pentru telefon universale. Acestea au dimensiuni adaptabile astfel încât să le ajustezi perfect pentru dimensiunea telefonului tău. Urmărește însă limitele minime și maxime pe care le suportă pentru a te asigura că telefonul tău se încadrează în parametrii.

Pozitionarea telefonului pe suport?

Cel mai bun suport auto pentru telefon este cel care îți permite să poziționezi telefonul atât landscape cât și portret.

Deși nu îți recomandăm să urmărești clipuri video în timp ce conduci, cu siguranță atunci când vei avea posibilitatea să urmărești un videoclip în mașină vei aprecia poziționarea  pe orizontală a telefonului.

De asemenea, când vei folosi telefonul ca GPS, vei aprecia mai mult poziționarea landscape.  Astfel vei putea observa cu ușurință orice clip în mod detaliat. Poziționarea tip portret sau pe verticală este apreciată mult mai bine atunci când folosești telefonul pentru a naviga pe rețele de socializare sau atunci când faci apeluri telefonice.

Prinderea telefonului pe suport?

  • Suport auto pentru telefon cu ventuză

Avantajul  acestui sistem de prindere este faptul că ai o suprafață adezivă cu ajutorul căreia poți prinde accesoriul de aproape orice material. Poți fixa deci suportul în funcție de preferințe, fie pe geamul parbrizului, fie pe bord.

Suprafața va fi mereu adezivă atâta timp cât va fi curată. Dacă pe ventuză sunt depuneri de praf, aceasta își va pierde aderența. Este suficient însă să o cureți bine si să o umezești ușor pentru a fi din nou aderentă.

  • Suport auto pentru telefon cu prindere pe gura de aerisire

În general, aceste suporturi se prind cu ușurință pe grilajele de la gura de aerisire a mașinii. Este un mod de montare care îi priește si telefonului. Ventilarea foarte bună ajută telefonul să își păstreze o temperatură optimă atunci când există riscul supraîncălzirii din cauza rulării aplicațiilor.

Alege un suport cu piciorușe ajustabile sau să aibă mai multe opțiuni în ceea ce privește dimensiunile. Astfel vei fi sigur că poți folosi suportul în orice mașină, indiferent de grosimea gratiilor de la gura de aerisire.

Sistemul de fixae al telefonului pe suport?

Unele dispozitive de telefon au o plăcuță magnetică sau brațe ajustabile care țin telefonul în siguranță. Cele cu prindere prin cleme sau brațe, au avantajul de a putea oferi suport chiar și telefoanelor voluminoase sau de dimensiuni generoase în lățime.

Suporturile cu o conexiune magnetică, necesită  doar să atașați o bandă metalică pe partea din spate a telefonului. În general, magnetul acestora este suficient de puternic pentru a nu exista pericolul ca telefonul să cadă în caz de turbulențe. Avantajul este faptul că poți fixa foarte rapid telefonul, fiind suficient doar să îl apropii de suport, iar acesta pur și simplu îl va „lipi”

 

Alte caracteristici pentru care trebuie să aveți grijă

Port USB- stfel încât să vă puteți încărca telefonul în timp ce sunteți în tranzit , dar si sa permita redarea fișierelor media de pe telefon folosind sistemul audio al mașinii.

Incarcator– . Aceasta este o opțiune foarte practică atunci când folosești telefonul în aplicația GPS care consumă destul de rapid bateria.

Cel mai bun suport auto pentru telefon: recomandări

 

Suport Auto Universal pe Bord si Parbriz

https://www.emag.ro/suport-auto-universal-pe-bord-si-parbriz-a-holder-2020-design-sistem-de-prindere-cu-ventuza-reutilizabil-negru-widras-one-click/pd/D11Y4GBBM/

Ventuza atasata va ofera o sustinere sigura si puternica pe parbiz sau borduri texturate, astfel incat sa puteti monta dispozitivul oriunde doriti.

Caracteristici:

  • Suport auto cu functii multiple si locatii: Aceast suoprt poate fi montat pe diverse locatii ale masinii dvs. cu suport rotativ de 360 de grade. Rapid si usor de instalat pe parbriz sau pe orice tip de material de pe tabloul de bord al vehiculului dvs. chiar si din piele.
  • Prindeti telefonul mobil si dispozitivele mobile in siguranta, fara griji! UTILIZATI-L IN ORICE POZITIE VERTICALA SAU ORIZONTALA!
  • Sistem cu un singur clic de blocare simpla: trebuie doar sa apasati butoanele de eliberare in pozitia de blocare pentru a elibera telefonul mobil. Apoi impingeti smartphone-ul impotriva butonului Click si suportul se va inchide automat. Pentru eliberare, apasati butoanele de eliberare si scoateti dispozitivul de pe Mount.
  • Nu este nevoie de instrumente suplimentare pentru instalare. Scoaterea dispozitivului dvs. este foarte usoara.

UNIVERSAL: Sistem inbunatatit de montare, se fixeaza si elibereaza telefonul cu o simpla apasare a degetului

Suport Auto Magnetic

https://www.emag.ro/suport-auto-magnetic-pentru-telefon-universal-grila-ventilatie-widras-em2/pd/D04HZ9BBM/?X-Search-Id=1c646c9cdf2be7fed165&X-Product-Id=31239866&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

Suportul de baza se monteaza pe oricare dintre gurile de aerisire ale aerului conditionat foarte usor si in orice unghi doresti: orizontal, vertical, circular, etc.
Montajul magnetic se face foarte usor, rapid si mai ales este un montaj securizat.
Sistemul functioneaza foarte bine cu dispozitive GPS, iPod, iPhone, iPad si orice smartphone sau tableta.

Caracteristici:

Widras a perfectionat designul, astfel incat Suportul magnetic sa arate Hi-Tech si Cool in acelasi timp, cu urmatoarele caracteristici:

  • usor de instalat;
  • mai sigur in utilizare datorita picioruselor extensibile;
  • un magnet mai puternic;
  • mecanism de prindere foarte eficient.

Ca si concluzie as adauga, inainte de a cumpăra un suport pentru telefon, asigurați-vă că verificați dacă este compatibil cu dispozitivul dvs, cerintele si asteptarile dvs.  Toate suporturile auto de mai sus sunt excelente.