NANOMAX

Cum sa obtii un aspect umed al granitului folosind un impermeabilizant?

impermeabilizant

Cu toate ca ti-ai placat curtea cu granit, totusi aceasta pare lipsita de viata?

Ti-ai dori ca aleea, treptele sau gardul tău sa prinda mai multa culoare si stralucire?

Ai vrea ca suprafata din granit sa aiba un aspect mai interesant, dar in acelasi timp sa fie protejata de praf si de umiditate?

Astazi venim in ajutorul tau cu o tehnica ce te va ajuta sa obtii un aspect lucios si placut al suprafetei tale, fara sa apelezi la o echipa de muncitori.

Ca sa obtii rezultatul mult dorit trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

  1. Momentul perfect pentru impermeabilizare

In primul rand, trebuie sa fii cu ochii pe vreme, deoarece recomandam sa se trateze suprafata din granit atunci cand este uscat si frumos afara. Asta inseamna sa eviti sa impermeabilzezi suprafata atunci cand ploua, exceptie facand situatia in care procesul se face in interiorul casei. De asemenea, nici atunci cand este foarte cald nu recomandam, deoarece soarele puternic poate afecta procesul de uscare.

2. Curatarea suprafetei

Cel de-al doilea pas si cel mai important este curatarea pietrei. Este important sa cureti foarte bine suprafata cu un detergent special pentru piatra sau unul cu un ph neutru. 

Cum faci acest lucru? Nu trebuie sa fii un maestru in curatarea pietrei. Poti foarte bine sa cureti cu un pulverizator sau cu un aparat cu presiune. Acest procedeu este primordial, pentru ca de el depinde impermeabilizarea corecta a pietrei. 

De retinut! Doar atunci cand suprafata este curata si uscata se va trece la pasul urmator.

3. Impermeabilizarea propriu-zisa

Daca ai respectat pasii anteriori tot ce ramane de facut este impermeabilizarea propriu-zisa.

In primul rand alegi un impermeabilizant cu aspect de umed. Acest lucru te va ajuta, deoarece iti vei proteja granitul de schimbarile climatice (mai ales ca vine iarna). Impermeabilizantii sunt utilizati pe alei, trepte, gard, soclu casei (oriunde folosesti piatra naturala). 

Iar acum sa trecem la treaba!

Expertii nostri iti recomanda sa folsesti ca si in pasul anterior o masina cu presiune sau un pulverizator. Pulverizati toata suprafata cu impermeabilizant si permiteti-i sa intre in structura materialului. La final stergeti surplusul. Asteptati sa se usuce 4-5 ore si apoi reveniti cu cel de-al doilea strat.

Iar in final, dupa ce se usuca complet, bucura-te de capodopera obtinuta!

NanoStone - Special Pentru Tine
impermeabilizare