NANOMAX

Știai că starea vremii poate să-ți afecteze suprafața pavată dacă nu folosești un impermeabilizant?

impermeabilizant

Te pregăteșți să-ți suni colegii pentru o petrecere pe care vrei să o organizezi în curtea ta care este placată cu plăci din pavaj, dar ulterior îți dai seama că pavajul s-a exfoliat și a obținut o culoare ușor gălbuie. ?

Săptămâna asta a fost o fluctuație a vremii. Acum era frig, mai târziu era cald, iar asta a dus la apariția unor pete pe pavaj, dar și la o ușoară exfoliere a lui,Acest lucru te nemulțumește total, mai ales că abia ți-ai placat grădina. Totul arată nemaipomenit, gazonul verde, piticii de grădină frumoși puși pe alee, dar parcă ceva nu are culoare. Pavajul pătat și exfoliat strică tot!

Ar prinde culoare plăcile din pavaj dacă ai găsi o soluție care te-ar ajută să îndepărtezi aceste pete, dar și să previi exfolierea.

Imaginează-ți că există soluții de impermeabilizat care vor da culoare plăcilor din pavaj și vei putea să previi exfolierea lor. Soluții care nu permit pătrunderea apei în structura materialului. Pe timpul iernii, suprafață nu va mai suferi și nu se va mai degrada de la procesul de îngheț și dezgheț.

Eșți pregătit să afli răspunsul la nemultumirile tale?

Impermeabilizant plăci de pavaj 5 L, marca Nanostone

este soluția pentru tine. Cu ce se diferențiază acest impermeabilizant față de alte branduri?

1. Reduce deteriorarea materialului.

2. În timpul iernii îndepărtarea gheții și a zăpezii de pe plăcile de pavaj devine mai ușoară.

3. Protejează împotriva murdăriei4. Particule nanometrice din soluție asigură o curățare mai ușoară a plăcilor de pavaj.

5. Uscare în 5 ore.

Comandă acum și uită de probleme https://nano-auto.ro/…/impermeabilizant-placi-de-pavaj…/

Apa trece, efectul rămâne ! ?

Cu stimă,

Mădălina Cristea