NANOSTONE

2 pași simpli pentru a-ti proteja fatada casei de vremea rea

impermeabilizant

Piatra exterioară, inclusiv piatra fabricată, poate fi deteriorată atunci când absoarbe apa și trece prin procesul de inghet/dezghet.

Aplicarea unui impermeabilizant pe suprafata din piatra, dar si de beton va face ca materialul sa arate ca nou si sa dureze mai mult.

De asemenea, va reduce exfolierea pietrei, dar si macinarea betonului. Un impermeabilizant pe baza de apa este cea mai buna alegere, deoarece funcționează fără a schimba culoarea sau textura pietrei sau mortarului. Suprafata va respira si nu o sa se mai dezvolte muschi si mucegai acolo unde este aplicata solutia.

Cum faci asta?

  1. Cumpăra o pompă( recipient) cu pulverizator și un produs de impermeabilizat. Pentru a decide de ce cantitate ai nevoie, masoara suprafata pe care o ai, apoi verifica eticheta produsului.
  2. Acopera zona de langa suprafata ce trebuie impermeabilizata cu o copertina( folie protectoare), apoi folosiți o pompă cu pulverizator pentru a aplica un prim strat, urmat apoi de mai multe straturi.

Pulverizeaza fatada cu primul strat de protectie. Apoi aplicați in mai multe straturi. Inlatura excesul cu un material din fibra.

Investeste corect si de durata pentru suprafata casei tale alegand un impermeabilizant

https://nano-auto.ro/product/impermeabilizant-piatra-naturala/

Cu stima

Madalina Cristea