NANOSTONE

4 Pasi de parcurs pentru un pavaj ca nou.

solutie protectie placi de pavaj

Pavajul adaugă un element decorativ oricărei gradina si alee. Pavajul este folosit pentru aspectul primitor pe care il are, dar si pentru o pata de culoare in curtea fiecarei persoane. Dacă doriți să vă asigurați că este întotdeauna în stare excelentă, trebuie să știți cum să il curățați și să il protejati corespunzător.

Petele si traficul contribuie la degradarea lui, facandu-l sa arate vehi si uzat daca nu este impermeabilizat. Cu toate acestea, cu o curatare corectă și luarea unei masuri de impermeabilizare a suprafatei, pavele dvs. vor rămâne ca si noi. Urmati pasii de mai jos pentru restabilirea aspectului pavajului:

  1. Curatarea placilor din pavaj.

Curățarea implică îndepărtarea excesului de praf și a petelor încăpățânate. Această metodă de îngrijire a suprafetei trebuie făcută în mod regulat pentru a preveni murdăria.

  • Folosiți un furtun de grădină pentru a îndepărta murdăria.
  • Spălați foarte bine suprafata din pavaj.
  • Se recomanda sa folositi un aparat cu presiune daca aveti pe suprafata murdărie lipicioasă și pete care se indeparteaza greu.
  • Lucrul bun este că nu trebuie să folosiți detergent pe pavele interblocate atunci când utilizați mașina de spălat cu presiune, dar nu uitați de setarea presiunii. Nu folositi aparatul doar pe o singura zona, ci difuzati-l pe toata suprafata, astfel nu riscati sa deteriorati pavajul. Daca petele tot nu se iau, recomandam un detergent special pentru pavaj.
  • Clătiți zona. După curățare și spălare, clătiți detergentul cu apă curată până cand suprafata devne curate. Puteți folosi un furtun de grădină sau o mașină de spălat electric. Curățați pavelele o dată pe lună și asigurați-vă că urmați instrucțiunile pe care le are fiecare producător de la care achizitionati produsul.
  • In cazul, in care aveti saruri care ies din pavaj, recomandam sa folositi un aparat cu presiune si sa spalati de mai multe ori suprafata, astfel incat sa iasa toate sarurile la suprafata. Folositi si un detergent, astfel incat sa grabiti procesul.
Improspatarea suprafetei folosind o protectie pavaj
  • După curățare, ar trebui să lăsați pavele să se usuce daca doriti sa folositi o solutie protectie placi de pavaj. Impermeabilizarea placilor din pavaj le va proteja de procesul inghet/ dezghet, de petele albe si de murdarie. Verificați prognoza meteo înainte de a impermeabiliza suprafata,  deoarece protectia are nevoie de timp pentru a se usca.
  • Impermeabilizarea placilor din pavaj le va proteja de procesul inghet/ dezghet, de petele albe si de murdarie. Verificați prognoza meteo înainte de a impermeabiliza suprafata,  deoarece protectia are nevoie de timp pentru a se usca.

Menținerea pavelelor este o strategie excelentă de amenajare curtii iar folosirea unei protectii le va oferi o durată lunga de viata

Gasiti mai jos oferta noastra de impermeabilizanti si solutii de curatare NANOMAX : https://nano-auto.ro/product-category/casa-constructii-reparatii/pavaj/protectie-pavaj/