NANOSTONE

Cum indepartartam Eflorescenta de pe Beton si Piatra Naturala – Solutii Rapide si Eficiente

The Challenge

Cărămizile clasice sau ceramice pot suferi rapid modificari la atacul de eflorescență.

Influenta umiditatii in mediu inconjurator sau (și mai rău) sarurile din apa formeaza la suprafața placilor de caramida depuneri de eflorescenta, ceea ce duce la degradarea estetică vizibilă a suprafetei  În plus, poate apărea si modificati la nivel structural dacă nu este sigilita deloc sau nu s-a folosit o metoda de impermeabilizare corespunzatoare, astfel incat sa-i permita materialului sa respire. În acest caz, acumularea de sare atat pe o suprafata impermeabilizata sau non-impermeabilizata poate indica exfolierea suprafeței sau fisurare.

Specialistii nostrii NanoPhos au identificat 3 solutii care te vor scapa de eflorescenta alba:

  1. Solutie Curatare Eflorescenta Alba si Mucegai, NanoMax
  2. Impermeabilizant Piatra, Efect NATURAL

Ce fac aceste solutii?

Nu numai că îndepărtează, dar și „elimina” depozitele de sare modificându-le compoziţia chimică.

Previne dezvoltarea de noi acumulari de eflorescență.

• Soluție respirabilă – nu ofera o pelicula film și nu blochează porii.

• Solutie permanenta impotriva eflorescentei.

Doar cu cativa pasi pe care trebuie sa-I parcurgi vei scapa de eflorescenta:

PASUL 1:

Solutie Curatare Eflorescenta Alba si Mucegai, NanoMax, pe bază apa, ce contine un acid natural, in forma concentrate este solutia ideala pentru îndepărtarea eflorescențelor. Datorita Ingredientelelor pe care le are, Solutie Curatare Eflorescenta Alba si Mucegai, NanoMax indeparteaza/dizolva depunerile de Sare.  Are capacitatea de a impiedica factorii importanti externi care duc la aparitia eflorescentei, modificându-le compoziţia chimică.

PASUL 2:

Impermeabilizant Piatra, Efect NATURAL 5L – : Are rolul de a proteja suprafetele prin patrunderea in adancimea porilor substraturilor , in loc sa inchida porii, nanoparticulele il imbraca, asigurandu-se ca apa sau alti agenti corozivi sunt respinsi cu eficacitate de fortele chimice. In acest fel, substratul este protejat in adancime si nu este afectat de abraziune sau de uzura mecanica. Compozitia bazata pe nanotehnologii asigura eficacitate si durata de viata

Cum nanoparticulele nu formează lanțuri polimerice, suprafata tratata cu SurfaPore rezista mai mult; chiar si dupa 8 ani , ele manifesta 95% din calitatea si funcționalitatea initiala.

Suprafetele tratate cu Impermeabilizant Piatra, Efect NATURAL sunt mult mai rezistente la radiatiilor UV,ceea ce elimina ingalbenirea

Cel mai important avantaj al produsului SurfaPore este ca permite „respirația” suprafețelor.

Cum folosim produsule?

  1. Spalati suprafata cu Solutie Curatare Eflorescenta Alba si Mucegai, NanoMax fără a dilua, in cazul suprafetelor usor patate până la un raport de diluție de 1:5. Așteptați să acționeze timp de 10 minute. Folositi un burete tare (nu folosiți bureți metalici). Frecati bine suprafata, apoi clatiti cu apa din abundenta.
  2. Lăsați suprafața să se usuce și aplicați Impermeabilizant Piatra, Efect NATURAL. Pentru prevenirea apariției eflorescenței, Impermeabilizant Piatra, Efect NATURAL ar trebui să fie uscata și curata. Aplicați Impermeabilizant Piatra, Efect NATURAL folosind o pensulă, rola sau prin pulverizare la o rată de consum de 8m2 /L. Nu este necesară diluarea. Pe suprafete foarte absorbante se aplica din nou in decurs de 3 ore.

Parcurgand acesti pasi vei spune NU eflorescentei timp de 8 ani.

Cu stima,

Madalina Cristea