NANOSTONE

CUM POTI INTENSIFICA CULOAREA PIETREI NATURALE IN DOAR CATIVA PASI SIMPLI?

The Challenge

Suprafetele din piatra naturala sunt la mare cautare cand vine vorba de design în exterior, dar si in interior, locuri private sau publice. În ciuda faptului ca suprafetele din piatra naturala sunt compuse din materiale dure, naturale, estetice, problemele legate de durabilitate sunt enorme si multiple: pietrele naturale sunt absorbante şi devin „sensibile” după expunerea la intemperii.

  • Suprafata tratata dezvolta rapid rezistenta la apa
  • Rezistenta la urmele lasate de pneuri incinse
  • Capacitatea de penetrare excelenta
  • Nu capata aspect “ingalbenit”
  • Rezistenta excelenta la intemperii
  • Protejeaza impotriva petelor de apa sau ulei si reduce acumularea mizeriei.
  • Protectie UV

Solutia recomandata de specialistii nostrii pentru a imbunatati aspectul este: NANOMAX STONE VARNISH

Este un lac acrylic transparent, pe baza de apa, ideal pentru suprafetele poroase naturale din piatra. Creează o peliculă de sigilare, respirabilă, ce protejează împotriva petelor de apă sau ulei. Este un material versatil, ce dobandeste treptat luciu, de la satinat la lucios, in functie de numarul de straturi aplicate. In plus protejeaza suprafetele de uzura datorate conditiilor mateorologice, fara a se exfolia.

NANOMAX STONE VARNISH se bazeaza pe rasini nano-acrilice. Polimerul nanostructurat are capacitatea de a intra adanca in porii materialului, comparative cu polimerii conventionali, si de a se prinde chimic de suprafata pe care este aplicat. Prin urmare ofera o aderenta foarte buna, dar si o sigilare a porilor. Pelicula care ramane rezista la zgarituri, ceea ce inseamna ca poate fi aplicat si pe suprafete orizontale. Mai mult decat atat, structura de polimeti ramane neafectata de razele UV, rezultand rezistenta la intemperii. Suprafata tratata se intretine mai usor, iar murdaria si petele vor diparea sau vor fi cat mai reduce.

Este foarte usor de aplicat, iata mai jos am prezentat pasii pe care trebuie sa-I urmezi pentru a avea rezultatul mult dorit:

  1. Curata suprafata:

Suprafata trebuie sa fie curate si uscata. Elimina orice urma de murdarie, fie ca sunt pete de grasime sau ulei. Orice reziduuri petroliere trebuie sa fie indepartate de pe suprafata de aplicare. Multe din esecurile inregistrate dupa tartare sunt atribuite pregatirii insuficiente s suprafetei. Pentru acest pas va recomand solutia de curatare SurfaPore C.

2. Aplicarea lacului Varnish:

  • Dupa ce ati curatat suprafata si orice alte urme de reziduuri, luati o pensula, trafalet sau pulverizator( fara aer). Aici ramane la latitudinea Dvs.  Aplicati 1-2 straturi pentru finisaj satinat, iar 3 pentru finisaj lucios. Timpul de uscare la atingere: 60 min. Timp de uscare 2-3 h ( la temperature de 25 C). Distanta dintre straturi trebuie sa fie la 2-3 h. Se recomanda ca suprafata tratata sa nu fie expusa la conditii climatice extreme 4-5 zile de la aplicare. Consum estimativ: 8-10 m²/L per strat, în funcție de porozitatea substratului. In cazul suprafetelor circulate intens lacul ramane pana la 3 ani. Iar pe zidarie 8 ani.

Voilà! Acesta este rezultatul mult dorit cu un singur produs! Economisesti si timp si bani!

Cu stima,

Madalina Cristea