NANOMAX

Nu placați curtea cu piatră naturală până nu citiți acest articol

Acest articol este destinat persoanelor care au placată curtea cu piatră naturală( granit, travertin, marmură și alte materiale din piatră naturală) și doresc să-și împrospăteze suprafața.

Granitul are fisuri (provocate în urmă apei care s-a infiltrat în material), și-a pierdut luciu și culoarea naturală sau se curată din ce în ce mai greu murdaria) ?

Întreținerea și îngrijirea minuțioasă sunt condiții prealabile pentru suprafata din piatră naturală. De exemplu, este recomandat să umpleți aceste găuri cu un morțar adecvat. Cu toate acestea, acest lucru adaugă forță de muncă și costuri pentru materiale suplimentare

Știați că există o soluție care vă salvează de toate aceste cheltuieli?

Ei bine, soluția este: Sigilarea suprafeței cu o PROTECTIE pentru piatră pentru suprafețe absorbante EFECT NATURAL.

Mai jos am scris câțiva pași de parcurs, proces care durează doar o zi!

ÎNAINTE DE A ÎNCEPE OPERAȚIUNEA, PARCURGE ACEȘTI PAȘI:

HAIDEȚI SĂ TRECEM LA TREABĂ!

1. Curățați și îndepărtați murdăria de pe piatră

2. Curățați bine suprafața. Folosiți produse de curățare sigure pentru piatră. Pentru curățarea suprafeței recomandăm soluția nano de curățare piatră naturală pe care puteți să o puneți într-un aparat cu presiune, gen Karcher. Dacă aveți pete mai greu de îndepărtat clățiți și spălați de mai multe ori. În cazul în care nu aveți un aparat cu presiune, pulverizați cu produsul de curățare nano și apoi clătiți. Dacă există pete de grăsime pe piatră, recomandăm să le spălați sau să le curățați de câteva ori folosind un detergent împotriva uleiului(grăsimii).

IMPORTANT: Nu utilizați produse de curățat universale, amoniac sau înălbitor

Indiferent dacă aveți blaturi de granit în bucătărie sau plăci de travertin în baie, există o modalitate corectă de a curăța piatra naturală din casă dvs. Mulți proprietari de case sunt tentați să folosească produse de curățat universale sau înălbitor pentru a menține suprafețele de piatră curate, dar aceste tipuri de produse de curățare vă pot deteriora piatra.

3.  Lăsăți suprafață să se usuce.

Sigilarea suprafetei cu un IMPERMEABILIZANT PIATRĂ NATURALĂ

1.Parcurgeți cu atenție instrucțiunile de pe eticheta impermeabilizantului ales. Procesul de aplicare pentru majoritatea produselor se referă la întinderea protecției pe plăci într-un strat uniform și subțire, folosind un trafalet sau un recipient cu pulverizator. Lucrați în secțiuni mici de pardoseală începând din cel mai îndepărtat punct. Nu treceți la următoarea secțiune a plăcilor până când nu ați terminat complet procesul de aplicare a plăcilor

2. Așteptați aproximativ 2 ore pentru ca prima aplicare a sigiliului să se usuce. Aplicați un al doilea strat în același mod ca primul. Îndepărtați excesul de impermeabilizant piatra și lustruiți pardoseală cu o cârpă din microfibră sau bumbac. Puteți trece mai departe și puteți începe impermeabilizarea următoarei porțiuni de plăci.

3. Lăsăți aproximativ 48 de ore să se usuce. Pentru a vă testa sigiliul, împrăștiați câteva picături de apă pe suprafață. Dacă impermeabilizantul s-a uscat corespunzător, apă va formă mărgele mici.

Cum să vă mențineți suprafață curată?

Curățați suprafață sigilată în mod regulat cu apă caldă și o soluție de curățare neutră. Păstrați substanțele acide, cum ar fi sucul de portocale, departe de suprafețele din piatră naturală, chiar și după ce au fost sigilate, deoarece se pot pată. Reaplicați impermeabilizantul anual sau o dată la doi ani, conform recomandărilor producătorului.

Cu stimă,

Mădălina Cristea