NANOSTONE

Cum sa-ti renovezi curtea in 3 pasi simpli!

impermeabilizant

Acest articol este destinat persoanelor care vor sa-si reinveteze pavajul sau betonul din curte.

Acum 3 ani am placat curtea cu pavaj, iar in ultimul timp din cauza ploilor abundente a inceput sa arate foarte murdar si fara stralucire. Pentru ca nu vreau sa cheltui banii pe alte placi de pavaj si alte materiale, proces care consuma mult timp si bani. Am gasit o modalitate mult mai ieftina si mai usoara. Vreti sa stiti care este?

Vopsirea pavajului cu o VOPSEA IMPERMEABILIZANT PENTRU PAVAJ ȘI BETON, Protectie Hidrofoba si Oleofoba

Foarte simplu de facut! Mai ales ca o poti face fara ajutorul unui specialist.

Mai jos aveti pasii pe care i-am parcurs in procesul de transformare

Pasul 1 . Curățați plăcile

Curățați plăcile de murdărie, praf sau reziduuri. Asigurați-vă că între dale nu mai exisa murdărie sau muschi verzi. In acest scop puteți folosi o perie din sârmă. Vezi imagine

Pasul 2. Spălați suprafață

Dacă aveti pete de pamant, murdarie mai veche folositi o solutie de curatare pavaj si ciment. Umeziti suprafata, apoi aplicati prin pulverizare. Lasati sa actionize 2- 3 min, frecati pavajul cu o perie rugoasa. Clatiti cu apa.

De asemenea, daca aveti pete de ulei sau grasime folositi o solutie de curatare pentru indepartarea petelor de ulei din gama nanomax.

Pasul 3 . Vopsirea pavajului

Este timpul pentru vopsirea pavajului cu IMPERMEABILIZANTUL COLORANT PENTRU PAVAJ ȘI BETON.

Inainte de a folosi vopseaua impermeabilizant agitati foarte bine recipientul. Folositi două perii pentru a aplica vopseaua, una mare pentru placa principala și una subțire pentru goluri, spatiul dintre dale si pe marginea suprafetei. Aici depinde de modul în care este amenajată grădina dvs. și dacă există ceva în imediata apropiere.

In timp ce vopseam mi-a venit ideea sa ma joc putin cu culorile si am facut niste desene pe pavaj cu ajutorul unor sabloane.

Mai intai lipiti sablonul pe suprafata cu banda adeziva ca sa nu se miste. Folositi o perie subtire, Peria nu trebuie să fie foarte incarcata cu vopsea. Folosiți o bucată veche de carton pentru a tampona orice exces și aplicați pensula în șablon cu mișcări circulare până la centrul fiecărui spațiu. Îndepărtați marginile usor.

Odată ce primul șablon este complet, repetați pe următorul. Vă sfătuiesc să așteptați un minut între fiecare sablon, deoarece pe șablon poate exista puțin reziduu de vopsea. Odată terminat, lăsați să se usuce peste noapte

Voilà… transformarea gradinii in doar 3 pasi!

Mai jos aveti exemple mai multe cum sa va transformati pavajul

https://nano-auto.ro/product/impermeabilizant-si-colorant-pentru-pavaj-si-beton-protectie-hidrofoba-si-oleofoba-5l/

Cu stima,

Madalina Cristea