NANOSTONE

Trei pasi pentru ca betonul sa arate ca nou! Solutii de curatare de la NanoMax

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Terasele și aleile din beton sunt practice, accesibile și durabile. Cu multe posibilitati de proiectare, betonul nu mai este doar o suprafață dură, cenușie. Aveti multe posibilitati de a-l transforma intr-o suprafata colorata si luminoasa. Este practic pentru terase, locuri de joaca pentru copii, service auto, etc. Dar pentru ca se afla in aer liber, betonul este expus ploilor, razelelor UV si murdariei. Iar acesti factori in timp afecteaza suprafata. Mai jos am scris cativa pasi pentru a-ti transforma suprafata intr-una noua, proces care nu costa multi bani.

Inainte de a transforma si impermeabiliza suprafata din beton, recomand sa parcugeti urmatorii pasi

PASUL I Curățați terasa din beton sau ciment

Scoateți toate mobilierele , grătarele, plantele și jucăriile de pe terasă. Folosiți o mătură sau un aspirator de frunze pentru a îndepărta toate resturile. Apoi utilizați un furtun de grădină pentru a uda betonul

Spalarea suprafetei cu solutie de curatat pavaj si ciment intarit

Spalati suprafata cu o solutie de curatare pavaj și ciment. Răspândiți amestecul pe beton cu un mop burete sau prin pulveriare. În funcție de dimensiunea terasei, probabil că va trebui să dublați cantitatea,

Lăsați amestecul să stea pe suprafața betonului timp de aproximativ 5-10  minute. Folosiți o perie de curățat din nailon (periile metalice pot lăsa bucăți mici de metal în beton care vor rugini) pentru a curăța întreaga suprafață. Folosiți o perie de curățare cu mâner lung atașabil pentru a vă salva spatele și genunchii.

Clătiți și uscați

Clătiți soluția de curățare. Asigurați-vă că pulverizați apă curată. Lăsați betonul să se usuce complet la aer .

Cum se elimină petele de mucegai din terasele din beton

In caz ca aveti pete de mucegai, folositi in acest scop o solutie de curatare pete de mucegai. Pulverizati solutia pe suprafata. Lasati sa actioneze cateva minute. Frecati cu o perie si clatiti.

SFAT:

Alternativ: Amestecați înălbitor de clor impreuna cu apa într-o găleată de plastic sau intr-o sticlă cu pulverizator. Va trebui să protejați gazonul și arbuștii de soluție cu prosoape vechi sau folii de plastic. Înălbitorul va arde și, probabil, va ucide verdeața. Purtați întotdeauna haine vechi pentru a preveni petele de înălbitor și ochelari de protecție pentru siguranță. Pulverizați soluția de înălbitor sau folosiți mopul pentru a răspândi soluția pe zonele cu mucegai. Lăsați agentul de curățat să funcționeze timp de cinci până la 30 de minute, în funcție de cât de grave sunt petele la suprafață. Clatiti cu apa.

 Cum se elimina petele de grasime:

Daca aveti pete de ulei, grasime folositi o solutie de curatare impotriva petelor de ulei din gama nanomax.

PASUL II Vopsirea suprafetei cu o colorant impermeabilizant.

În primul rând, veți avea nevoie de o prognoză de câteva zile pentru vreme bună / uscată pentru a vă asigura că nu plouă în timp ce vopsiți.

Accesati catalogul nanomax si consultati-va cu un specialist in alegerea culorilor favorite. De asemenea, va puteti juca cu culorile sau sa transformati suprafata ca noua.

 Puteți comanda un șablon pentru o pata de culoare. In caz ca nu se potriveste cu dimensiunea placii, taiati cu o foarfeca pe margine.

Agitati foarte bine recipientul. Puneti vopseaua intr-un vas, iar dedesubt un ziar sau ceva pentru a prinde orice picătura de vopsea. Așezați șablonul în loc și lipiți colțurile înainte de a scoate vopseaua. Folositi o perie subtire, peria nu trebuie să fie foarte incarcata cu vopsea.  Aveti grija sa nu dati vopsea pe chit. Folosiți o bucată veche de carton pentru a tampona orice exces și aplicați pensula în șablon cu mișcări circulare până la centrul fiecărui spațiu. Îndepărtați marginile usor.

 Dureaza. Este nevoie de răbdare. Dar rezultatul este unul fabulos!

Exemple de suprafete:

https://nano-auto.ro/product/impermeabilizant-si-colorant-pentru-pavaj-si-beton-protectie-hidrofoba-si-oleofoba-5l/

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]