NANOSTONE

De ce este mai buna o protectie beton amprentat fata de un lac? 

NanoStone - Special Pentru Tine

Indiferent dacă vreti o suprafata frumoasă de beton amprentat nou turnată sau aveți deja una, este important să vă protejați și să vă mențineți investiția pe care ati facut-o ulterior.

De ce este mai buna o protectie beton amprentat fata de un lac? 

Spre deosebire de lacurile care formează o peliculă doar la suprafața betonului. Protectia beton, datorita nanoparticulelor intra in materialul propriu zis, astfel se formeaza o bariera impotriva apei.

 

protectie beton

Aceasta Protectie beton amprentat are multe beneficii, printre care enumeram :

Este rezistent la razele UV, dar si la condiilie severe ale vremii – protejează suprafata de condițiile severe, cum ar fi ploaia, cicluri de îngheț-dezgheț, și alte pericole comune.

Respinge apa, ii confera o protectie hidrofoba -Pătrunde adânc în porii betonului. Acest lucru avantajeaza suprafata, deoarece se formeaza o bariera impotriva deteriorarii , fără a schimba aspectul sau textura materialului.

Reduce sansele de murdarie a materialului– Materialul va fi mult mai usor de intretinut, reziduurile si petele vor fi mai usor de inlaturat.

In ceea ce priveste un lac, suprafata este protejata doar la exterior, lacul nu patrunde in porii materialului, ci din contra se formeaza o pelicula doar la exterior, astupand porii materialului. Acest aspect dezavantajeaza suprafata betonata, deoarece in timp poate duce la deteriorea ei . Ca si aspect este unul placut, lucios.

Pe scurt,o protectie beton va îmbunătăți aspectul, lucrand atat la exterior, dar si in interior. Cand este impermeabilizat corect , durata de viață a betonului este prelungită. Un astfel de produs trebuie să fie aplicat după ce betonul proaspăt turnat s-a uscat. Recomandat 7-28 de zile.

beton amprentat

Ca si concluzie, recomandat ar fi sa investiti intr-o astfel de protectie, deoarece economisiti si timp, dar si bani , in ideea in care o data impermeabilizata suprafata, timp de 3-4 ani nu mai este nevoie sa reveniti

Multumesc pentru timpul acordat,

M.C