NANOAUTO

5 greseli de evitat cand aplici ceara auto pe masina ta!

Poti sa ai beneficii mai mari  daca reusesti sa eviti cateva greseli facute chiar de clientii nostri in aplicarea produsului Nanowax ceara auto lichida.

1) NU aplica sub lumina directă a soarelui. Nu este chiar o idee foarte bunsa să impemeabilizati caroseria și să expuneti mașina la soare în același timp. Aceasta va face  lustruirea mai dificila, deoarece va usca foarte rapid excesul de ceara, sa nu mai vorbim ca va afecta adeziunea pe suprafata caroseriei. Ca sa evitati: urmați instrucțiunile de pe etichetă, menținând răcirea suprafeței și efectuarea procesului într-o zonă bine umbrită.

2) Uscați complet mașina înainte de aplicare. Având cea mai mică urma de apa pe vopseaua dvs. după spălare, veți împiedica orice tip de ceară să se lipiească uniform cu vopseaua. Gândiți-vă doar la relația dintre ceara și apă. Nu vor fi niciodată compatibile. Ce este de facut: Înainte de aplicare, asigurați-vă că aveți suficient timp pentru a vă usca mașina. Scoateți apă din zone zonele, deoarece mai târziu se poate scurge în timp ce cerați.

3) Nu folositi o laveta murdara! Pe baza a ceea ce am văzut, o mulțime de proprietari de mașini și magazine tind să treacă cu vederea modul în care se aplica ceara pe masina. Adesea, consumatorii folosesc de mai multe ori acelasi aplicator chiar daca aplicatorul este murdar sau are urme de la alte produse. Ce este de facut: faceți-o regulă din a curăța aplicatorul după fiecare aplicare de ceară. Puteți să-l spalati cu puțină apă sau spray degresant și să-l stoarceți / uscați pe un prosop curat înainte de depozitare. Înainte de utilizare, verificați întotdeauna suprafața aplicatorului pentru orice tip de resturi care s-ar fi putut agăța.

4) Nu aplicati un strat gros de ceară auto. Mult nu inseamna mai bine. În afară de risipa, un strat gros de ceară nu vă va face mașina mai strălucitoare. De fapt, aceasta va spori efortul tău în a-l inlatura/polisa.  Prea multă forță de pe suprafață poate fi afecta vopseaua, având în vedere că multe mașini produse în serie utilizează astăzi foi mai subțiri de metal. Ce este de facut: Cea mai bună modalitate de a obține cea mai bună acoperire și strălucire este aplicarea unui strat subțire de ceară în curse circulare uniforme, circulare pe un singur element la un moment dat. Lasati câteva minute ca ceara să se usuce dar nu complet si apoi lustruiti. Pentru protecție suplimentară, puteți aplica o a doua mana  prin simpla repetare a pașilor menționați anterior.

5) Folositi o laveta curata dupa intinderea produsului pe suprafata. Multi utilizatori fac greseala sa pulverizeze ceara pe caroserie sa  o intinda cu o laveta si atat. Gresit, produsul se poate usca cu pete si efectul nu va fi cel scontat. Ce este de facut? Dupa ce ati intins bine ceara, luati o alta laveta/aplicator si lustruiti bine pana apare luciul.

Related Posts