NANOAUTO

Ceara carnauba sau sealant auto?

Noi spunem ambele! Se aplica un strat de sealant pe vopsea pentru duritate si protectie indelungata si un strat de ceara pentru efectul de umed si stralucire. Acum cateva detalii:

Ceara de carnauba cum ii spunem noi Nanowax,  este cea mai preferata ceara printre cei entuziasti sau pentru cei care detin masini ce au nevoie de o ingrjire mai temeinica, pentru ca aceasta creeaza o stralucire intensa. Nanowax, este o ceara de curatare produsa cu ajutorul nanotehnologiilor care are la baza o formula avansata de curatare si protectie bazata pe un component natural ceara de carnauba. Componentul natural este produs de un palmier din Brazilia, pentru a proteja frunzele. Ceara ofera protectia impotriva razelor solare si apa de ploaie aluneca si cade pe pamant pentru a fi absorbite de radacinile palmierului. Produsul curaţa, lustruieste si protejeaza caroseria de contaminanti cum ar fi temperaturi inalte, razele UV, umiditare sau murdarie.

Nanowax va oferi o protectie satisfacatoare 30-45 de zile, dupa care va trebui
refacuta. Un sealant, fiind o categorie de produsi de protectie – beneficiaza de niste legaturi intramoleculare deosebit de puternice, avand capacitatea sa ofere o protectie eficienta de pana la 12 luni, dupa care va trebui reinnoita. Exista produse de protectie despre care producatorii sustin ca asigura protectie pentru ani de zile, dar ele sunt considerate de catre toti expertii din domeniu drept exagerari de marketing – asa ca ar trebui sa fiti avertizati si despre acest lucru.

Carbody nanocoating este un produs tehnologic ca curaţa, lustruieste si protejeaza, iar toate ingredientele sunt create in laborator (sintetice). In comparatie cu Nanowax, Carbody nanocoating dureaza mai mult, pana la 12 luni si rezista mult mai bine la spalari de la aplicare daca este aplicat corect.

 

Related Posts