NANOAUTO

De ce ar trebui să folosiți un suport telefon bicicleta si motocicleta?

De ce ar trebui să folosiți un suport telefon bicicleta si motociclete?

îți folosești telefonul mobil în timp ce te deplasezi cu motocicleta sau bicicleta? Cu toții trebuie să recunoaștem că este greu de trăit fără smartphone-uri în zilele noastre, chiar și atunci când mergem. Trăim în era în care ne luăm smartphone-urile literalmente peste tot. Știm că utilizarea telefoanelor noastre în timpul calatoriei înseamnă, de asemenea, încălcarea legii, și poate fi periculos.  Suporturile de telefon pentru motociclete sunt probabil unele dintre cele mai utile accesorii pe care ar trebui să le aibă orice pasionat de motociclete si biciclete . Există multe motive pentru care ar trebui să luați în considerare instalarea unui suport pentru telefonul de motocicletă bicicletă:

Accesibilitate – va fi ușor sa vedeti când vă sună cineva sau când primiți un mesaj important, astfel încât să puteți prelua și răspunde în siguranță. De asemenea, il puteți folosi pentru navigare, ca sistem GPS.

Confort – suportul pentru telefonul motocicletei si bicicletei poate fi utilizat ca un compartiment de depozitare sigur pentru smartphone-ul dvs.

Siguranță – având telefonul ușor accesibil pe bicicletă vă va face călătoria mai sigură și plăcută, deoarece veți avea telefonul chiar în fața dvs. și nu veți fi distrași să vă luați mâinile de pe ghidon.

Cele mai bune suporturi pentru telefon pentru biciclete:

 

Suportul telefon bicicleta si motocicleta Widras US2

Modelul Widras US2 este capabil să mențina orice telefon indiferent de ce activitate ai, fie ca ești la o plimbare relaxanta cu bicicleta în oraș sau ești într-o coborâre extrema de pe munte. Odată fixat va rezista la vibrații, șocuri și căzături.
✔ Extra siguranță & amortizor de șocuri – Banda de cauciuc se fixează în jurul telefonului pentru a-l menține ferm și sigur
✔Fixare ajustabila cu rotație de 360°- Potrivește telefonul foarte simplu în poziția pe care ți-o dorești
✔Complet universal- Montează orice telefon pe bicicleta sau motocicleta fără a avea nevoie de ustensile
✔Prindere puternica – Clemele laterale pot fi depărtate pentru o deschidere la 92 mm. Ele mențin telefonul într-o poziție perfecta.

Suport bicicleta Widras

Suportul pentru telefon bicicletă Widras se gaseste in doua culori rosu si negru si se potriveste cu orice telefon care are o lățime de până la 3,5 inci. Este obtinut din materiale de plastic și silicon ABS, un sistem de curea „ultra-puternic”, conceput pentru a rezista la denivelări și pentru a menține smartphone-ul în siguranță. .

 Trebuie să vă asigurați că alegeți un produs de înaltă calitate, de încredere, pentru a vă asigura că telefonul dvs. este in siguranta in timp ce va deplasati.

Indiferent de alegerea dvs,  este foarte important să vă amintiți un lucru – asamblarea unui suport pentru telefon pe bicicletă  ar putea fi o achizitie excelentă, dar încercați pe cât posibil să folosiți telefonul numai când este necesar pentru a evita distragerea!

 

Related Posts