NANOSTONE

CUM PROTEJEAZA UN IMPERMEABILIZANT TRAVERTINUL DIN GRADINA CASEI TALE

impermeabilizant travertin

Travertinul este cunoscut ca fiind o piatră naturală durabilă și viguroasă, dar chiar și cele mai dure materiale au nevoie de protectie. Specialistii recomanda ca placa de travertin să fie impregnanta la fiecare doi ani, pentru a o păstra protejată de factorii externi, umezeala, radiatiile uv si procesul de inghet/dezghet, dar si pentru aspectul exterior, să arăte proaspătă.

Vom vorbi în continuare despre principalele tipuri de impermeabilizare și modalități de a vă proteja plăcile de factorii distructivi.

Există trei tipuri principale de impermeabilizare pentru travertin:

  • Impermeabilizare  pentru îmbunătățirea pietrei
  • Impermeabilizanti pentru un finisaj, lucios  
  • Impermeabilizare pentru prevenire

Tipul de impermeabilizare pe care îl alegeți depinde într-adevăr de aspectul pe care doriți să-l obțineți.

  1. Impermeabilizarea travertinului pentru îmbunătățirea aspectului pătrunde în travertin și îmbunătățește culorile naturale găsite în piatră, protejand-o în același timp de pete și decolorări acide care pot apărea cu ușurință în această piatră bogată în calciu. Impermeabilizantii îmbuntățitori sunt o modalitate excelentă de a reîmprospăta placile de travertine mai vechi sau de a scoate în evidență culori vibrante din travertin

2. Impermeabilizantii lucioși  conferă travertinului tau un aspect strălucitor și, în timp tine la distanta uleiul și grăsimile care pot pata și decolora plăcile de travertin poros. Impermeabilizantii lucioși împiedică, de asemenea, să se estompeze culoarea plăcilor, chiar și atunci când sunt expuse la soare.

Impermeabilizarea de prevenire este foarte asemănător cu impregnantii de îmbunătățire, dar acesta prin tehnologia nano, depune particule solide în porii pietrei, împiedicând în același timp apa, murdăria și uleiul să pătrundă pe suprafața plăcii.

După cum puteți vedea, este întotdeauna o idee mai bună să folosesti un impermeabilizant travertin pentru a păstra piatra naturală cu aspectul său cel mai bun.

Protejați-vă investiția prin impermeabilizarea pietrei și cercetați cel mai bun tip de impregnare pentru travertin.

https://nano-auto.ro/product/impermeabilizant-piatra-naturala-efect-umed-5-l/

Cu stima,

Madalina Cristea